icon

Bez detí neodídem - dokument

zuzana581
16. sep 2012

Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..

svetllana
14. nov 2012

@sirinka Áno, rozum toto vraví, ale emócia chce opak 😀 Podľahla som, neodolala som, ale veľmi som sa miernila:o))) Sú ľudia, pri ktorých musím veľmi opatrne voliť slová, lebo keby som nechala tým emóciám voľný priechod, tak to by nebolo trikrát na parádu 😀 Ale ja som skončila čo sa dotyčnej týka. V jej prípade nepomôže nič, len návšteva odborníka, najvhodnejšie psychológa.

martina005
14. nov 2012

@sirinka už sa stalo a veľa krát trojuholník! a viaceré.....zatiaľ žiadna odozva 😝

sirinka
14. nov 2012

@martina005 pride

sirinka
14. nov 2012

@svetllana ja sa snazim pri takych komentoch zhlboka nadychnut a v duchu si zanadavam, ze to presne pre tieto osobnosti vysielaju v telke tie farmarske kraviny co ma tak se.. 😝

bib4ll
14. nov 2012

@solass prepac len tocis blbosti Martin a darius su ti posledni,co to robias pre peniaze kedze sami maju maicke deti,to su muzi na spravnom mieste,a pripad samka a martinka je pre nich velmi osobny,to co robia to uz davno presiahlo level financii,pre nich je to srdcovka

bib4ll
14. nov 2012

@zoyuska hovori ti nieco pojem vytypovane deti na predaj???

sirinka
14. nov 2012

@bib4ll uz ju prosim nekontaktuj, nech sluzi tato tema dobrej veci 😉

winipega
14. nov 2012

Vie niekto kedy v piatok je ten súd?

bib4ll
14. nov 2012

@bybi viem neskoro,ale neda mi nereagovat,na to ze tvoja kamaratka uci deti slovencinu takze...pred aky europsky sud,to co trepes,Ivanin pripad nema ani v pamati ci vobec pojde pred Europsky sud,prepac,ale ty rozpravas o nejakom uplne inom pripade,ja nevravim ze tvoja kamaratka nechodi do rodiny ucit deti slovensky,ale moja to urcite nie su boorovci...tak neviem ci si len nepocula nieco od kamaratky,ale tvoja kamaratka urcite nevyucuje boorovej deti...takze si to riadne doplietla a robis pletky

danka86
14. nov 2012

@winipega to by aj mna zaujimalo..

klamparovci
14. nov 2012
angellinka
14. nov 2012

@klamparovci podpisane 😉

ela19
14. nov 2012

@klamparovci ano uz som to sem dala. Ale neuskodi znova. Pre tých ktorí nevedia - je to oficialna peticia, ktorá bude zaslana priamo do UK parlamentu. Petícia je na podporu Martinka a Samka, na ich oslobodenie zo zajatia SS.

Prečo je to dôlezité?
Nutene adopcie a kradnutie deti dobrým rodicom je nemorálne v akejkolvek rovine a tieto praktiky musia skoncit !

Takze podpisujte, stále je tam len 140 podpisov...

http://www.avaaz.org/en/petition/Stop_forced_ad...

zuzana581
autor
14. nov 2012

@svetllana tá mi to teda natrela 😀

zuzana581
autor
14. nov 2012

@anelehka že čo máš dyslexiu, no len zapnem MK a už sa tu rehocem... 😀 dobrééé

bib4ll
14. nov 2012

@zuzana581 ale z Londyna uz va dni teda od vcera neinformuje nikto,ani Darius,a ani Martin,oni nedebatuju o tom ani na facebooku,takze pluska sa na teraz odmlcala,ano informovali ale len do vtedy pokial neprislo to embargo,..ale ako som pisala teraz ani muk,akurat,ked sa pytame tak len daju lajk na facebooku,pod otazku,a tak sa dorozumievame...takze Jojka nekasle na zakaz,oni ho dodrziavaju..pisali ake je to pre nich hrozne,nemoct nic povedat,lebo ze tie sudy ze to by sme pozerali ze co su to frasky a ze ako sa tam chovali ss aci

svetllana
14. nov 2012

@zuzana581 Akurát sa strápnila 🙂

zuzana581
autor
14. nov 2012

@bib4ll ano viem, len táto informácia o Telenskom je nová, tá vznikla po utorňajšom súde. Bol tam ten reportér z pluska.sk a ten o tom informoval..

lea641981
14. nov 2012

citam ze je to na dobrej ceste 🙂 potom sa to vsetko prevali ako to vsetko bolo ked deticky budu doma

lea641981
14. nov 2012

@sirinka ze farmarske kraviny 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 vyborne si to napisala 😀 😀 😀 😀

jolinka
14. nov 2012

@zuzana581 zaaavist, cira zavist 😉 mas krasne vlasy

svetllana
14. nov 2012

@jolinka Závisť + chabá slovná zásoba :o)))

sirinka
14. nov 2012

@jolinka
@svetllana priemerny slovak by som to nazvala

zoyuska
Odpoveď bola odstránená
aliza
14. nov 2012

@ela19 no, ak to ide do UK parlamentu, treba poopravit anglictinu 😉

zuzana581
autor
14. nov 2012

@jolinka už mám iné 🙂

ela19
14. nov 2012

@aliza Ja niesom autorom ale viem kto dal link. Co konkretne myslis aku chybu ?

aliza
14. nov 2012

@ela19 slovosled, interpunkcia, atd. Ja nehovorim, ze to viem lepsie napisat, nechcem kritizovat, ale do parlamentu by to malo ist gramaticky spravne, tot moj nazor. Najlepsie to dat opravit native speakerovi.