icon

Bez detí neodídem - dokument

zuzana581
16. sep 2012

Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..

bib4ll
16. nov 2012

caute odkaz od Dara a Martina Ďalší extrémny deň za nami. Ďalšie dôležité rozhovory - tentokrát na anglickom vidieku. To, čo sa podarilo vydrieť za dva dni, môže zmeniť FORCED ADOPTIONS! Máte sa na čo tešiť. Spracúvame.

zeleny_cajik
16. nov 2012

@bib4ll citala som na FB, to by bolo uzasne, keby sa naozaj nieco podarilo zmenit, nielen pre Ivanu, ale v systeme 🙂 Chlapci si zasluzia nejaku veeeeelku novinarsku cenu, som ozaj milo prekvapena. A velmi milo ma v tomto prekvapila TV JOJ, ktoru som doteraz nikdy nepozerala, ze do takehoto projektu isla a venuje sa tomu.

paula11
16. nov 2012

viete niekto, o kolkej zacina dnesne pojednavanie?

bib4ll
16. nov 2012

a informacia od Samuel Migaľ TV JOJ
Odletelo už aj prezidentské lietadlo...tak verim slo do UK

bib4ll
16. nov 2012

@paula11 o 11 nasho casu

paula11
16. nov 2012

@bib4ll dakujem

katecameron
16. nov 2012

o 10tej nas cas 11stej

achesa
16. nov 2012

o hodinu začína súd a ja už som taká nervózna... Čo je to s tým lietadlom? To tam vážne poslali vládny špeciál??? Že by sa trochu zobudila aj vláda???

meryr
16. nov 2012

@achesa neveriiiim, az mam zimomriavky..prosim odkial cerpate tieto skvele info? prosim si nejaky link, vdaka 🙂

achesa
16. nov 2012

@meryr alebo aj tu
http://www.facebook.com/home.php#!/IvanaBoorova...

a tak rôzne, kde sa dá🙂

winipega
16. nov 2012

Dnes dorazil aj veľvyslanec Wlachovský. Stále sa čaká a čaká a čaká na začiatok. Ešte nezačali.

veronika33
16. nov 2012

@winipega odkiaľ to vieš, hoď link

winipega
16. nov 2012

Protistrana sa usmieva... dúfajme, že im úsmev zamrzne čoskoro. Alebo sú zmierení s tým, že dobro vyhrá? 🙂

eaka
16. nov 2012

@winipega alebo už je sudca poriadne podplatený... ☹

sendy182
16. nov 2012

ahojte ja mám normálne strach...........to čo potom prežíva Ivana?.......to je už "prášky" 🤐 .............pozitívne myslím.......motlitby.......nech ich tam osvieti aura Martinka a Samka, Ivany a ich babky.........že oni sú svoja jediná rodina 😕

winipega
16. nov 2012

KOPIRUJEM:

ked bol dietatom, aj on bol zneuzivany tymi, ktorym vsetci verili. Urady zakazuju o tom hovorit. Ludia sa vsak prestavaju bat a podavaju zaloby.
Slovaci zacinaju mat problem s vybavovanim slovenskeho obcianstva pre svoje deti.
blizsie info tu:
http://www.voxvictims.com/2012/11/07/prehovoril...

sendy182
16. nov 2012

mne je fakt zle.......uff.......ani čítať diskusiu a iné témy nemôžem. ☹ ............ahojte...no verím 🙂 a pevne dúfam

paula11
16. nov 2012

nedostanem sa na FB, neviete nic nove?

winipega
16. nov 2012

@paula11 Bristky SS apeluje na nase media. Sudcovia isli prave pozerat dokument, ako sme to u nas na Slovensku medializovali. Situacia na sude je velmi napata.

yukki
16. nov 2012

@winipega al veď po tom zákaze sa už nič nevysielalo, nie?

meryr
16. nov 2012

prosim vas existuje nejaky obrazovy prenos cez net z tej sudnej siene??

mirage
16. nov 2012

@meryr urcite nie

babajaga
16. nov 2012

no ako,este stale nic?

titulienka
16. nov 2012

nie stale nic , sudca pozera dokument 😠 😠 ...

babajaga
16. nov 2012

ked budete nieco vediet...rychlo sem s tym...boze,uz nech to skonci...vela sil.

emajbova
16. nov 2012

Fuha, ale sak ten zakaz informovania mal platit az od 19teho, ci nie? ako mne je jasne ze neinformuju aby neposkodili rodinke, ale preco SS teraz vytahuje tie media? nemali sudcovia uz len dat rozhodnutie? prepana ved teraz tam najdu nejake dalsie dokazy na preskumanie a zase sa bude odrocovat...ci co myslite, je to dobre ze to ten sudca pozera? i ked po vzhliadnuti sa mozno prikloni na stranu rodiny, ale predpokladam ze SS poukazali na nieco...fuh je mi z toho tazko...:(