Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
a keby ich priklepli babke s tym, ze musia este nejaky cas zostat v UK?? Ci ake su vlastne moznosti?
a co potom????Co ked jej deti nedaju,co dalej?Este sa da daco robit?Mala by sa o tom dozvediet aj samotna kralovna,alebo Kate,ved je to hanba pre cele Anglicko... 😠
mna vselico napada ja som vtipalek ale sak aj to treba inak ma picne 😀 co tomu sudcovi zena nedala alebo co?? 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 mal zly obed ktovie co anglicania jedia 😝 alebo bol tiez adoptovany no zbohom ☹ ☹ ☹ ☹
Samuel Migaľ TV JOJ
Stále čakám na odozvu z Británie!Masaker!!!
Samuel Migaľ TV JOJ Chalani majú asi veľa práce.Ale aj tak...Verím že sa skoro ozvú
Zatial sa nikto z UK neozval, stale su vsetci vypnutí.
No priznam sa, keby slo o moje deti a stratila by som ich takymto sposobom definitivne, tiez by som sa obratila na par sikovnych ludi a brala by som ich odtial nelegalne.
@wurmm no tie peniaze co tam nechali mali investovat do komanda a uniest deti a hotovo najat teroristov 😖 to je sialene zobrat matke deti a nezverit ich najblizsim pribuznym babke ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ to co sa uz deje vo svete,co si to dovolili ??jaka adopcia sak to nezmysel co Amerika nekona teraz spravodlivost ☹ sa staraju len o arabov furt 😀 😀 😀 😝 😝 😝 😝 😝
Inak je už hodina po tom, čo sa súd odročil a stále sa nikto neozval.. to je fakt divné..
@ela19 to ja velmi dobre viem preto pisem o tom unose pochodila som sudy nefunguje to tam spravodlivost neexistuje to je len na rozhodnuti cloveka ktory sa mozno zle najedol alebo mu je ksicht babky nesympaticky ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ b ☹ bohuzial zle sa na sudcu kuknes a je to odrocene 😢 cista psychiatria
co ich otec??daju sa s Ivanou dokopy,maju sa este radi,nestastie ich rozdelilo,spoji ich este nieco???
Treba posielat vsade ten dokument po anglicky, nech sa zamorí tým celý net aj v UK aj v USA a v inych statoch, musi sa z toho urobit medzinárodný skandál.
http://udalosti.noviny.sk/pochybne-adopcie-deti...
mali tam sudkynu posadit ☹

@anelehka no ved to som tym chcela a co ich matka??ja som na nervy a som cudzi clovek a tiez matka neviem si to predstavit ja trpim jak pes ☹ mam dieta v striedavej a revem co ona a to mam tyzden syna ja a tyzden ex 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢