Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
@natas4 už funguje? Super.. pôjdem ju mrknúť.. Baby žiadne nové info o tej 14 ročnej s bulímiou, čo ju zobrali mame?? Ja viem akurát to, že ju mama dala znovu do BA do nemocky na odporúčanie lekárov.. Vie niekto niečo?? Nie je to protiprávne takto bez akéhokolvek vyšetrovanie dcéru odobrať?? Myslím u nás na Slovensku..
@macocha no už aj to, že bez akéhokolvek vyšetrovanie súd dieťa odobral, je hrozné a podla mňa by malo byť protiprávne.. To sa už aj v tejto krajine máme začať báť, že nám pri akomkolvek podozrení odoberú dieťa a my potom budeme musieť mesiace čakať na rozhodnutie súdu?? A potom povedia prepáčte? Ale psychika deti už bude narušená..
@zuzana581 http://www.cas.sk/clanok/234021/chora-natalka-p... aj toto ma neskutočne ubíja http://www.aktuality.sk/clanok/204259/posledny-... ☹ 😠 ☹ 😠 .............nik jej nepomôže.........???????
M.Daniel: EĽMI DOLEŽITÉ VEDIEŤ: NEPODCEŇUJTE TO! NEBOJTE SA! DOMOBRANA JE OCHRANA SVOJEJ RODINY, PRÁVO SVOJU RODINU CHRÁNIT v PRÍPADE, keď vám NIEKTO, ALEBO NIEČO NÁSILNÝM SPOSOBOM CHCE UBLÍŽIŤ: Predovšetkým vás nabádam k tomu, aby ste si v prípade akýchkoľvek problémov zapamätali čo najviac môžete na osobách, ktoré s vami hovoria, alebo vás k niečomu nútia. Všímajte si chovanie, správanie lekárov, ktorých navštívite (mohlo by sa stať, že vás zámerne pošlú od lekára k lekárovi, alebo aj na hospitalizáciu, alebo vás budú chcieť dostať do miestnosti, kde budete samy, kde už čakajú tí, ktorí vám dieťa určite vezmú. Od ľudí neodíďte, resp. dieťa nenechajte bez dozoru NIKDY, NIKDE a NIKOMU a určite NEVERTE dobre vyzerajúcim ženám, mužom, ktorí vás budú presviedčať, aby ste dieťa dali na vyšetrenie samé, lebo vy tam nesmiete. Často totiž nemusí byť niekto z nich lekár, zdravotník, alebo tomu podobné). Môžu tak byť len oblečení. Hlavne si nič nevsugerujte. Nie každý vám chce zobrať dieťa. Nedajte znať na sebe strach, ale ani ho nemajte nikde na verejnosti, ani na úradoch skôr, než sa niečo stane. Kúpte si obranné pomôcky /sprej, diktafón, kameru, fotoaparát/ a použite ich v každom prípade v ktorom vám budú chcieť neoprávnene zobrať dieťa, kričte čo najviac, rozbite okná - hlavne tie do ulice, využite všetko čo dokáže spôsobiť hluk. Nikomu dvere neotvárajte doma a už vôbec nie neohlásenej návšteve, napr. cudzej a ani Polícií. Pokiaľ na to nemajú dôvod, ktorého ste si vedomá, nemajú u vás čo robiť, nech by mali akýkoľvek súdny príkaz, budú musieť dvere vyvaliť a to vám da čas, spustiť v byte kameru, alebo kričať o pomoc, alebo utekať preč. Utečte medzi ľudí pokiaľ je to možné (ľudia budú svedkovia). Pokiaľ ľudia nablízku nebudú, NEBRÁŇTE SA vôbec. O dieťa prídete určite.., ale.. AUTOMATICKY SA SPUSTI VÁŠ OBRANNÝ SYSTÉM o ktorom oni vôbec nevedia (píšem o ňom ešte ďalej) ! Pokiaľ nepáchate žiadnu trestnú činnosť, nikdy vám to nedokážu a na to musíte byť pripravení, aby ste svoje dieťa dostali naspäť: Majte svoje dieťa plne pod dozorom, každý deň a to TAKTO: urobte si aj s dátumom fotky vášho dieťaťa, video hoc aj každý deň a posielajte ich na Slovensko, alebo známym. Vo svojom okolí máte predsa dosť možností. Poznáte svoje okolie? Ak áno, spojte sa viacerí a dajte si vedieť ako budete postupovať v prípade, ak sa jednému z vás niečo stane. Vymeňte si všetky dôležité materiály o rodine, ktoré by znamenali vyvrátenie obvinenia v prípade odobratia detí. Pripravte sa tak, aby ste si boli istí, že vám ktokoľvek pomôže tak, aby mohol využiť vo váš prospech vaše vlastné bezpečnostné opatrenia. Čas ktorý uplynie od odbratia je veľmi dôležitý. Pokiaľ im dáte argumenty - dôkazy (v prvom rade im povedať a dokázať čo ste urobili a ako ste sa na takúto situáciu pripravili, neprezrádzať však iné mená, iba počet osôb, ktoré sú vo vašom vlastnom bezpečnostonom systéme). Až potom keď vás nevypočujú, alebo budú ďalej trvať na svojom to zverejnite. V oboch prípadoch máte veľkú šancu, pokiaľ zareagujete rýchlo. Vaše dieťa nebude ešte v systéme a vrátia ho. No majte na pamäti, že oni za vaše dieťa dostanú veľmi veľa peňazí a tak sa budú aj chovať. Citmi, ľudskými slovami ich nepresvedčíte. Iba si oni urobia obraz o vás a dotiahnú vás tam, kde vás budú chcieť mať. Argumenty, dôkazy, rýchlosť ich použitia je veľmi dôležitá vec. Nikomu sa nič nestane. ... všetci Slováci pokiaľ môžete a poraďte to aj ďalším, zachovajte sa tak ako som opisoval hore. No ešte jedna vec ma napadla. Naša ambasáda. Pokiaľ ste blízko, alebo sa vám dá absolvovať cestu na ambasádu s deťmi, dožiadajte sa vpustenia dnu. Vopred im zavolajte, aby vaše deti obhliadol náš lekár, ktorý príde na tento účel. Prečo? Žiadajte aby vylúčil akékoľvek známky týrania, zneužívania a pod. a dal vám to na papieri s pečiatkou našej ambasády. Naša ambasáda je úrad aj pre krízové situácie a toto krízová situácia je. Ja by som to urobil a konal tak určite. Nenechal by som nič na náhodu a ani na dobré slovo. Nepodceňujte TO! Naša ambasáda v UK je Slovensko a teda máte právo na bezplatné vyšetrenie priamo na pôde ambasády. Platia tam naše zákony. Ja by som to urobil a konal tak určite. Nenechal by som nič na náhodu a ani na dobré slovo nikoho. Obsadil by som našu ambasádu tak, ako človek, ktorý je v ohrození a to vy všetci tam ste. Máte právo na ochranu v plnom rozsahu, pretože vás ohrozuje iná krajina a jej systém.
Ja som o tom presvedčený, že by to mal urobiť každý kto je ohrozený. Preto ani nerozumiem niektorým tu napísaným veciam o tom, že žijem v UK, ale dávam si pozor. Pokiaľ nebudete pripravení, neexistuje žiadna možnosť ako si dávať pozor. Vy totiž neviete na čo si máte dávať pozor a kedy. Neviete kto a ako to urobí, kde zasiahne. Len si myslíte a to vás doženie vsugerovať si niečo čo sa nemusí stať nikdy, alebo si vsugerujete také hlúposti, ktoré vám odtrhnú pozornosť od toho najdôležitejšieho a to vášho dieťaťa. Úplne stratíte ostražitosť. Oni vedia čo chcú a ako to dostanú, ale vy nie. Oni sú pripravení, ale vy nie. Postupujte tak, že oni o vás vedia, ale vy o nich neviete nič. Ani vaše vlastné bezpečnostné opatrenia vám nezaručia úspech, ale je to spôsob, ako ich stíhať, dostihnúť a donútiť vrátiť vám dieťa späť. Je to spôsob. Všetko ostatné sa už bude vyvíjať spolu s tým. A ja verím, že v prospech tých, ktorým deti boli odobraté. Modlím sa za vás aj za seba. Ja verím, že to čo som napísal pomôže rodinám. Nie som žiaden bojovník. To Oni budú, pokiaľ sa im stane, že im zoberú dieťa. Budú musieť bojovníkmi byť
ďalšie hrozné video
*****************************************************************************************************************************************
KTO MA ZAUJEM PRIDAT SA DO SUKROMNEJ TEMY, KLIKNITE NA PAČI SA MI.. PORADIME, POKECAME, SNAD AJ POMOZEME bez hadok, nevraživosti, arogancie, súdenia.. nežistne..
Do súkromky POTVRDIME LEN LUDI, ktorí majú skutočný záujem o kauzu odoberania detí v zahraničí.. takých, ktorí vedia byť hlavne empatický a nesúdia.. nekritizujú.. dôverujú a pomáhajú... DISKUTUJÚ aspom tolko, čo im povinnosti dovolia., lebo na to, aby len čítali nepotrebujú súkromku, na informácie, ktoré sa k nám dostanú napríklad z FB, stačí aj táto téma.. tieto informácie sem budeme pridávať aj naďalej..
Veríme, že sa tam obrátia aj mamičky, ktoré čítajú túto tému a potrebujú nejaké kontakty, prípadne radu..
Do tejto témy budeme aj naďalej pridávať rôzne linky, kontakty.. informácie.. čo bude treba.. ale kvôli istým luďom, ktorí si potrebujú asi niečo dokazovať tu už nebudeme rozoberať dôverné veci, ani niektoré témy.. *****************************************************************************************************************************************
ja by som sa chcela opytat, ci nastal nejaky posun v pripade Slavky, mate nejake info?
********************************************************************************
**********************************************************************************
Čakáte v UK dieťa a bojíte sa SS? Rady z FB od Eli Mi, radšej ísť odrodiť na SK. 1. do 48h SK rodny list. 2. 100% vysetrenie dietata SK profesionalnymi lekarmi(su 1000x lepsi ako tu v UK) a original-doverihodne(nie zmanipulovane) zdravotne zaznami dietata 3. Zapis do Matriky v obci nar. dietata 100% SK obcan(nebude patrit k Districtu narodenia v UK a nemozu si s nim a rodicmi dovolovat nakolko nemaju obvykly pobyt v UK az po 300 dni!) 4. Po prichode do UK pri zaregistrovani u lekara dietata automaticky zapisane ako OBCAN SK do zdrav. zaznamov dietata! 5. Po automatickom prideleni Health Visitor-ky, bude v "cervenej knizke" vedeny tiez ako SK obcan s materinskym jazykom NIE anglickym a vsetky zaznami z SK budu napisane rucne do nej !6. Takze "spekulanti" radsej taketo dieta obydu pokial nie je nejake fakt podozrenie na tyranie... 7. Nedaj boze ze by"SS" predsa dieta ukradli, SK strana sa nemoze vyhovarat "ved sa narodilo v UK-tazko nam obhajovat" !
no comment 😢 😢 😢 😢 😢
Toto je VCEREJSI ZDEJSI pripad... 😢 😢 😢 😢 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😠 😠 😠 😠 😠
@bodka13
Duvodem je hadka rodicu pred skolou...
Chlapec byl sveren do pece otci a maminka mu chodila davat pusinku kazdy den pred skolou..aspon takto jsem to vycetla..jeste jsem nemela cas procist vsechno..znas novinare..vsude bude neco navic... 😉 ci chybet..
Mam z toho dojem,ze hadka byla vyvolana zamerne otcem a s pomoci prezidenta skoly zavolana Policie..kdy soudkyne dala prikaz k odberu.. 😲 😲 😲 😲
(behem par minut) 🙄 🙄 🙄 🙄 😕 😕 😕 😨 😨 😨 😨 🤐 🤐 🤐
nechapu tu rychlost...jde to jen kdyz jsi "vlivny" a nebo to mas naprogramovane.. ☹ 😠 😠 😠
Policejni prezident se verejne omluvil, dnes to bude projednavane v Senate..
Mimochodem pro zajimavost..zdejsi policejni prezident ma VETSI plat nez prezident Ameriky Obama.. 😎
KOPIRUJEM
http://www.facebook.com/#!/groups/267840946652203/
Matkova Janka
100 malych deti je sex.zneuzitych v Uk...z toho 98 je z nich v nahradnych rodinach..Rochdale a Oxfordshire sa tyka tychto pripadov najviac...kazdy den v uliciach Nottingham ,Liverpool a ost.mestach v Uk sa chlapci a dievcata vymykaju z pod kontroly pretoze su v pest.starostlivosti...tieto deti by mali zit pri svojich rodicoch ..a predsa sudcovia kazdy den podpisu nezodpovedne viac objednavok deti ,ktore budu odobrate a nasledne dane do pestunskej starostlivosti cudzim ludom kde budu emocialne a sexualne zneuzivane!!.....vlada zaplati 20 miliard libier za rok na tieto deti v pest.starostlivosti..Rochdale skandal,kde deti..mlade dievcate boli sex.zneuzivane a opatrovatelia a ss neboli potrestani...dievcata boli z detskeho domova ....vsetko je asi ok ked deti v pest.starostlivosti a v opatere SS mozu byt sex.zneuzivane ,matke ktora sa prikladne stara o deti odoberu deti okamzite bez vysvetlovania...sudcovia poznaju fakty ze akonahle podpisu objednavku docasnej starostlivosti dieta bude v nebezpecenstve..Nase deti su prijate statom na zneuzitie a znicene v prospech mafie!!tieto obede v starostlivosti nemaju ziadnu buducnost putuju z rodiny do rodiny...MUSIME KONAT USETRIT TISICE MALYCH DETI ,KTORE SU OBETAMI,ZNEUZIVANE DUSEVNE S SS!!!!

@emily3 asi nemáš aktuálne info, vraj umrelo na SIDS