Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
@alice107 nebolo Ivane a ani muzovi nic dokazane ,nic sa nestalo napriek tomu ss nazi zadrzuje Ivanine deti,je to neopravnene zadrziavanie cudzych statnych prislusnikov co je zlocin,a verim ze Ivana to da na medzinarodny sud,ked bude mat deti spat pri sebe,tu ide o to ze ss zadrziava deti neopravnene
@zoyuska ja len chcem aby deti sa mali dobre.........tu ide len o deti..............tie deti patria rodine a keďže majú detičky rodinu biologickú rodinu.........je to jedno Ivana nebude namietať dajú deti jej mame...... budú aspoň s babkou............no so svojou babkou.........a hromžiť budeme asi všetky keď deti nechajú cudzej babke.......tam terba robiť poriadky.. .....že tam cudzie babky chcú vychovávať cudzie deti malé deti................do roboty nech idú a nie starať sa o cudzie deti len aby dostávali príspevky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@zoyuska tak je to tvoj názor............pretože súd už ani o Ivane neuvažuje.............je to premňa smutné ......no som rada že ma skutočne svoju mamu...........no len tak odsúdiť človeka by som nemohla............vidím ako má rada svoje deti a deti ju............nedisponovala správnymi informaciami o postupe..............určite sa zmýlila............ľutuje....nedá sa vrátiť čas.....no taký dlhý čas byť bez svojích detí je ten najhorší trest ......sú zverejnené videá o odobratí detí............kruté............viem že každý systém sa dá zneužiť.......v dobro i zlo..........a nie každý má s deťmi len tie najlepšie úmysli.................myslím tým ss ☹
vsak aj sami anglicanie ich volaju SS nazi,lebo to je nacizmus...a rodova genocida,
@zoyuska ako vieš??????????????????..............vtedy neboli takéto informácie........pred dvomi rokmi sme o tomto ani nechyrovali........nebyť čonkovcom.......ktorým aj tak nik neveril..............o to ide neveria ľudia ktorých sa to netýka............prečo si hrubá ja nezvyknem trepať.........narozdiel od teba.............a ROMOVIA SI DETI NEDAJÚ.........ani na slovensku do domova............normálne krik...urobia.......vyhodia.............
@sendy182 prave vcera som tu dala jeden link, kde pise ceska prekladatelka o jednej romskej rodine, a ona pisala, ze ta konkretna rodina bola slusna, nikdy nerobili krik, nevyhrazali sa svojimi pravami. A jediny dovod preco im ich zobrali bolo, ze si necistili zuby (zanedbana hygiena) O ich deti bol vraj mimoriadny zaujem, lebo boli male, lahko zvladnutelne a pekne.
Tak si myslim, ze ako pise
@irriss je jedno akej farby su tie deti, ak splnaju urcite kriteria, su chytene a uz ich nechcu pustit. 😠
Dievčatá, prosím vás všetky, nereagujte na ňu. Táto osoba vás provokuje s úmyslom ukajania svojich vlastných zvrátených myšlienok. A keďže nepochopila slušnú prosbu, aby opustila túto diskusiu zdá sa, že okrem EQ sa dá polemizovať aj o hodnotách jej IQ. Ak na ňu nebudete reagovať, prestane ju to baviť.
@zoyuska co spravila detom ich mama-ved nam povedz ked si tak informovana.
Inak ty si nikdy nedala po riti svojim detom? Nikdy si na ne nekricala-ak ano,tak SS v anglicku by ti ich uz brali 😉 stacilo by udanie suseda a mala by si ich na krku.
Niekde si pisala ze by si svojho 6 rocneho syna niekedy prizabila- to neznie ze by nedostall cez zadok.
@achesa a @anelehka kočky tlieskam 😉 ....prosím už na ňu nereagujte....... ona len na to čaká,keď ju budete prehliadať (viem,že je to niekedy zvlášť pri urážajúcich komentoch ťažké,ale tak výdych nádych ide sa ďalej 😀 ) nebude mať potrebu reagovať....... 😝
nech sa to tu zase nezvrhne na osočovanie .....jednu narušiteľku sme už ako tak zvládli,tak si poradíme aj s touto 🙂
Baby preo ju rovno nehlasite adminom ale odpovedate?