icon

Bez detí neodídem - dokument

zuzana581
16. sep 2012

Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..

bodka70
28. nov 2012

@zuzana581 , ten chlapček je ako môj posledný synček, trošku je starší, takže teraz má viac než 4 mesiace. strašné dačo, keď si pomyslím, že by som svojho chrústika tak dlho nevidela, ved ja by som bez neho ani hodinu nevydržala v kľude.
A ešte k tomu ak je Benjamínko chorý (tie zlomeniny) ☹ ☹ ☹ ☹

natas4
28. nov 2012

@kvietocek7 ziaden mail nebol odoslany...od posledneho pojednavania je ticho, nebolo dalsie pojednavanie, ani mail ani nic

natas4
28. nov 2012

@ivka2903 kde si to nasla? na aku otazku takto Daro reagoval?

zuzana581
autor
28. nov 2012

@sendy182 on narážal na ten článok, kde sa píše, že náš štát zlyhal, lebo nechránil deti, čo odobrali v UK.. Prečítaj si článok čo som pridala o ombudsmanke. Na predošlej strane 20:05

kvietocek7
28. nov 2012

@natas4 to bolo len hypoteticke, ved clovek sa moze teraz IBA domnievat. A inac preco by si p.Studencova prenajimala cely dom? ine je ze len izbu.Tak ma napadlo.....

sendy182
28. nov 2012

@zuzana581 aha......lebo by som sa veľmi divila žeby v Uk zlyhali............tí robia aj za iné štáty.....kolonizujú deti....... 🙄 .........no nič "naši" tam asi vodu nenamútia.......vôbec nemali s SS komunikovať......mali mať postoj: to sú naše deti a tie patria na SK............k babke...........už keď nie k mame.....žiadne dôsledky.....chybnéko konania.........žiaden postih........nič......nikto nič........platy si berú a robota pomoc pre občana aj ten diplomat čo je v Uk...........aká to pomoc ach jaj..............

kvietocek7
28. nov 2012

@sendy182 presne tak! mali pytat deti a nie, ze Cisarova trepla,vsetko pre dobro deti! ano, ale teraz to tak je ze si robia co chcu ☹ a nazvu si to ze je to vsetko pre dobro deti, ach jo...

lea641981
28. nov 2012

@natas4 ako nikto nevie kedy bude dalsie pojednavanie? to je hrozne ☹ co sa vlastne deje? ☹ a co by sa s talo keby prisli na slovensko novinari a konecne urobili reportaz a nech vieme co sa tam dialov sudnej sieni??co im mozu na uzemi slovenska 😒

natas4
28. nov 2012

@lea641981 im nic az tak strasne, mozu im siahnut na majetok, dat pokutu, zavriet na par dni v base..a do UK sa uz nikdy nedostanu...ale mohli by uskodit Ivane a p. Studencovej..len preto mlcia, lebo zatial stale veria, ze je to tak lepsie

natas4
28. nov 2012

@kvietocek7 Darius Haraksin to pisal na FB a ja VIEM, ze deti s babkou este nie su

natas4
28. nov 2012

@kvietocek7 este raz kopirujem co napisal Daro Haraksin na FB:

"pojednavanie nie je odlozene, lebo ziadne vytycene nebolo. naposledy sa to skoncilo, ze "poslem vam vecer rozsudok do emailu, dovidenia." Pojednavanie teda bude, no nikto nevie kedy.

kvietocek7
28. nov 2012

@natas4 ano, ako v poriadku ze nie su, ale mala som na mysli, ze ten prenajom by mal sluzit ako priestor na stretanie sa s babkou. Aj ja viem,ze nie su s nou, ale iba maju povolene priebezne stretnutia ako bolo aj to co spominali tu ci na tom FB.

lea641981
28. nov 2012

@natas4 ved bodaj by to pomohlo ☹ ale cim viac ludi nevie co sa tam deje 😖 no ja neviem 😲 ale nieje je to horsie?

kvietocek7
28. nov 2012

@lea641981 vies, aj kedby sa ludia dozvedeli co sa tam dialo, to by SS mala zas jasny dokaz o porusovani toho co bolo vydane sudom, takze to by nicomu nepridalo.Jasne je ze ludia chcu vediet, ved stoja za tym, ale keby to bolo take tak sam Haraksin ci cez neho je vsetko potrebne povedane. Ale on stale,ze musime Vydrzat -no ale v navale zvedavosti ci ocakavania je dost tazke a neiste 😒 🙄

lea641981
28. nov 2012

@kvietocek7 joj je to psycho 😢 mali by to zrusit 😒 ako dlho to ma asi trvat?nikto nevie stale?ked sa vobec nic nedeje to je hrozne 😔 z akeho dovodu sudca ten mail neposlal 😲 nevie sa ani to?

natas4
28. nov 2012

@lea641981 myslim , ze postupne aj Daro a Martin prichadzaju na to, ze toto mlcanie a ticho sa mina ucinku...ak si si vsimla coraz viac sa rozkecavaju
@kvietocek7 nemyslim si, ze deti sa chodia stretavat do domu s babkou...zatial mala s nimi jeden kontakt

kvietocek7
28. nov 2012

@lea641981 ved to,ze to vakum plne ticha a bez informacii ubija, Nevedia ani ti co by to mali vediet. Pride mi to ako psychicke zdieranie lebo by mali vediet na com su. Ved preco teda ten sud bol ked skoncil neurcitym zaverom?otazka dava dalsiu nezodpovedanu otazku a tak sa to zamotava, no hrozne, to nedavaju ani v najhorsom filme takyto scenar 😒

kvietocek7
28. nov 2012

@natas4 uz aj ony to tazsie udrziavaju... nech je uz ako je, s tym domom to bola moja hypoteza...

natas4
28. nov 2012

@kvietocek7 hypoteza pekna 😉 ale bohuzial deti tam nechodia ☹ zatial

ivka2903
29. nov 2012

@natas4 takto to bolo : KOPIRUJEM EŠTE RAZ

Zuzana Kalacova
Darius a Martin, ťažko sa mi prijíma fakt, že celé toto vaše snaženie a hlavne maximálne snaženie mamky Ivanky a babinky detí by nemalo mať pozitívny výsledok, aby Samko a Maťko mohli ísť domov s babinou na Slovensko??? To fakt nestačila o.i. aj apelácia mnohých ľudí na jeho výsosť následníka trónu princa Charlesa, ani moja osobná aplelácia na Prime Minister David Cameron .... no o.k. však som len taký malý červík bez modrej krvi, teda vlastne neviem, lebo hľadám moje korene...
Pred 7 hodinami · 2

Dárius Haraksin TV JOJ
Verte mi, nie dlho...pred pár dňami som písal VYDRŽAŤ. To neznamená vychladnúť

Zuzana Kalacova
Dárius, ani neviete, ako ste potešili moju dušu.... vydržíme a celkom isto naša podpora NIKDY nevychladne... mnohé mamimy a podporovateľky Ivanky strácajú nádej... ale tieto vaše slová - tak toto je opäť optimimus do ďalšieho boja, vďaka, len túto správu pošlite ďalej na dôveryhodnú stránku vašu, či Martina krpáča..... bože, strááášne držím palce deťom, Ivanke a babine .... a btw. čo by sme mohli urobiť ešte viac, komu môžeme napísať,... či poriadne vynadať 🙂 ???

achesa
29. nov 2012

och, ja som na tie úbohé dedičky a ich maminku a babku myslela celú noc. Asi je to blbosť, ale napadlo ma, či by nepomohol ďalší protest v Londýne pred súdom. Bez ohľadu na to, kedy a či vôbec bude pojednávanie, proste len tak, v ktorýkoľvek deň. V takom duchu, že: vyneste rozsudok, oznámte dátum, Vianoce sú čoskoro!
Strácam vieru, že to ticho pomáha- iba ak tým hadom z SS!!!

achesa
29. nov 2012

kopírované z FB Ivana Bóorová- Slovensko, pomôžme jej vrátiť deti späť

Včera v neskorú večernú hodinu sme odoslali mail všetkým Stálym misiám pri RE, prezidentovi parlam.zhromaždenia RE, na Výbor ministrov RE a predsedovi Výboru pre ľud.práva a právne záležitosti parlam.zhromaždenia RE. Mali by to mať už aj franc. a belgickí novinári. Kontaktovalo nás už aj SME, o našom vyhlásení by ste sa mali dočítať v jeho zajtrajšom vydaní.

Ďakujem všetkým vám, ktorí ste v krátkom čase poposielali svoje údaje. Dalo nám to zabrať, prepísať za jeden deň 849 podpisov 🙂) Tentoraz ide "iba" o reprezentatívne podpisy. Možno neskôr spravíme z tohto vyhlásenia aj petičnú akciu. Osobne ďakujem všetkým, ktorí ste nám aj napísali veľmi pekné slová. Niektorí ste nás až dojali 🙂

Dnes majú "dotyční" čas na oboznámenie sa aj s našim Vyhlásením. Zajtra budú hlasovať o návrhu Rezolúcie. Držme palce!

winipega
29. nov 2012

Darius Haraksin:
Súdne pojednávanie v prípade detí Ivany Boorovej bude na kráľovskom súde v Londýne 14.12.2012. Televízia JOJ to bude sledovať až do konca. Aj naša trpezlivosť má však svoje medze. Veľmi si želám, aby už bol KONIEC. Toto budú dlhé dva týždne. (Pani Studencová sa pripravuje na to, čo všetko ešte bude musieť podstúpiť, kým pristanú na letisku v Bratislave. Ťažko povedať, čo si na ňu ešte Briti pripravia.)

macocha
29. nov 2012

Ešte 2 týždne?? 🙄 🙄 🙄
Ale tak aspoň že vieme, ďakujem za info, @winipega 🙂

Modlím sa za nich všetkých, stále verím, že do tohoročných Vianoc to stihnú. Aj keď to bude tesné... pravdupovediac s odvolaním od SS by sa to nestihlo... ale tak zázraky sa dejú.

zuzana581
autor
29. nov 2012

@winipega ach jo.. ☹ ale ja stále verím, že do Vianoc budú doma..

bodka70
29. nov 2012

@macocha
@zuzana581 , ak nie, budú mať tieto Vianoce pre mňa veľmi trpkú príchuť. Stále budem myslieť na dve malé blonďavé tváričky, ktoré od Ježiška nedostanú ten najdôležitejší darček pre deti - milujúcu rodinu 😒

kvietocek7
29. nov 2012

@zuzana581 tiez verim,ze povsetkych tych tahaniciach pojdu na Sk 😉

zuzana581
autor
29. nov 2012

@kvietocek7 ja si myslím, že už sme narobili moc velké halo okolo toho, aby si oni dovolili ich nepustiť.. oni už vedia, po tých všetkých mailoch, listoch, dokumente.. atď.. že nás by neumlčali navždy nikdy.. Už sa o to začína zaujímať aj EU súd, takže to začína byť naozaj moc okaté..

kvietocek7
29. nov 2012

@zuzana581 zuzi, absolutne suhlasim, len ony to natahuju na najposlednejsiu chvilu. Aj sud bude taky,ale nakoniec ich poslu domov.Taka je uz raz anglicka mentalita.Aj ked si nechcu priznat vinu velmi dobre vedia kde je pravda a preto to urobia,ze ich poslu - ja v to pevne verim!

sendy182
29. nov 2012

@winipega no to mi je dátum!!!!!!!!!!!!desať dní do Vianoc......nakoniec si povie kráľovský súd že deti na Vianoce musia ostať u pestúnov lebo sú na nich strašne ale strašne naviazaní.........a bola by to pre nich obrovská trauma........... 😠 😖 😢 🤐