icon

Bez detí neodídem - dokument

zuzana581
16. sep 2012

Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..

irriss
6. okt 2012

@luk25
uz jsi daaaaaavno pridaana... 😉

klaudis
6. okt 2012

prave som sa vratila z demonstracie z BA a velmi ma zamrzelo kolko malo ludi prislo podporit Ivanu a jej deti. ☹

irriss
6. okt 2012

@czechzuzanaba
@klaudis

Lidska lhostejnost je potvora....

ivka2903
6. okt 2012

Ahojte, prosím Vás, ako sa dostanem do tej súkromnej témy? Ďakujem..

irriss
6. okt 2012

@ivka2903
Ivko, ale uz tam jsi ode dnesni "noci" 😀 😀
jdu Ti otevrit 😉

ivka2903
6. okt 2012

@irriss Ďakujem, ďakujem 🙂

emily3
6. okt 2012

@klaudis ahoj, my by dsme prisli, nestihali sme. Ale na Ivanu stale myslime, je to nasa znama y mladosti a dost nas to soklo, a stale sa za nich modlime 😔 ako bolo? ked bude dalsi protest, urcite si urobime na to priestor.

irriss
6. okt 2012

Prosim Vas,kdo ma zajem byt pridany do soukrome skupiny, ozvete se mi...Zitra tu nebudu..at zbytecne nestojite "za dverma" 😉

diky 🙂

bodka70
6. okt 2012

pozerali ste baby dnes správy v Markíze? Sociálka chce zobrať 14 ročné dievča trpiace na mentálnu anorexiu mame na podnet lekárky z bratislavskej nemocnice. Vraj svoju dcéru týra, preto má túto poruchu. Matku ani dcéru pritom sociálka ani nevypočula, pričom dcérka sa vyjadrila, že chce ostať pri mamke, že je jej oporou a že ju vôbec netýra, že sú kamarátky. 😒 . Chcú ju dať do krízového centra aj proti jej vôli a vôli matky.
To je prípad tu na Slovensku 😒 😕 😕 😕 😕 .

fliperka
6. okt 2012

Ahojte, rada by som bola tiez zaradena do sukromnej skupiny, sice do tejto diskusie neprispievam (myslim pisanim), ale zucastnila som sa obidvoch protestov nakolko Ivku poznam osobne a nie je mi lahostajna ako ani ziadne dalsie a dalsie pripady ktorych zial stale len pribuda a velmi ma zamrzela dnesna slaba ucat v BA a pritom bolo vonku tak krasne !!!

bodka70
6. okt 2012

@fliperka a koľko cca bolo ľudí? v Košiciach cca 100, vravela mi @jolinka , bola osobne tam

fliperka
6. okt 2012

@bodka70 no myslim ze do100vky by sme sa ani nedopocitali ☹ ☹ ☹

czechzuzanaba
6. okt 2012

@fliperka to je aspon totiz videt, jak lidi pekne doma nadavaji, ale kdyz je moznost jit svuj nazor projevit, tak uz se najde duvod, proc nejit...

zeleny_cajik
6. okt 2012

@bodka70 v BA som mala pocit, ze bolo viac organizatorov ako ucastnikov 😒 ale cas protestu bol naozaj velmi zly... kedykolvek cez tyzden, "po robote" by tam prislo urcite viac ludi. Chcem tomu verit...

zuzana92101
6. okt 2012

@irriss Ja uz som pisala, ze by som chcela byt...ale neviem...ci som, nie som a ako sa tam dostat. 🙂

bodka70
6. okt 2012

@zeleny_cajik
@czechzuzanaba
@fliperka , no @jolinka možno poreferuje, ako to bolo v Košiciach - a fakt dosť zlý čas, tu v KE bolo krásne, určite veľa rodín s deťmi išlo do prárody - ale ktovie či je len v tom chyba 😝
ale ja som dnes tiež nebola 😒

natas4
6. okt 2012

@zeleny_cajik ja tomu neverim 😅 🤐 ludia su lahostajni...asi mam depku 😒

brumka111
6. okt 2012

@irriss ja bz som tiez poprosila sukromu skupinu...

mihouk
6. okt 2012

@bodka70 To 14rocne dievca, nebolo na podnet lekarky, ale socialnej pracovnicky v nemocnici. Lekar povedal, ze pritomnost matky je v jej pripade prospesna. Ono ide o tu istu vec ako v UK, ked sa stal pripad baby P. Zacali na socilake preverovat vsetky postupy a co sa mohlo spravit a neurobilo, aby sa zabranilo tomu co sa stalo malej Lucke, takze socialne pracovnicky su veeelmi horlive a iniciativne, ale bohuzial nahanaju cisla a boja sa o vlastny zadok, namiesto toho aby pouzivali rozum a srdce co v tejto praci potrebujes asi najviac. Smutne ☹ ☹ ☹ ☹

kaja73
6. okt 2012

@irriss mozes aj mna pridat?

irriss
6. okt 2012

@kaja73
Tebe???????????????
no to vazne nemuzu 😀 😀 😀 😀 😝

mihouk
6. okt 2012

@irriss Aj ja poprosim, aj ked prispievam sporadicky. 😉

kaja73
6. okt 2012

@irriss si robis prdel 😝 😀

irriss
6. okt 2012

@mihouk
ale i tebe jsem uz pridala..Nejdeti to?? 😖

irriss
6. okt 2012

@mihouk
tak jak? pisnickova kralovno! 😀 uz ti to jde??

dusika11
6. okt 2012

ahojte bola som v ke mojii boli ako z divych vajec..slo to tazko ucast bola mala ja som meskala moji spali do druhej ale kedze je to blizko nahadzala som do kocika...urcite aj to je super ale v kosiciach je aj maraton mieru ...a dnes biela noc otvorenych muzei...to asi preto..ale ten cas je tazky..ked akurat spia tak preto malo bolo ludi a mala propaganda

sendy182
6. okt 2012

................trocha od témy ale.... len tak na okraj ....kto pomôže vám ak nemáte na renomovaného právnika...toľká spravodlivosť..keď máš "na ňu" peniaze... http://www.topspravy.sk/redirect.aspx?newsID=20...

mihouk
6. okt 2012

@irriss Ahoj prepac, mam doma malu sukromnu nemocnicu a nestiham asi rozmyslat. Ide mi to 😉 Ty si tiez uz davno nebola v pesnickach 😝

zuzana581
autor
6. okt 2012

@sendy182 toto je tiež hrozné, sú to dospievajúce dievčatá a vedia, kde chcú byť a nikto sa ich nepýta... pár rokov a odídu za svojou mamou.. Otec si ich teraz kúpil, ale potom ich stratí navždy..

danculik
6. okt 2012

@zuzana581 ...fuha tak toto bolo silne kafe na mna...fuj az mi je zle...a to su dost velke deti... 😨 😨 ..a nevies prosim ta presnú pricinu preco im zobrali tie deti?...a predpokladam ze to nahraval ich otec...? 😨 😨 ..ved ten rodic je uplne bezmocny...