icon

Bez detí neodídem - dokument

zuzana581
16. sep 2012

Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..

alice107
21. nov 2012

@aha1 no v kazdom pripade bol vlastnou manzelkou obvineny.......ktora vyrovnana zena nieco take urobi?
tam bolo dovodov vsak ovela viac na odobratie deti ako len obvinenie zo strany matky deti.preco asi neziada deti do starostlivosti on? asi vie,ze rovnako ako matke ani jemu by neboli zverene.

aha1
21. nov 2012

@alice107 asi ano aj keď im veľmi fadím aby sa im vrátili.

mamutka
21. nov 2012

@alice107 joj, vobec to nesledujes........ od Ivany sa vyzadovalo, aby sa stavala proti manzelovi, lebo vraj ked bude proti nemu vypovedat, skor jej deti vratia - ked zaruci, ze s nim nebude zit, lebo on je zly............ plane sluby........ a pises "ktora vyrovnana zena........" si sa narodila vcera?????????? kto je vyrovnany ked k nemu vtrhne niekolko aut policajtov a nasilim unesu deti a ani po rokoch ich nevratia, ked vsetky urady pobehas a nijako nikto nevie dokazat, ze svoje deti nemilujes a ze by si im ublizila? kto je potom vyrovnany???? mas ty dusu???????????

dijuri
21. nov 2012

@alice107 odchooood 😀 neni si tu ziaduca,nepchaj sa tam,kde ta nechcu.mas deti?chod sa venovat im,ako tu pisat take bludy ako pises ty

kocky,co tak sukromka?
pretoze na nu sa jednoducho neda nereagovat 😀 pijavica jedna 😀

jolinka
21. nov 2012

@dijuri sukromka uz k tejto teme je, mozes poziadat o vstup ak mas zaujem.

..netreba 3x hadat kvoli komu bola zriadena 😉 😉 😀 😀 😀

aha1
21. nov 2012

@mamutka možno hovorím hlúposť ale ak je naozaj pravda že nie je pravda co si vymyslely ta na tom trvám veď ako veď ako veriaca sľubíla v dobrom aj v zlom a prvá skúška ????

sendy182
21. nov 2012

no babenky no mali ste tu česť...........všetko vie, všade bola , všetkých pozná........ 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 tralalalalalatralalala 😀 😀 😀 😀 😀 nereagujte na ňu..........je to diagnóza schizofrénia.....žijem vymyslený svet až tomu uverím 😀 😀 😀 😀 😀

dijuri
21. nov 2012

toto ma zabilo :DDDDD toto pisala alicka :DDDDDD
kopirujem
ak urady a sudy v uk urobili chybne rozhodnutie tak matka mala pravne moznosti sa branit.to mi nenahovoris,ze v uk sa to neda.preco sa to da mojim klientom a jej nie?ja som sa vzdy dokazala v pripade dobrych dokazov domoct prava.a ziadna mafia ani ine zaujmy mi v tom nebranili.
a ty co si moja zlata? ty co vobec robis?

dijuri
21. nov 2012

babulky,tak mi ipnite link nech poziadam

dijuri
21. nov 2012

@aha1 keby mi nasilim odviezli deti a pride niekto s tym ze ak bude vypovedat proti manzelo,rozidem sa s nim,rozvediem sa s nim a deti mi vratia,deti su pre mna viac ako manzel a verim ze pre kazdu z vas normalnu matku,ale zas nemozeme to brat z tohot uhla az tak,no radsej si zachranim deti, myslienka ze budem zit bez nich je zdrvujuca a spravila by som pre to hocico

aha1
21. nov 2012

Súhlasím ale ak mu verím tak to tiež spomeniem

dijuri
21. nov 2012

aha1 jasne,ale ked musim drzat usta,budem ich drzat a ked mi vratia deti,potom si pustim usta

jolinka
21. nov 2012

@dijuri
@aha1 inak na tuto temu, ze Ivana spisala obvinenie na manzela a potom ho odvolala sme uz tu rozoberali. Ja osobne by som krivo manzela neobvinila...ale samozrejme dobre sa mi to pise v klude domova, vsetky deticky v postielkach... 😔 😔

Dokonca niekde som videla spominat pripad, ze bolo odobrate dieta, manzelku tiez nutili SS svedcit proti nemu, odmietla to, a nakoniec sa im po nejakom case podarilo dieta vybojovat na sudoch spat.

Tazko povedat, bola urcite v zufalej situacii...bohuzial je naivne a skodlive uverit takym ludom,

danka86
21. nov 2012

Boze, pomooooooooooooc... niektore prispevky sa tu fakt nedaju citat!!!! 😠 Normalne som zhnusena z myslenia pani A. Dychaj, Dani, dychaj... dufam, ze ma slak netrafi..
a @aha1 Ivanka verila muzovi a bojovali najprv spolu, on bol ochotny ist aj na dektor lzi... ale nakoniec ju SS tak tlacila do kuta, ze spravila to, co kazda spravna MAMA - urobila maximum pre deti (aspon si to myslela) a sam ocino uznal, ze ju chape a nehneva sa.. Lebo tiez dufal, ze to pomoze a dostane ich aspon ona..
Prosim Vas vsetkych, nepisme sem taketo komenty. Tato tema je na POMOC, nie na hadanie sa, osocovanie a sudenie toho druheho.. 😉

sendy182
21. nov 2012

@dijuri
@jolinka ono je to i tak že hneď na druhý deň ťa nerozvedú a ešte v inej krajine............ani do mesiaca 😢 ............ja si myslím že ivana vlastne ani poriadne nevedela že čo sa ide robiť z jej deťmi.......aké majú "plány".......ako jej budú podkopávať nohy.........že jej treba právnika, alebo ....keby....keby...keby..........možno aj keby sa rozviedla so svojím mužom .....kde by mala istotu že si nenájdu iný dôvod odobratia...........????? 😢 😢 😢 😢

jolinka
21. nov 2012

@sendy182 no tak na take pripady ta "cestovatelske beadekre" nepripravia...keby naozaj VEDELA co ju caka...tak berie deti v case ked su u pastora a fujas matjas na slovensko 😉

ladydianuska
21. nov 2012

Pokial viem, otec deti bojuje na inych frontoch. Treba sa modlit aj za to, aby napriek tymto zazitkom nasli cestu naspat k sebe a dokazali fungovat ako rodina.

jolinka
21. nov 2012

@jolinka inak ja sa len pousmejem ked tu vidim casto "silne reci"...co by som ja urobila keby mi vzali deti, ...kazdy by utekal, bojoval, strielal....jo, jo...to preto ze vieme o tomto pripade. ale Ivana o tom nevedela NIC...my sme ziskali chvalabohu informacie o tom len vdaka tomuto a inym pripadom...pre nu to bol realny ZIVOT ☹ ☹ ☹ ☹

sendy182
21. nov 2012

@jolinka tak tak.......do konca života si to bude vyčítať... ☹ ........ vieru máme všetci pozitívnu .....dúfam.. 🙂 a verím 🙂 ....že sa už len niečo podozvedáme.............aj keď neviem načo také embargo........ 😕 ..............

danka86
21. nov 2012

@ladydianuska a oni su nakoniec aj spolu? lebo viem len to, ze sa realne rozisli, ale netusila som, ze sa k sebe vratili.. Co by bolo super, ze by to skoncilo takym happy endom, ze budu vsetci styria spolu 😵

ladydianuska
21. nov 2012

@danka86 nenapisala som, ze su spolu, ale ze sa treba modlit, aby nasli k sebe cestu. Ivanin manzel sa odstahoval najma z taktickych dovodov, ako to medzi nimi je, vedia len oni dvaja.

dusika11
21. nov 2012

ahojte..ak ivanine deti budu na sk...co by nas potesilo..pytam sa staci to???plno ich tam ostane........

jolinka
21. nov 2012

@dusika11 spravna pripomienka...tym sa nic nekonci 😒 je este tolko pripadov a malo ochotnych pomoct. ☹ ☹ ☹ Je nadej, ze pripad Martinka a Samka pomoze dalsim kauzam neopravnenych odobrati deti.

dusika11
21. nov 2012

@jolinka mne je s toho zle...ze v dnesnom storoci..su deti nehranene..vydane farmaceutickym firmam...brane organy..je mi zzle...

danka86
21. nov 2012

@ladydianuska jaj tak, uz som asi unavena, idem radsej spat, dobru noc 🙂

alice107
21. nov 2012

@dijuri a kto ty si ze rozuhodujes o tom kto bude ci nebude pisat na verejne forum? 😉 este si nepocula o tom co to znamena verejne forum? takze pis k veci teda k teme a nie osobne tvoje vylevy.na to je ip ak chces.tymto je dialog s tebou na danu temu pre mna uzatvoreny.

alice107
21. nov 2012

@aha1 ja podla toho co viem fandim detom .pretoze o tie ide. fandim aby vyrastali v harmonickom prostredi.at o im rodicia nezabezpecili.preto im boli deti odnate a dosial nevratene.takze situacia trva nadalej.je smutne co sa tym detom stalo.ale nie su to jedine deti ktore museli byt nezodpovednym rodicom odnate.zial taka je realita.kazdodenne na sudoch v celej eu sudy rozhoduju o takych pripadoch.smutne ale nevyhnutne v zaujme deti.

jolinka
21. nov 2012

@dusika11 raz som aj videla o tom film, ano bol to "len" film, ale namet bol z reality...ked si rodina na smrt choreho dietata {bola potrebna transplantacia srdca} "vybavila" a zaplatila organ, bolo dovezene vychodoeuropske dieta ☹ ☹ ☹ ...zabite, aby niekto iny mohol docasne zit...

Otec choreho syna s tym nesuhlasil, bojoval s matkou, ze nie je dobre aby zivot ich syna bol vykupeny takym zlocinom, matka sa s nim rozviedla, vymohla si na sude zakaz styku s otcom, vykonala sa transplantacia, syn netusi za akych okolnosti dostal srdce ☹ ☹ ☹...mala som problem to dopozerat...prave preto, ze som si uvedomovala, ze to nie je vymysleny pribeh, ze take veci sa denne deju.

sendy182
21. nov 2012

len tak si .......................
harmonické prostredie rodiny............ako ja po tom túžim.............bez chorôb.....bez zbytočného plaču a vzdoru........ja len jemne naznačím a deti samé budú vedieť že čo majú robiť resp. nerobiť .....zjedia aj špargľu so špenátom........v dokonalej harmónii........budú spať aj keď ich bude bolieť bruško....alebo hrdlo.....lebo to je harmónia........kľud.....láska........
budem dokonale zodpovedná a budú vstávať deti pravideľne o 6.30hod. aj cez víkendy aby si mohli zacvičiť na čerstvom vzduchu spať pôjdu ako ináč dobrovoľne o 19.hod.......lebo to samé tak budú chcieť.................deti na žetóny........jedine......tak.............

dusika11
21. nov 2012

@alice107 alicka..nenazyvaj prosim ta obstaroznu pani vytahanom svetry harmonikou rodinou...myslim tu anglicanku uktorej su borovej deti.....vedto je smiesne...tieto deti nedostavaju idilicke rodinky co nemozu mat deti...ale vypocitave starre zenske..a velkarat bez muza...oakej peknej dobrej rodine stale pises fakt nechapem...