icon

Bez detí neodídem - dokument

zuzana581
16. sep 2012

Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..

zuzana581
autor
20. nov 2012

@alibabaa fiha, niečo nové??? No rýchlo píš, prosím, lebo si zožeriem všetky nechty.. 😀

alibabaa
20. nov 2012

to im je tak zatazko zdvihnut telefon a vybrat tím ludi, ktori sa o nich budu starat???

zuzana581
autor
20. nov 2012

@alibabaa to nemyslia vážne.... ☹

alibabaa
20. nov 2012

@zuzana581 citaj prispevok vyssie som uz odpisala

natas4
20. nov 2012

@alibabaa 😕 😕

dijuri
20. nov 2012

@alibabaa zartujes nie?kedy buduci mesiac? takze to opat odflkli? odkial mas taketo info?,tomu sa mi ani verit nechce,pretoze info mali byt najskor do 24:00 do nedele u sudcu,co je chore a potom do pondelka,teraz citam ze dodnes doobeda

natas4
20. nov 2012

@alibabaa ze nie som prekvapena 😖

alibabaa
20. nov 2012

@zuzana581 ale jasneeeee ved sme na slovensku co sme cakali? nejake zazraky? ako vseetko .. ved tu nic nefunguje, ale ked mas nieco dokladovat, a nedodas vcas tak ta pokutuju. kto bude nasu vladu za tieto preslapy pokutovat???? nikto.. ved je na to embargo. tak co .. nik sa nic nedozvie..

mamutka
20. nov 2012

toto uz nemyslite vazne........ tie prasiny co tam su za slovensko a nevedia dodat dokumenty ktore sud ziada sa este akoze chcu vratit na slovensko niekedy??? tak to im teda nedoporucujem 😠 😠 😠

dana_l
20. nov 2012

a naco im ma byt anglicka skolka. a nebodaj anglicania dali detom moznost chodit do slovenskej skolky tam v uk? az tak penim od zlosti. co si len vsetko navymyslaju. len aby to bolo cim "jednoduchsie" 😝 😝 😠 😠

dijuri
20. nov 2012

samorinky starosta spravil vsetko preto ,aby mal sudca vsetky doklady,no on ich mal dat prelozit centrumu pre medzinarodnopravnu ochranu deti a oni sudcovi,takze sudca ich uz musi mat,jedina ze nema volny termin na skorsie pojednavanie na ktorom to rozhodne vsetko,jedine tak si to viem vysvetlit

zuzana581
autor
20. nov 2012

ach bože.. prečo???????????? ☹ Chuďa Ivana.. je mi jej tak lúto.. @alibabaa, od koho je to info? Vie sa aj ako sa k tomu postavila Ivana a Norika? Musí im byť hrozne.. Ak si v nejakom kontakte s nimi, tak pošli za nás našu podporu.. a zisti nejak, čo by sme mohli urobiť.. ak sa dá.. Hm?? Myslím, že tvoja mama sa pozná s Norikou, nie? Alebo si zle spomínam?

alibabaa
20. nov 2012

@dijuri joj.. odkial? uz daavno v tejto teme som pisala, ze moja mama je kolegyna noriky... ale nebyt toho ze si musi zobrat dalsie neplatene volno, tak to nevieme.. lebo je na to embargo. takze v podstate ani vy nic baby neviete a ani ja nie...

natas4
20. nov 2012

@alibabaa 😢 😢 😢 potvrdzuju sa moje obavy ...dakujeme za info...skoda, ze je take ake som si myslela, ze bude, aj ked v kutiku duse som dufala 😔

dana_l
20. nov 2012

slovensky zastupcovia by sa mohli ist ..... taketo medzinarodne chovanie. a ked deti nedaju domov tak povedia - je nam luto, urobili sme co sa dalo. nech im deti zoberu a nedaju nikdy naspat. nech vedia co je to zozierat sa bezmocnostou nad lahostajnostou ludi ktori maju tu moc pomoct a vy..ru sa na to

dijuri
20. nov 2012

a est prosim ta odkial mas tieto info?nikto nic nevie

mamutka
20. nov 2012

a nemoze to byt len tak, ze sa teraz totalne zahmlieva, aby sa von nedostala nijaka sprava??? prosim.... 😖 ....akoze buduci mesiac...... co este treba??? treba postavit tu skolku a zamestnat lekara, ktory bude len pre tie deti? co este nasim uradnikom treba, okrem uplatku???

dijuri
20. nov 2012

@alibabaa takze to mas na sto percent potvrdene,jo? ale termin asi nevies pojednavania

dijuri
20. nov 2012

zlyyy sen,zlyyy

alibabaa
20. nov 2012

baby, nie je to ziadna zahmlievacia sprava, niktora z vas mi nemusi verit. ved preco aj .. nepoznate ma.. ale naco by mi to bolo dobre tu hovorit, nieco co vas nahneva, rozciti? ja som tiez clovek.. nepotrebujem byt stredobodom pozornosti..
a uz som sem pisala spravy z prvej ruky.. ale je to na vas comu uverite.. povedala som vam ze buduci mesiac, viem presny datum. ale bojim sa ho vobec vyslovit, len nech je to uz konecne tu a ivka nech je s detmi na vianoce na slovensku ...

mamutka
20. nov 2012

no a nemoze si neplatene volno zobrat pre nieco ine? ved keby im deticky vratili, musi ona byt oficialne s nimi, aspon zo zaciatku, nie? Boze, bude aspon jedna pozitivna sprava v tomto pripade? ja ani nepozeram nijake video, dokument, nic, ja by som to s mojou astmou ani nepredychala, ja nechapem ako to Ivana moze prezit toto... ked si predstavim ake mala posledne Vianoce a co si tak moze slubovat od tych dalsich, je mi do placu 😢 😢 😢

natas4
20. nov 2012

@alibabaa verim ti 😔 pamatam si ta, vzdy si nam davala dobre info ....miesa sa vo mne zlost a smutok 🙄 😢

mamutka
20. nov 2012

@alibabaa tomuto proste clovek verit nechce... a nejde o teba, urcite chapes...... tejto zlobe, bezcitnosti, necinnosti a lahostajnosti "kompetentnych" clovek proste stale nechce verit ..... aj ked neprekvapi uz snad nic 😒

babajaga
20. nov 2012

zuzana581
autor
20. nov 2012

@alibabaa neviem, či si neprehliadla môj príspevok, tak píšem ešte raz. Zisti prosím, či môžeme nejak pomôcť, niekam písať, na niekoho tlačiť... a ak sa dá odkáž cez maminu Norike, že ich velmi podporujeme a veríme, že sa to dobre skončí..

emily76
20. nov 2012

@alibabaa je to strasny hnus co sa to deje.. ci uz na UK strane alebo nasej.. ze sa to snazi ich strana uhrat na co najdlhsie, to chapem... ale na co cakaju ti nasi odbornici?? Ved zohnat tie 4 potvrdenia im snad moze trvat max pol hodinky a na to ani nemusia dvihnut rite zo stoliciek... 😠 😠 a prelozila by som ich aj na kolene za dalsiu pol hodinu... Boze, ty toto dovolis?? ☹ ☹

natas4
20. nov 2012

________________________________________________________________________________________________

trebalo by dalsi protest !!!!!!!!!!!!!!!! ale tento x nie proti instituciam v UK, ale proti instituciam tu na Slovensku !!!!!!!!!!!!!! na toto embargo neplati 😠 😠 😠 😠 😠

zuzana581
autor
20. nov 2012

@natas4 rovno pred Cisárovej uradom!!!!!!!!!!!

alibabaa
20. nov 2012

@zuzana581 neprehliadla. nevieme nic zatial urobit, ak o niecom budem vediet, urcite napiiiiiiiiisem to si piiiis 😉 😉 😉

babajaga
20. nov 2012

@natas4 nikde som nenasla inf..ze o mesiac...dievacat..kazdy si mysli,ze uz by mali byt kazdy den doma...je 20 november..za chvilku su vianoce..a sudca povedal,ze do vianoc budu doma....mozno to tam doladuju a tak...ja musim verit,ze do vianoc,lebo to neprezijem ☹ mala som nadej..ze precitam spravu,sme doma...a citam toto.....to je zly sen...este sa utesujem,ze toto info nie je nikde este zavesene.....ale ak ho najdem aj na facebooku a pod....to je koniec.....