Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
@dana_l ako ja by som nebola proti...napriklad deti v osadach u nas..ale keby sme robili internatne skoly kto myslis by najviac krical ze je to rasizmus voci tym chudatkam ?? zapad..ale kontrolovat detske izby zablokovat akukolvek vychovu rodicom to uz ano..plne usta klamstiev je ten zapad..
@alice107 no niekto tu ma IQ hupacieho konika ako citam Vase prispevky
@mystery1 ona veri systemu my nie..system sa myli ze je lepsie pre deti prekladat ich aj desatkraT ale ma svoju izbu..ze peniaze su dolezitejsie ako laska...ja tomu neverim..moj kamarta pochadza zo siestich deti su veriaci..mali len jednu detsku..a vzdy sa naslo kreslo na spanie pre mna..a bolo tam citit take stastie...system vyuziva ludi ktori mu veria//a necestny ludia si z neho urobili biznis..
@zeleny_cajik ako bolo by to super,len ked bude mat opäť niekto problemy a potrebovat pomoc tak tu su linky,kam moze volat co v danej veci podniknut atd.tak ja neviem,treba pockat na zakladatelku 🙄
@zeleny_cajik a na mna si akosi zabudlaaa 😖 aaaale nevaaa ja sa votriem ak to zrealizujete 😀
mimochodm som si vsimla posledne strany ze panipravnikova si nejak kaka do pusy 🙂 dufam ze nie som prilis vulgarna...posledne prispevky okrem toho ze ich nakopirovala pokazde 2 x tak posledne si aj dost protirecia...vela odbornych nazvov to sa musi nechat ale obsah prazdny 🙂 vsimol si to este niekto?mimochodom v UK funguje taka obciansko pravna pomoc ze CAB 🙂 nieco ako u nas bola charta 77 neviem ci este fungiruje ...a tam su ludia naslapany zakonmy a ich znenim 🙂 ale to este z nich nerobi pravnikov .. @irriss 😀
@zeleny_cajik ja som za sukromku, s tym , ze tato tema by mala ostat zachovana, mozno este niekomu pomoze
@zeleny_cajik aaale ja som v pohooo 😉 ved vidis ze som sa ozvala aby ste ma tu neenchali smrdiet samu 😀
http://translate.google.sk/translate?hl=sk&lang... neviem ci ste dali link..to je link na toho monackeho pravnika som si ccitala cez prekladanie googlu no...neviem boh viem ako anglicky..no mam dost
@winipega ja na rozdiel od tvojich bulvarnych info sa zaujimam o vyjadrenia a fakty oficialne.preto ete raz pisem,ze sa jedna o docasne umietnenie deti v pestunskej rodine.
a tiez viem ze oficiallnych miest ze sk obcania su opozornovani na to aby tuto namietku podavali.. podla oficialnych info ziadna namietka zo strany pani boorovej podana nebola.
@dusika11 ale to nieje podstatneee!!!co hovori boorova ci jej mama 😉 lebo to je bulvar 😀 a kedze ich sa to tyka priamo tak nie su doveryhodne!!!treba sledovat doveryhodne zdroje!napriklad mk nick alici 😀 😀 😀 mne uz je smiesno ...
inak ivanu sice nepoznam osobne no je z mojho mesta a poznam kopu ludi ktory s nou boli cely zivot v kontakte a je to nesmierne dobry clovek ☹ nezasluzi si toto vsetko...
a tymto chcem este povedat poslednu vec @alice107 tohto cloveka nezlomili krivdy ktore sa pachaju na nom a na jej detoch!!!ty by si uz bola podla mna davno na lieceni z nervami na jej mieste!takze z vyrokmi ze takemu lebilnemu cloveku zverit deti opatrne...v ivane je ovela viac sily a odhodlania ako v ktorejkolvek z nas tu!a co sa tyka tej medializacie!!!si ukazala ako malo o tom vies mila moja,lebo keby si to apson trosku sledovala vedela by si ze na toto poukazali conkovci!oni sa ozvali 😉 ivana len vyuzila sancu pomoct aj sebe a kopa dalsich sa na to ozvala tiez!!bolo by fajn keby si konecne naozaj prestala sirit sice "vhodne" slova no nemaju viznam...
@dusika11 to ja viem ze nemali..nuz ale koho je to problem?teba sa niekto pyta ci mas peniaze na nieco ak by si potreboval ist na sud?isla by si zobrat od ludi zobravat a hrat na ich city?
v uk mala narok /ak splnala podmienky/ na pravnu radu. co by este chcela?
ked isla do uk tak mala vediet aka je tam zivotna uroven a aku ona ma moznost uroven finacne zabezpecit pre seba aj svoje pripadne deti.
ty ked si mala deti tak si tiet zozmyslala,ci ich v pripade potreby mozes zabezpecit,ze?
kazdy rozumny clovek vie,ze v uk a zapadnej casti eu su taketo sluzby/a vobec sluzby/ drahe.
je kazdeho vec ako nalozi so svojim zivotom.hadam len danovi poplatnici nebudu platit jej spickoveho advokata? ani na sk ani v uk.
@dusika11 ja som uz s tym pomaly prestala bo mi islo srdce puknut ...skor sa snazim nejak psojazdnit aby sme mohli urobit nieco co ma vacsi zmysel ...nejaku pomoc ...skoda ze mne nevydali problemy pre ktore som sa nemohla zucastnit prostestu v uk :( mame to daleko ale to bol najmensi problem momentalne 😒 😒 ale nieco este vyspekulujem urcite 🙂

@dana_l ale nebude ..kazdemu tu ide o dobro deti len inou stranou...