Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
su nejake spravy o tomto pripade aj niekde v anglickych novinach? viem ze teraz je zakazane o tom hovorit a pisat,,, ale predtym sa mi zda ze niekde boli nejake spravy aj v aj.
@sirinka ta zena nema na deti ivany ziadne rpavo,ona ich neporodila,ivane nikdy nikto nic nedokazal,ani jej manzelovi,deti jej mali byt davno vratene,ta zenska stara ma za to platene!!!!!!!!!!!!!!!!!!dostava take prachy tyzdenne,o akych nam na materskej sa ani nesniva. este raz,prachyyyyyyyyyyy a teraz najnovsie aj to,pokial ss ustupi,"privola" si dalsie rodiny,torym ukradlo deti a budte si iste,ze pridu dalsie rodiny
@dai ale je ich babka.koľko babiek a aj dokonca prababičiek sa s láskou stará o svoje vnúčatá............ja nenávisť nemám voči Uk....to v žiadnom prípade......len tie praktiky........j 😉 😉 😉 ........len sa to zamotáva zbytočne....čo keby ich nechcela adoptovať náhradná rodina.....??????kopec zbytočností by si ušetrili ivana so svojou mamou............a deti by už boli "naporiadku".......... 🙂
@dai ja som tam nenavist nepchala 😀 to je moj vseobecny nazor na anglanov, po 4rokoch zitia v londyne... s rodinou kde som prisla ako aupair v r. 1998 som stale v kontakte, dokonca ma aj na slovensku navstivili uz viackrat,, teda iba slecny, ktore kedysi boli deti ktore som vodila do skoly 😀 iba hovorim ze som zvykla "zavidiet"kamoskam, co tam ostali, a ja som sa vratila na SK... no teraz si vravim , ze niet co zavidiet... a inak - som uz vydata, mam 2krasne deti... a viac mi netreba len aby boli zdrave 😉 to iste si zela aj ivana,,, este navyse - byt s nimi a uspavat ich, a vstavat k nim ked maju horucku alebo zly sen 😔 viete sa vzit do toho? Ja nie 😔
@missy97231 priznavam ze ani ja nie... neviem si ani predstavit pokorne znasat takyto proces... nedala by som svoje deti nikdy, nechala ich uniest, usla s nimi ... neviem ... ked ide o moje deti tak sa nepoznam☹
@natas4 krasne meno ma tvoja dcerka 😉 a ano,,, nie je to jediny. ked bolo to zive vysielanie, neviem tusim bez deti neodidem, 2cast, tam ukazali video z youtubku, ako odobrali otcovi uz starsieho chlapca... hrozne. 😢 😢 😢
@dijuri @sendy182 o tom to je, keby ona Ta pomaly uz vyzerajuca ako stara mama -potencionalna adoptivna vystupila vpred napr aj na sude a s rukou na srdci by prehlasila, ano vzdavam sa tychto deti v prospech pribuznej rodiny, sud by uz davno nemal co riesit!!! a ked si aj da do kopy, ze o co vlastne bojuje, tak chlapci raz predsa vyrastu a pri technike aka je len dnes (co bude v buducnosti ovela lepsie) tak si zistia ako sa veci mali no a ona z tohoto vsetkeho moze mat len to ze ju budu asi len tak nenavidiet a nie ze milovat.Ved co je to za cloveka, ked vidi ako o nich bojuje vlastna krv a ani to nou nepohne?? Ano, chapem, ze za ten cas vznikli nejake vazby ale predsa ide o princip ludskosti a nie iba zakony a peniaze. 😠 😒
@danka86 absolutne suhlasim, su to praktiky ktore vyhovuju mafianom, a ked ide o prachy ide bezhlavo o vsetko ☹
@danka86
@kvietocek7 akurat ze tu sa jedna o mafiu riadenu statom....
@dijuri prachyyyyyyyyy - teda tie týždenné odmeny by tá ženská dostala za ľubovoľné detičky, nielen Ivanine. Tieto by odovzdala, dostala by nové, veď SS si ich vie zohnať dostatok 😔 A ako @sirinka píše - po adopcii by tie prachy prestala poberať.
Skôr je zaujímavý ten dôvod, ako píšeš ďalej, že keď sa vrece raz roztrhne, bude mať SS problém. Tak to riešia cez pestúnku - ktovie, ako ju získali pre spoluprácu?
takze nesmie sa za ziadnych okolnosti vzdat deti,pretoze ss to skomplikuje vsetko co sa len da
dalsia vec...co vlastne riesime? deti su pridelene babke,avsak,co sa moze stat do najblizsieho pojednavania? vselico a ss sa nebude len ticho prizerat ako nasi mozno predlozia vsetko potrebne sudu.je to na dlhu diskusiu a my mozeme ozaj len diskutovat,my nic neurobime. Este raz dobru noc.
@alibabaa To je len domienka ze nic nepredlozilo sk na zaklade toho ze si babka musela vziat dalsie volno? alebo sa nejaka kolegina len domnieva a povedala dalsim? Lebo babka ked jej prisudili deti musi byt s nimi az kym nepridu na sk a to moze byt aj par tt, cize volno si bude este vyberat. V podstate ked dodali vsetky dokumenty tento tyzden sudcovi tak posledne pojednavanie moze byt o 2tt (cize buduci mesiac) kde im da na papiery rozsudok, zatial ho maju len ustny.
.................... ja si myslím že ak Cisarová a spol. urobia maximum budú pripravení aj na najmenšiu poznámku súdu, tak sa určite deti dostanú konečne k pani Studencovej..................verím a pevne dúfam...........modlím sa ..............aby ich už netrápili................
Ake dokumenty zabudla nasa statna zastupkyna doniest v piatok na sud, ked ich potom cely vikend spisoval starosta /ci primator?/ Samorina???
Pan Lajcak, este stale verite, ze nasi statni zastupcovia robili pre rodinu Boorovych vsetko, co mohli??? Otvorte konecne oci pred realitou a rieste to!!!
Boze dnes sa mi kamoska vyjadrila k tomuto pripadu, o ktorom nevie ani prd, v zivote nevidela dokument, jeden clanok, nic.. len som jej povedala, ze nepravom odobrali deti.. a ona ze co by ich zobrali bez dovodu, tak som na nu vysypala mozne nemozne, tak povedala, ze naco sa tam trepala.. skoro ma s prepacenim drblo od jedu!!!! Preco niekto riesi, NACO SA TAM TREPALA??? Ved je to predsa jej vec, kde chce zit a ze mala predvidat!! ako sa da toto preboha predvidat?? a nakoniec to zabila tym, ze no tak co, uz s tym aj tak nic nespravime.. a to uz mi isla para z usi!!! ked sa budeme vsetci takto k tomu stavat, tak jasne ze nic nedosiahneme!! Ale ked pojdeme do ulic a dame najavo svoj nesuhlas, tak aj keby mala pravdu, ze s tym nic nedosiahneme, ale aspon budem mat ciste svedomie, ze som preto spravila maximum.... 😔 prepacte, ze som sa tak rozculila, ale uf...
@danka86 je vela takých ludí.. ☹ Dokonca som počula už aj názor, že "mne keby sa to stalo, tak berem deti a utečiem domov (na SK)"... no ako sa hovorí? Po vojne je každý generál.. Ludia sú mudry ako.... ale keby sa im to stalo, tak by jednali asi rovnako ako Ivana.. Takýchto ludí nepresvedčíš..
dobre ranko...dievcata,kopirujem z facebook ****************************************************************************************************************************************
Dobré ránko všetkým. Človek musí niekedy robiť skúšky aj z trpezlivosti... ale aj tak - BOJUJEME NAĎALEJ. Verím, že dnes by sme sa mohli už niečo dozvedieť ...
Zdieľajte, lajkujte - ak ste stále s nami. Ak máte záujem ďalej bojovať. Ak vám nie je ľahostajné obchodovanie s deťmi. Spoločne budeme robiť všetko preto, aby boli neprávom odobraté deti ich matkám vrátené!****************************************************************************************************************************************************
*****************************************************************************************************************************************
Dobré ráno. Viete čo ma napadlo????? Možno nepovedala Norika v práci pravdu... ( @alibabaa ) To že si musela zobrať volno nemusí byť preto, že ďalší súd bude až o mesiac, veď keď logicky nad tým uvažujem, tak ak by mal byť súd o mesiac, tak by na ten mesiac mohla ísť do práce a vratila by sa na súd. No nie???????????? Podla mňa si musela zobrať volno, aby zariadila všetko okolo chlapcov a aby s nimi bola na začiatku doma.. Možno už aj balia kufre, ale musí sa to urobiť v tichosti... Čo si o tom myslíte??
este raz si precitaj te prispevok od alibaby,co sa stalo.
babke pridelili deti,vlastne by uz s nimi mala byt,co nikto neviem,ale ona nesmie odist s uk,kym nepadne konecny verdikt.takze ona nemoze nastupit do prace,respektive nemoze opustit uk,tym padom opusti deti.
sud pridelil deti babke,tym padom babka uz musi mat deti,ale nemoze s nimi vycestovat na svk,caka sa uz len na sud ktory rozhodne kedy s nimi uz moze odist na svk. o tom ze deti pridelili babke pisal samotny darius.ved predsa babka ten sud vyhrala v piatok,alebo mam zle informacie?
dievcata,ak si dobre spominate,tak v piatok sa oficialne sud skoncil cca 16:30 no potom sa nieco stalo...a sud pokracoval dalej v tichosti...nikto dodnes nevie,co sa dialo po tom. Stale tu je ta moznost ze babka uz ma deti u seba,to je mozny dovody toho,preco sa nevratila na svk,pretoze nemoze odist od deti,ak si ich mohla vziat uz k sebe.

@missy97231 no prene, skutocne im nie je co zavidiet.