icon

Bez detí neodídem - dokument

zuzana581
16. sep 2012

Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..

lea641981
16. nov 2012

tak ako to dopadlo???? 😲 😲

monika15
16. nov 2012

@lea641981 http://www.sme.sk/c/6606297/deti-ivany-boorovej...

ale baby tu pisu ze vraj ne... ze este nevyhrali tak uz teraz neviem.

opica89
16. nov 2012

no na fb pisali

Predchádzajúce informácie sme mali hneď od niekoľkých účastníkov súdneho pojednávania - od Slovákov, ktorí rodinu Boorových prišli podporiť priamo na miesto... Tí pri svojom odchode dali vedieť, že súd skončil. Zdá sa ale, že sa rokuje ďalej. Verme, že to dobre dopadne!!!!!
Na Fb se objevili mylne informace. Rozsudek rozhodne nepadl, oba tabory jednaji, nic neni rozhodnuto. Budte trpelivi, prosim, ikdyz to vypada nadejne!

veriiii
16. nov 2012

@monika15 nemoze sa odvolat,tak ako by sa nemohla odvolat Ivana, podla mna..aspon dufam☹

lea641981
16. nov 2012

nech idu deti domov uz ☹ na slovensko 🙂

babajaga
16. nov 2012

Odročený súd o deti Ivany Boórovej skončil. Alebo aj nie...

Dnes 18:10Zdroj: noviny.sk
zdieľať:
veľkosť písma

.
Príbeh Martinka a Samka skončil. Nateraz a bez oficiálneho vynesenia rozsudku. Chlapcov, ktorých za podivných okolností odobral britský Social Service (SS). Ich slovenskej matke Ivane Boórovej. Sudca zatiaľ svoje rozhodnutie neprezradil

babajaga
16. nov 2012

tak neviem.....asi len cakat este zostava....

zuzana581
autor
16. nov 2012

****************************************************************************************************************************************
http://udalosti.noviny.sk/pochybne-adopcie-deti...
*****************************************************************************************************************************************

Stále sa informácie točia okolo toho, že chce sudca (možno SS) vedieť, kde budú deti chodiť do školy, kde budú mať lekára, ako budú žiť atď.. V podstate je to dobréé.. Zlé by bolo, ak by sa nestaral.. s tým súhlasím..

Zároveň verím, že sa tieto veci rýchlo doložia a všetko bude v poriadku.. Verme spoločne a posielajme pozitívnu energiu všetkým zúčastneným súdu..

zeleny_cajik
16. nov 2012

😒 😒 😒 😒

monnaa
16. nov 2012

@zuzana581 - to sú ale podľa mňa len také detaily, nie ? Veď to sa dá rýchlo vybaviť....
ja verím v dobrý koniec 🙂

zuzana581
autor
16. nov 2012

@monnaa určite hej.. veď vieme, že babka Norika je jak tornádo, tá zariadi všetko.. toto bude hračka..

zuzana581
autor
16. nov 2012

@zeleny_cajik prečo tí kyslí smajlíci?? 🙂

lea641981
16. nov 2012

som zvedava co daju na jojke 🙂

luk25
16. nov 2012
mm2008
16. nov 2012

tak a deti konečne prídu na Slovensko... konečne víťazstvo 😉 pred pár minútami to vraveli v správach, ani som nedýchala ... 🙂

lea641981
16. nov 2012

jaaaaj tesim ale nevidela som to este 😀 😀 😀 😀 😀 cakam chcem to vidiet 😀 😀 😀 😀 pocut na vlastne usi na jojke az potom uverim 🙂 🙂

lea641981
16. nov 2012

nedali ze idu domov 😒 sak stale nevedia ako to dopadlo 😒

luk25
16. nov 2012

no teraz bbola sprava v jojke a nic take tam nehovorili 😒 len že je dnes sud a že nesmu informovat, tak co teraz co je pravda skoncilo to ci nie?

winipega
16. nov 2012

Parada,nic sme nedozvedeli ☹

zeleny_cajik
16. nov 2012

@zuzana581 stale je to per huba, ziaden verdikt, nic nie je cierne na bielom...preto 😒

jaja018
16. nov 2012

Ja už nechapem je koniec či nie. Ako to vlastne je?

zuzana581
autor
16. nov 2012

*****************************************************************************************************************************************
Janette Zemanová Teraz hovorila Cisárová na STV, že britské súdy poznajú aj ústne rozsudky a ústny rozsudok už padol. Takže teraz je na rade slovenská strana. Dodať všetky požadované dokumenty, aby mohli byť deti odovzdané babke.

dejnas
16. nov 2012

ahojte, aj ja som práve kukala správy.... ani neviem, či sa tešiť, či čo? .... keďže nič KONKRÉTNE nepovedali 😒

lea641981
16. nov 2012

nenormalne co uz sa deje 😢

zuzana581
autor
16. nov 2012

@zeleny_cajik oni nemôžu informovať, veď to vieme.. verím, že dnes ešte dajú nejaké bližšie info na FB, ale Cisárova v podstate potvrdila, že verdikt padol.. len treba ešte doložiť dokumenty, čo sudca žiadal.. To je dobré..

lea641981
16. nov 2012

@zuzana581 aky je ten ustny rozsudok??deti patria babke???urcite??? 🙄

kadri
16. nov 2012

v spravach na stv cisarova povedala, ze sudca ustne potvrdil navrat deti na sk, len musia dodat potvrdenia o zdr. starostlivosti a skolke. inak aka blbost??? akoze v uk neveria, ze tu su pediatri? a skolka nie je povinna, ak dostane matka deti po 2r, da ich hned do skolky? ja by som nedala. myslim, ze cipc sa bude snazit rychlo vybavit papierovacky, aby nedali dalsiu zamienku na natahovacky, ja cisarovej verim, podla mna je to odbornicka a ozaj robi, co sa da 🙂

lea641981
16. nov 2012

ja to nechapem 😒 ved ked je zakazana medalizacia tak ako to ze Cisarova hovori o tom ?????tomu sa uz verit neda 😲 😲 😲 😲 😲ci uz nieje zakazana????????????????????????????ako to je?????????????????????

zuzana581
autor
16. nov 2012

Na tomto linku budú správy STV, kde vraj hovorila aj Cisárova.. http://www.stv.sk/online/archiv/spravy-stv len si potom treba skontrolovať, či sa otvorili správy zo 16.11. lebo zatial sú tam len z 15.11.