Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
toto je už čo za svinstvo, že zas to odročili, oni fakt chcú, aby sa tie dve nervovo zrútili, ja už nenachádzam slov, to chcú úplne psychicky zničiť celú rodinu, veď každý normálny človek čo to sleduje je z toho už zúfalý, tak ako na tom musia byť mamina a babka tých detí.
SS má právom ten názov, je to skorumpovaná banda, ktorá deťom nepomáha, ale ich týra, a musia v tom byť veľké peniaze, keď aj sudca takto donekončna odročuje súd a nie je schopný vyniesť rozsudok, to chcú dokedy odkladať, byť v UK tak idem skandovať pod okná tej rodine, v ktorej sú deti teraz umiestnené, aj keď pre deti by to asi bol tiež priadny nátlak, ale myslím, že tie už si beztak vytrpeli horšie veci. Ale aspoň nech si tá rodina uvedomí, že toto im len tak neprejde a nech sa radšej sami detí vzdajú v prospech ich vlastných rodičov.
ja sa len obávam že ak babka nebude súhlasiť s adaptáciou v UK, aby deti nezverili foster family ☹
ako to dopadlo ja som nestihla noviny???
http://udalosti.noviny.sk/pochybne-adopcie-deti... je tam aj dokument s titulkami..
to nemyslia vazne 😢 😢 😢 mne je z toho zle 😢
je este mozne ze by do pripadu vstupili slovenske organy? diplomacia, ministri? ze by si nejakym sposobom ziadali o vydanie svojich obcanov? ci do toho s aradsej nechcu montovat " v ramci udrzania dobrych vztahov s krajinou.."?
dievacat,nestihla som sledovat..ako to dopadlo....
😀 😀 😀 nasa vlada a jej zaujem o obcanov....konci v den volieb ☹
ci zle?ach boze...
Samuel Migaľ TV JOJ
Volám Darovi, nedvíha. Volám veľvyslancovi Wlachovskému, vypnutý! Volám Císarovej, vypnutá! Čo sa to tam deje???!!!!
Momentálne sa nedáju zistit nove informacie, Samuel Migaľ reporter tohto pripadu na Slovensku : "Neviem sa s nikým spojiť. Nikto nereaguje, nerozumiem prečo. "
uz len cakat, verit a dufat..
sudca sa vyjadril ze pripad potrebuje cas 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 V 😀 D MATKA CAKA UZ 2ROKY, TO JE DOST CASU NIEEEEEEEEEE ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ CO TO TLACHA ZE NEZMYSLI 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
a na kedy to odrocili 😠
Mňa by zaujímalo, či aj pri pohadzovaní deti z jednej foster do druhej foster robia takéto cirkusy s adaptáciou...abo posadia deti do auta zapnú pásy a vysadia v druhej foster.
do kelu a na čo konkrétne... oni dobre vedeli, prečo to embargo do prčic.... možno sa to naozaj zvrtne v "náš" prospech 😉 a sudca sa chce toho asi aj dožiť alebo čo. ved aj on je len človek.
boze a naco este potrebuje cas?Deti uz stratili dost casu,cas,ktory im uz nikto nikdy nevrati... ☹
@yukki presne a keď ich brali od Ivany, tak tiež nepozerali na to, či sa adaptujú..
Ale ja si od začiatku myslím, že sudca je naklonený babke.. aj keď som nasratá aj ja, ale stále mi niečo hovorí, že on je na jej strane, len si chce byť istý, že adaptácia na SK bude v poriadku.. Ak by nebol trošku na jej strane tak odklepne deti náhradnej rodine.. babku zruší a hotovo.. načo by to naťahoval..
toto je na nervy 😠 😠 😠 😠
drzim im velmi palce, aby deticky vratili biologickej rodine!

a v spravach na jojke o 12tej bolo nieco? ze preco to odrocili alebo tak...