Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
@sirinka už sa stalo a veľa krát trojuholník! a viaceré.....zatiaľ žiadna odozva 😝
@martina005 pride
Vie niekto kedy v piatok je ten súd?
@bybi viem neskoro,ale neda mi nereagovat,na to ze tvoja kamaratka uci deti slovencinu takze...pred aky europsky sud,to co trepes,Ivanin pripad nema ani v pamati ci vobec pojde pred Europsky sud,prepac,ale ty rozpravas o nejakom uplne inom pripade,ja nevravim ze tvoja kamaratka nechodi do rodiny ucit deti slovensky,ale moja to urcite nie su boorovci...tak neviem ci si len nepocula nieco od kamaratky,ale tvoja kamaratka urcite nevyucuje boorovej deti...takze si to riadne doplietla a robis pletky
http://www.avaaz.org/en/petition/Stop_forced_ad... bolo to tu už?pridajte sa!
@klamparovci podpisane 😉
@klamparovci ano uz som to sem dala. Ale neuskodi znova. Pre tých ktorí nevedia - je to oficialna peticia, ktorá bude zaslana priamo do UK parlamentu. Petícia je na podporu Martinka a Samka, na ich oslobodenie zo zajatia SS.
Prečo je to dôlezité?
Nutene adopcie a kradnutie deti dobrým rodicom je nemorálne v akejkolvek rovine a tieto praktiky musia skoncit !
Takze podpisujte, stále je tam len 140 podpisov...
@zuzana581 ale z Londyna uz va dni teda od vcera neinformuje nikto,ani Darius,a ani Martin,oni nedebatuju o tom ani na facebooku,takze pluska sa na teraz odmlcala,ano informovali ale len do vtedy pokial neprislo to embargo,..ale ako som pisala teraz ani muk,akurat,ked sa pytame tak len daju lajk na facebooku,pod otazku,a tak sa dorozumievame...takze Jojka nekasle na zakaz,oni ho dodrziavaju..pisali ake je to pre nich hrozne,nemoct nic povedat,lebo ze tie sudy ze to by sme pozerali ze co su to frasky a ze ako sa tam chovali ss aci
citam ze je to na dobrej ceste 🙂 potom sa to vsetko prevali ako to vsetko bolo ked deticky budu doma

@sirinka Áno, rozum toto vraví, ale emócia chce opak 😀 Podľahla som, neodolala som, ale veľmi som sa miernila:o))) Sú ľudia, pri ktorých musím veľmi opatrne voliť slová, lebo keby som nechala tým emóciám voľný priechod, tak to by nebolo trikrát na parádu 😀 Ale ja som skončila čo sa dotyčnej týka. V jej prípade nepomôže nič, len návšteva odborníka, najvhodnejšie psychológa.