Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
to je hrozne ta bezmocnost....nie je tu emoticon so slzou... hrozneeeeeeeeeee
******************************************************************************************************
POZRITE SI PROSIM TOTO VIDEO AŽ DO KONCA A ZDIELAJTE HO KDE MôžETE..
*******************************************************************************************************
******************************************************************************************************************
Rady rodičom v UK "domobrana" : vľavo v menu Nevideteľné a Ne/dobrovoľné väzenie detí a rodičov na www.minibodka.sk
*************************************************************************************************************
http://www.facebook.com/#!/groups/LukesArmy/ túto FB skupinu založil otec, ktorému odobralo SS syna a ten v náhradnej strarostlivosti zomrel na týranie.. ☹ tu je aj mimoFB stránka: http://www.lukesarmy.com/
840 dní bez detí http://udalosti.noviny.sk/pochybne-adopcie-deti...
****************************************************************************************************
NEPREHLIADNITE:
Odporúčam vypočuť si to celé. Pre všetkých tých, čo sú ľahostajní a čo majú milión argumentov na to, prečo si to daní rodičia zaslúžili...
https://www.youtube.com/watch?v=oh7_McsYbTs*****************************************************************************************************
Prosím, môžte ma pridať aj do súkromnej témy?
Neviem sa tu až tak veľmi orientovať. Tak prosím aj link na tú tému do IP 🙂 Ďakujem.
@brumka111 Bľabotanie? Prečo by sme si pomedzi takú vážnu tému nepovedali aj niečo pomimo? Nič na tom nevidím ;o) Tá téma je tak náročná, vyčerpávajúca a závažná, že občas nejaká pekná pieseň alebo slovo aj o inom, ako o tom, padne vhod 🙂 A okrem iného sme tam aj kamarátky alebo aspoň kočky, ktoré si rozumejú..takže to neni nič formálne 🙂 Ale ten príspevok od @irriss a prispievaní do témy si nepochopila najšťastnejšie ☹ To nebola podmienka pre zotrvanie tam - prispievať denne jak drak, ale nezakapať tam, aspoň raz za čas niečím prispieť, dať o sebe vedieť 🙂 😎
KOPIRUJEM z http://www.facebook.com/#!/pages/Zmenme-Ambasad...
Zmenme Ambasadu
Co sa tyka Zuzany Chudej p. Velvyslanec chce pockat na MZV SR takze sa nevyjadril. Ked sa na to pozriem z jeho pohladu rozumiem mu. Na druhej strane z mojho pohladu nerozumiem. Mal som pripravenu "ziadost o odstupenie" . Kedze sa Zuzana Chuda nezucastnila stretnutia neodovzdal som to . Toto je moja ziadost ktoru jej zaslem emailom v pondelok :
Vážená pani konzulka Zuzana Chudá
V mene iniciátivy Zmeňme ambasádu Vás žiadam o okamžité odstúpenie z funkcie konzulky Slovenskej republiky vo Veľkej Británii.
Pre veľké množstvo občanov Slovenskej republiky žijúcich vo Veľkej Británii ste osobou, ktorá nie je dostatočne dôveryhodná na to, aby pracovala pre Slovákov v tak dôležitej inštitúcii.
Post konzulára Slovenskej republiky by mal zastávať človek, ktorý vie, chce a je hlavne ochotný pomáhať občanom Slovenskej republiky.
Máme veľa príkladov, keď Ste sa občanom Slovenskej republiky otočili chrbtom a čo viac, Vašou aroganciou a ignoranciou ich zosmiešnili, spôsobili a dostali do väčších problémov v akých práve boli.
To, že Ste v minulosti zastávali diplomatické posty, ktorých výkon nebol nikdy nikým kontrolovaný a v dnešnej dobe je už mnohokrát potvrdené, že ste spsôbili mnoho zla, škôd a osobnej traumy veľa Slovákom počas pôsobenia v Londýne, Vám nedáva žiadne právo ani nárok na to, aby tomu bolo tak aj v budúcnosti a aby Ste za svoje ničnerobenie bola platená z daní obyvateľov Slovenskej republiky.
Každý človek má právo na omyl, ale zvyčajne sa z chýb poučí. Vy počas pôsobenia vo funkcii Ste ich spravili niekoľko a to, že Ste neodstúpili z tohto postu až doteraz hovorí len o tom, že nie Ste schopná sebareflexie.
Ak človek ako ste Vy, je jedným z “najlepších“ diplomatov Slovenskej republiky, ako bolo povedané poćas stretnutia člena a zakladateľa iniciatívy Zmeňme ambasádu s pracovníkmi MZV SR dňa 11.októbra 2012, vláda Slovenskej republiky by sa mala zamyslieť nad tým, kam naša krajina smeruje.
Vážená pani konzulka Zuzana Chudá, ľudia z MZV SR sa Vás môžu zastávať koľko len chcú, ale my veľmi dobre vieme, že momentálna situácia nie je až taká istá ani pre týchto ľudí. Občania Slovenskej republiky už nemajú strach povedať čo sa im nepáči a nemienia sa aj naďalej v tichosti prizerať na to ako sa s nami jednalo a ako sa jedná.
Ak Vaše slová zo dňa 11.októbra 2012 o zlepšení fungovania Slovenskej ambasády v Londýne boli úprimné, ukážte nám občanom Slovenskej republiky, že tomu tak naozaj je a odstúpte!
My, občania Slovenskej republiky žijúci vo Veľkej Británii, ale aj veľké množstvo občanov žijúcich na Slovensku, sa v budúcnosti nechceme obávať, že ľudia, ktorí by nám mali v prípade potreby pomôcť sa nám obrátia chrbtom a budú sa nám vysmievať keď ich potrebujeme. Práve preto Vás dôrazne žiadam o okamžité odstúpenie z pozície konzulky Slovenskej republiky vo Veľkej Británii.
V mene iniciatívy Zmeňme ambasádu
@brumka111 myslím, že reaguješ úplne nevhodne.. ak ti stačia informácie o Ivane a prípadoch, tak ti stačí táto téma, nemusíš byť v súkromke.. tu sme si písali veci aj trochu mimo témy, ktoré odbočovali.. niektorým luďom to ležalo v žalúdku a nepáčili sa im názory, ktoré tu boli.. súkromka sa založila na to, aby sme sa nemuseli báť písať aj o veciach, ktoré tu rozvirovali hladinu a tým pádom aj zaplňali tému nepodstatnými informáciami.. Neviem prečo sa rozčuluješ, lebo v súkromke by si podla toho, čo si napísala spokojná nebola.. sú tam aj informácie, ktoré sa netýkajú priamo Ivany, alebo odoberania detí.. sú tam dokonca aj intímne informácie, ktoré si členky neprajú písať do verejného fora.. teba zaujímajú iba podstatné informácie, tak sa nečerti.. A vôbec nemusí člen písať denne, ale ak sa niekto neozve ani raz a nechce diskutovať vôbec, tak len aby čítal tam byť nemusí..
@brumka111 ty si trosku mimo 😉, ta tema vznikla prave pre tie, ktore sa chcu rozpravat, vymienat info aj sukromneho charakteru....ak bude nieco nove v pripade Ivany a ostatnych, tak to kocky davaju aj sem. Ta sukromka nevznikla preto, aby sme riesili v tajnosti Ivanu, ale aby sme mohli nerusene diskutovat bez akychkolvek negativnych zasahov zvonku. To nie je informativna skupinka. A preto nema zmysel, aby si tam chodil niekto len citat a popravde, nie je to ani fer, kedze sa kocky zdoveruju aj so svojimi problemami a bolestivymi zazitkami... a nikto tam nevysedava cele dni a neblaboce 😠. A ze bezcielne kecalkovanie? nerozumiem, preco mas potrebu napadat druhych ludi a ich konanie. Co je pre teba bezcielne kecalkovanie, pre niekoho to moze byt terapia, ako zo seba dostat von bolest a trapenie a ako najst podporu a pomoc. Ja si nemyslim, ze je to @irriss, kto sa ma nad sebou zamysliet 😖
@brumka111 Čo Ťa donútilo napísať tento očierňujúci komentár? 😕
Však sama píšeš,že Teba zaujíma ako aktívne pomôcť,chceš vedieť nové info o Ivane a iných prípadoch,čo sa deje,novinky a podobne... citujem. Tak to si správne tu...v téme Bez detí neodídem, si môžeš prečítať všetko čo si vymenovala..... súkromné Ťa nezaujíma,nevysedávaš,nebľaboceš.... tak v súkromnej téme nemáš čo robiť...sorry 🤐
Mne to skôr príde.... tá Tvoja náhla výbušná reakcia,akoby si prišla o súkromné a intímne informácie,ktoré si si čítala a to Ťa nahnevalo.
@irriss určite nie je mimo to Ty. 😉
@svetllana pardon, chcela som jej to napisat do spravy, ale neskoro som sa zbadala, ze som to odoslala verejne. Ja chapem presne to, co mi kto ako napise, treba narovinu napisat, ze sa otvori sukromna tema s tym, ze si tam idu pokecat baby, a nie s tym, ze to bude tema k veci. A uzivatel, ktory bude len citat, bude vyluceny. Irris poslala spravu s informaciou, ze vymaze kazdeho, ak nieco nenapise do 3 dni. Po prve tato podmienka je z cesty, pokial ide o prospesnu temu pre vsetkych, po druhe minimalne pockam tie 3 dni, o ktorych pise a ma si za tym stat. A nie, ze ja si jeden den precitam spravu, nemam cas odpisat, Tak, ze idem korektne odpisat na danu informaciu na druhy den, alebo neviem, ci to nebolo dokonca v ten den ale vecer a uz sa nemozem dostat do temy. Ale necham to tak, mne je to v podstate jedno, len ma to zarazilo, ze sa tu idete hrat na "charitativnu pomoc" ale pritom je to "odbocenie od temy". Ja uz neprispievam, svoj cas budem venovat dolezitejsim veciam, ako takymto komentarom. To je len moj poznatok. To je cele. Majte sa tu krasne a vsetko dobre. 🙂
@martina005 ak sa nemylim, bolo napisane, ze verejna tema sa uzamyka a zaklada sa tema sukromna s tym, ze v nej budu pisane komentare ohladom danej aktualnej temy a to BEZ ZBYTOCNEHO ZAPLAVOVANIA NEZIADUCICH KOMENTAROV, lebo potom sa tema obchadza ucelu. Napriklad ako teraz tieto komentare. Ja som nestihla ani raz precitat uzamknutu temu, nasla som si az spravu od irris, ze nas vsetkych maze. Ak su tam pisane, sukromne spravy, to ma teda fakt, ze nezaujima,ale absolutne vobec nie, mne islo o danu problematiku. Ale oka, nehcam to tak, vidim,ze tato tema je odomknuta, pise sa tu k veci, tak to je dolezite. Sem tam nakuknem, co sa deje a bez komentarov a nikto ma nebude za to rusit 🙂 .Cafte.
@zuzana581 ...ostatne som sa vyjadrila, nebudem sa opakovat, a k tvojej sprave, mna zaujimaju vsteky deti, nie len to moje alebo Ivanine, mne ide o danu problematiku vseobecne, nie len konkretne. A k irris, tak ta si uda 3 dni a je z toho len zopar hodin 🙂 . To neni O.K. Treba si stat za slovom. Ale vravim, zbytocne to tu nezplavujme. Nereagujte uz ani na moju reakciu radsej. Je to zbytocne a nepodstatne. Ja som si povedala, to co som chcela, vy taktiez. 😉
@brumka111 prečítaj si môj oznam zo strany 158 11:58 tam je definované o čom je súkromka.. mám pocit, že ostatné členky to pochopili.. Ten oznam som písala už aj predtým.. A súkromka bola založená 5.10. tí čo neprispievajú boli vyradení 10.10. tak 5 dní je podla mňa dosť na to, aby sa niekto ozval, že tam naozaj aj je.. A vôbec nemusí člen prispievať každé tri dni.. ale koniec koncov, to som už tiež písala a ak to niekto nechápe, tak už neviem, ako to mám napísať.. Prosím už ďalej nezaplavuj túto tému zbytočnými príspevkami.. v súkromke si nenapísala ani raz a tu zrazu máš čas sa rozčulovať úplne neoprávnene.. Prajem ti peknú nedelu.
Ešte musím Zuzka,prepáč 😉 ale potom 🤐 sľubujem 🙂
@brumka111 môžem čestne prehlásiť 😎 že v súkromke sú komentáre ohľadom danej aktuálnej témy,hľadáme,prispievame,pridávame nové kontakty,videá,nové články.....všetko ide paralelne aj do BDN.... a to všetko bez zbytočného zaplavovania nežiadúcich komentárov 🙄 A to že si pridáme pieseň, keď už toho máme fakt dosť a sme smutné zo zistených skutočností, tak to len svedčí o tom,že sa tam zišla veľmi dobrá partia.
A hlavne prispievame v noci a to myslím do neskorej noci a skorého rána 😵 pretože tiež máme cez deň veľa práce a detičky,ktorým sa treba venovať a väčšinou prispievame,keď už všetci spia. 😉
Jedine,čo je tam navyše to sú súkromné a intímne problémy,podobného charakteru ale reálnych ľudí,ktorým sa snažíme aj skutočne pomôcť a nechceli ísť sem do verejnej témy ..... pretože je to pre nich veľmi citlivé a nepotrebujú čumilov a zbytočné pripomienky,ale pomoc...reálnu pomoc. Takže je tam všetko k téme a nie že čo varíme alebo aké je počasie 😉
@irriss to krásne napísala.... i když tady nejsi,vím že tady jsi...... u Teba to asi tak necítila.. 😉
Peknú nedeľu prajem a myslím to úprimne ako aj celý komentár 🙂
@brumka111
Napisu jen jedno: JSEM VELMI RADA, ZE MAM dobry odhad na lidi 😉
Babske blabotanie v soukromce neni a prave proto Ti to ani nemusi byt lito... 😉 🙂
tema je natolik vazna, ze se dokonce i stava, ze nektere maminky "prosi" o docasne vylouceni ze clenstvi,- protoze je to pro ne velka "zatez"...srdecni i psychicka... 😉
p.s. Nejsem zakladatelka ale SPOLUzakladatelka...takze pokud "osocujes MNE" ..neosocujes JEN mou osobu..
@brumka111
Ke lhute,kterou jsem stanovila..SCHVALNE jsem ji (o par hodin) 😉 zkratila a to z jednoho jedineho duvodu.. 😀
ABYCH NACHYTALA POUHE CTENARE...protoze kdyz nekdo v soukromce POUZE cte a nepridava...je tam zbytecny😉
p.s. Ucel se neminul ocekavani..t.j. pouzi ctenari se ozvali protestem
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chtela bych upozornit, ohledne NOVYCH CLENU - ze nekdy v nekterych pripadech, ktere NAM nejsou dostatecne jasne (umysly) zvolim napr. tuto formu Ip..
kopie:
Ahoj Martino, jsem spoluzakladatelka soukrome skupiny ve volnem pokracovani "Bez deti neodidem"
obracim se na tebe s otazkou a prosbou zaroven..
Mohla bys mi rici jaky jeTvuj duvod a zajem o clenstvi v teto soukromce?
Pokud muzes a chces, shrn prosim do jedne, dvou, tri vet Tvuj duvod ci zajem...
Dekuju
VETSINOU SE UZ NEOZVOU (postu si ale vyzvednou 😉 ) a tudiz je brana zavrena
😀 som sa stratila 😀 ☹

@irriss fúú..tak to je riadne silná káva ...na Slovensku by pre hádky museli odobrať veľmi veľa detí ☹