icon

Bez detí neodídem - dokument

zuzana581
16. sep 2012

Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..

sendy182
6. okt 2012

@zuzana581 no áno... ja by som letela hneď za nimi........chúdence.........21. storočie a toto sa vo vyspelých krajinách deje........ja som za vrátenie všetkých detí k mame /samozrejme ak chcú deti/ ........ že ochrana detí....pre dobro detí.......

sirinka
6. okt 2012

http://www.pluska.sk/spravy/z-domova/vladimir-b...
"Je tu známy prípad doktora Georga Hibberta – psychológa, ktorý tiež pracoval pre SS a úmyselne robil chybné posudky. Jeho plat bol 6-tisíc libier týždenne."

petka82
6. okt 2012

@irriss môžem sa aj ja pridať?

netrep21
6. okt 2012

Ahojte baby, prosím vás o radu, ako reagovať na primitívne útoky ľudí na Ivanin prípad v zmysle "čo robila 2 roky, to sa zobudila až teraz???" Ja samozreje chápem, čo asi ona a jej mama robili, že nesedeli dva roky na zadkoch a nečakali čo sa s nimi bude diať, ale potrebovala by som týchto neandertálcov odtsviť nejakou konkrétnou odpoveďou, aby im huby cvakli naprázdno. Viete mi niečo poradiť? Ináč bola som aj ja sklamaná z mizernej účasti dnešného protestu, my sme sa naň dotrepali zo vzdialenosti 45 km a čakala som, tak ako aj na prvom proteste, že tam bdue oveľa viac ľudí, minimálne všetky matky z Bratislavy. Tiež si myslím, že sobota nebol najlepší deň na takéto protesty, pretože na víkend si ľudia čas plánujú a skôr sa ich podarí dostať do mesta cez týždeň po práci, preto si myslím že v budúcnosti by sa to malo konať cez týždeň okolo 16.30 - 17.00. Zároveň prosím @irriss o pridanie do súkromky.

bibio
6. okt 2012

@danculik @zuzana581 @sendy182 Deti bol v Austrálii u matky a mali sa vrátiť k otcovi do Talianska. Matka sa do Talianska nemohla vrátiť, lebo by jej tam hrozilo väzenie za únos. Bohužiaľ právne je to v poriadku, deti sa vrátili do miesta obvyklého pobytu. Ten blb otec si neviem čo myslel. Bývalej sa pomstil, ale vlastné deti ho budú nenávidieť do konca života.

zeleny_cajik
6. okt 2012

@netrep21 zo stranky forced-adoption.com : The Human Rights Act gives to all the right to a private life undisturbed by the State, a clause clearly drafted to protect families from an intrusive State. British judges however turn it on its head and say that any public protest by parents who have had children taken is a violation of their own children’s privacy and therefore punishable by imprisonment.

V skratke, pocas konania pred rodinnym sudom rodicia nesmu ani ceknut na verejnosti, inak im hrozi vazenie, kvoli ochrane sukromia deti. Dnes na proteste v BA pani Studencova spominala, ze nejaky otec podobnej situacii sa pocas trvania sporu ozval a uz je obzalovany a hrozia mu 2 roky...

samika
6. okt 2012

@klaudis ja som bola tiež a bola som zhrozená z toho počtu 😢 ľudská ľahostajnosť nemá období 😢

samika
6. okt 2012

aj mňa prosím pridajte do súkromky. ďakujem 😉
baby, prosím vás , čo sa dialo po potreste v BA v prezidenskom paláci?

laila22
7. okt 2012

baby ak robite sukromnu temu, pridajte aj mna prosím.

alibabaa
7. okt 2012

@irriss pridaj aj mna prosim dakujem

inak mam spravy o katarine co sme tu spominali. muza jej zobrali zandari a nevedia za co. tak je uz bez deti a aj bez muza.. sila ze??

irriss
7. okt 2012

@alibabaa
ahoj!!Ale vzdyt uz jsi tam davno..jedna z prvnich..jeste jsem tam vtipkovala..ze uz chybi jen 7 loupezniku , protoze i Alibabu a PRINCE i Popelku mame.. 😀 😀 😀

Urcite nekdo zase stoji za dverma... 😝 jdu Ti otevrit.. 😉

sirinka
7. okt 2012

takato stranka existuje v DE...deticky odoberali rovno pri porodoch s tym,, ze su mrtve... http://www.adoption.de/kobo_06.htm

sirinka
7. okt 2012

pisala som na FB, aby si ludia uvedomili, ze system nutenych adopcii moze dorazit kedykolvek aj na SK a odpoved bola "...v pohode, u nás máme v detských domovoch plno, hlavne tmavších detí a keď sa dostanú do poriadnej rodiny, to by im malo len pomôcť, či nie?"
as tolko vedia o probleme mnohi medzi nami... ☹

laila22
7. okt 2012

@iriss prosím pridaj aj mna do sukromnej. dakujem.

mystery1
7. okt 2012

@sirinka to sa deje aj teraz?v de

mystery1
7. okt 2012

@sirinka aspon vidis ze pre mnohych je to nepochopitelne ked tu v chatrciach niekto vychovava 15deti....a nevezmu im ani 1 a normalnym rodicom ano lebo nad tymto vsetkym ludom ostava rozum stat a hovoria si ze to tak nemoze byt treba veeeeela osvety aby aspon chapali o com pises...

sirinka
7. okt 2012

@mystery1 nie, to bolo za cias DDR

danculik
7. okt 2012

@bibio ..takže ak som dobre pochopila, tie deti brali od matky?a išli ich dať otcovi, dobre to chapem?...alebo ich už aj otcovi zobrala SS?

mystery1
7. okt 2012

@sirinka ale aj tak strasne boez kde to zijeme ze je niekto schopny vziat dieta a dat ho za otroka alebo na nom testovat lieky a brat mu organy zle mi je z toho co je za psychopata kto to vymyslel a ako moze v noci zavriet oci a spat

danculik
7. okt 2012

aj j a prosim o pridanie do sukromky

emily3
7. okt 2012

@fliperka to asi preto ze bolo krasne, ludia boli vonku...aj my sme boli na biczkloch a nestihli sme sa dovtedy vratit.

katrinka8
7. okt 2012

Baby, sorry, ze sa pytam taku volovinu, ale ako funguje sukromka? 🙂 Tato tu ostava a sukromna je akoby nova? Mozem aj ja pridat? @irris A kde ju najdem? Dakujem.
Inak, sorry, ze som tu nebola, mam trochu problemy zdravotne a aj teraz som v nemocke ☹

bibio
7. okt 2012

@danculik Áno, deti brali od matky, ktorá sa presťahovala do Austrálie. Lebo miesto obvyklého pobytu pre deti bolo Taliansko, tak súd rozhodol, že ich bude mať v starostlivosti otec. Napriek tomu, že deti boli už dosť veľké na to, aby samé povedali, že chcú zostať s matkou a presťahovať sa do Austrálie. Byrokratom bola prednejšia väzba s krajinou, školou, ako s matkou a tak ich radšej prisúdili otcovi, s ktorým zostať nechceli.

irriss
7. okt 2012

@katrinka8

Ahojky Katrin....
Ja jsem Tvuj odkaz nedostala, protoe jsi zle napsala nick "irriss" - pouze s jednim "s" 😉
Ale vsimla jsem si, ze uz jsi se dovvnitr dostala a ctes veeeeeeeeeeeeeeeelmi poctive 😉

Jak Ti je?? Jsi v nemocnici s Terezkou nebo sama??

irriss
7. okt 2012

@samika
@laila22

Ja jsem si Vas nevsimla...jedna zz vas mne nejmenovala a druha spatne napsala.. 😉 😀 😉 😉 😉
Nevadi, jdu vam otevrit dvere.. 🙂

katrinka8
7. okt 2012

@irriss - mas IP 😉

aliza
7. okt 2012

@netrep21 ako reagovat na primitivne utoky ludi? nijak, nereagovat vobec 😉

sirinka
7. okt 2012

@netrep21
@aliza och to zas nie, potom ti ludia fakt ostanu slepi a hluchi voci prosbam o pomoc...slusne im treba vysvetlit, ake su v UK praktiky, zastrasovanie rodicov, podmienka uplnej mlcanlivosti....