Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
@lea641981 http://www.sme.sk/c/6606297/deti-ivany-boorovej...
ale baby tu pisu ze vraj ne... ze este nevyhrali tak uz teraz neviem.
no na fb pisali
Predchádzajúce informácie sme mali hneď od niekoľkých účastníkov súdneho pojednávania - od Slovákov, ktorí rodinu Boorových prišli podporiť priamo na miesto... Tí pri svojom odchode dali vedieť, že súd skončil. Zdá sa ale, že sa rokuje ďalej. Verme, že to dobre dopadne!!!!!
Na Fb se objevili mylne informace. Rozsudek rozhodne nepadl, oba tabory jednaji, nic neni rozhodnuto. Budte trpelivi, prosim, ikdyz to vypada nadejne!
nech idu deti domov uz ☹ na slovensko 🙂
Odročený súd o deti Ivany Boórovej skončil. Alebo aj nie...
Dnes 18:10Zdroj: noviny.sk
zdieľať:
veľkosť písma
.
Príbeh Martinka a Samka skončil. Nateraz a bez oficiálneho vynesenia rozsudku. Chlapcov, ktorých za podivných okolností odobral britský Social Service (SS). Ich slovenskej matke Ivane Boórovej. Sudca zatiaľ svoje rozhodnutie neprezradil
tak neviem.....asi len cakat este zostava....
****************************************************************************************************************************************
http://udalosti.noviny.sk/pochybne-adopcie-deti...
*****************************************************************************************************************************************
Stále sa informácie točia okolo toho, že chce sudca (možno SS) vedieť, kde budú deti chodiť do školy, kde budú mať lekára, ako budú žiť atď.. V podstate je to dobréé.. Zlé by bolo, ak by sa nestaral.. s tým súhlasím..
Zároveň verím, že sa tieto veci rýchlo doložia a všetko bude v poriadku.. Verme spoločne a posielajme pozitívnu energiu všetkým zúčastneným súdu..
😒 😒 😒 😒
@zeleny_cajik prečo tí kyslí smajlíci?? 🙂
som zvedava co daju na jojke 🙂
http://www.cas.sk/clanok/236569/velke-vitazstvo... baby tak je to pravda ci nie?
tak a deti konečne prídu na Slovensko... konečne víťazstvo 😉 pred pár minútami to vraveli v správach, ani som nedýchala ... 🙂
jaaaaj tesim ale nevidela som to este 😀 😀 😀 😀 😀 cakam chcem to vidiet 😀 😀 😀 😀 pocut na vlastne usi na jojke az potom uverim 🙂 🙂
nedali ze idu domov 😒 sak stale nevedia ako to dopadlo 😒
no teraz bbola sprava v jojke a nic take tam nehovorili 😒 len že je dnes sud a že nesmu informovat, tak co teraz co je pravda skoncilo to ci nie?
Parada,nic sme nedozvedeli ☹
@zuzana581 stale je to per huba, ziaden verdikt, nic nie je cierne na bielom...preto 😒
Ja už nechapem je koniec či nie. Ako to vlastne je?
*****************************************************************************************************************************************
Janette Zemanová Teraz hovorila Cisárová na STV, že britské súdy poznajú aj ústne rozsudky a ústny rozsudok už padol. Takže teraz je na rade slovenská strana. Dodať všetky požadované dokumenty, aby mohli byť deti odovzdané babke.
ahojte, aj ja som práve kukala správy.... ani neviem, či sa tešiť, či čo? .... keďže nič KONKRÉTNE nepovedali 😒
nenormalne co uz sa deje 😢
@zeleny_cajik oni nemôžu informovať, veď to vieme.. verím, že dnes ešte dajú nejaké bližšie info na FB, ale Cisárova v podstate potvrdila, že verdikt padol.. len treba ešte doložiť dokumenty, čo sudca žiadal.. To je dobré..
v spravach na stv cisarova povedala, ze sudca ustne potvrdil navrat deti na sk, len musia dodat potvrdenia o zdr. starostlivosti a skolke. inak aka blbost??? akoze v uk neveria, ze tu su pediatri? a skolka nie je povinna, ak dostane matka deti po 2r, da ich hned do skolky? ja by som nedala. myslim, ze cipc sa bude snazit rychlo vybavit papierovacky, aby nedali dalsiu zamienku na natahovacky, ja cisarovej verim, podla mna je to odbornicka a ozaj robi, co sa da 🙂
ja to nechapem 😒 ved ked je zakazana medalizacia tak ako to ze Cisarova hovori o tom ?????tomu sa uz verit neda 😲 😲 😲 😲 😲ci uz nieje zakazana????????????????????????????ako to je?????????????????????
Na tomto linku budú správy STV, kde vraj hovorila aj Cisárova.. http://www.stv.sk/online/archiv/spravy-stv len si potom treba skontrolovať, či sa otvorili správy zo 16.11. lebo zatial sú tam len z 15.11.

tak ako to dopadlo???? 😲 😲