Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
@mamutka No pekne si to napísala, ale stále je to len diskusia, aj keď na smutnú tému. Len tak na margo, keď už si tak proti tej "tolerancii", zaujímalo by ma, či tiež tak netoleruješ aj "právo" ženy na "voľbu", pokiaľ ide o interrupcie. Viem, že je to už na okraji témy, ale zaujíma ma to.
@alice107 ty ako pravnik.......... "ja ako pravnik ti pisem,ze som sa v praxi nikdy nestretla aby sudca spolupracoval na sfalzovani dokazov...a ked by bol predlozeny sfalsovany dokaz tak ho sudca rozozna,ver mi. pretoze nepracuje len s jednym posudkom..le s viacerymi...... " ja napisem len "Biela vrana" a teraz hadaj co myslim.............. preco sa musi slusnemu sudcovi u nas hovorit takto, ked podla teba su vsetci taki uzasni............... ty pravnicka
uz viem preco sem nechodim!tlak mam dost vysoky aj bez takych peral ako tu niekedy sa daju citat...mudro s apise na forum zienky mudro premudro...ale v zivote urobit nieco co je hedne zmienky je ovela tazsie tak si tu tukajte do klavesnice a tvarte s aako hrdniky 🙂 nikto tu necaka od nikoho plac ani lutost...prave zeny ktore vam oponuju su tie ktore nie len sedia na zadku ,ale snazia sa pomoct ak vam to je za tazko apson nespinte tieto strany volovinami...ci taka nuda ze v inych temach sa nbeda vrtat?vsade prazdno?alebo toto je taaak citliva tema ze s aurcite niekto chyti a mozete sa tu "urobit"?
@alice107 ty sa zdokonalujes 🙂 aj skoda ta necitat ,ale skoda reagovat 😝
@ewellina som proti interupciam, lebo to povazujem za zabitie vlastneho dietata. Ale je vela dovodov, pre ktore by som zeny ja osobne v tomto neodsudzovala, aj znasilnenie, aj lekarmi preukazane jej ohrozenie zivota, ak by to pokracovalo, a predstav si aj situaciu zeny co zarobi vo fabrike kde robi s lepidlami a pod. ubohe minimum z coho zivi deti a vie, ze ak nepojde na potrat, jej dieta bude z tych jedov postihnute, alebo zomrie pred narodenim... lebo aj taka je situacia niektorych ludi 😖
@mamutka 15 preco nevidis ze cela tato afera je len o: jojkarskych "novinarskych" hrdinoch. A o tom ako media znicia zivot dvom detom a par nevinnym ludom. Totalna medialna manipulacia s ludom.
Som dost stara a zazila som dost zleho nato aby som mala narok na cynizmus. Obludny system je kazdy jeden statny system, do jedneho a nebud naivna, ziaden nezmenis.
@novemberova deti su prec roky a nijaky urad im nepomohol........ jojka sa tomu venuje par mesiacov a lady sa hybu...... ozaj uz az tak povrchne vidis ten svet? a moja pekna, ak by to bola medialna hra, ja by som si ju ani nevsimla, televizor pustim tak raz za pol roka, a tv joj nepozeram vobec 😉
@zuzana581 citak presne co som napisala.nie si schopna niektore veci chapat? alebo nechces pochopit? vyslovila som suhlas s ucastnikmi uk fora vv tom,ze deti vo veku chlapcov boorovych by boli pre adopciu nepouzitelni aj keby boli pravne volni.ale je jasne ze nie su. su len odnati zo starostlivosti rodicov .
takze uz si to pochopila alebo mas este s tym chapanim nejaky problem? 😉
nezaujima ta preco sud musel pristupit k odnatiu deti rodicom boorovym? spytala si sa na to matky deti alebo ich otca? nech povedia pravdu ked uz zobrali o peniaze na sukromne ucely. 😉 keby povedali pravdu tak in nikto nic neda.....
@ewellina nie, netolerovala - ale s tym sa predsa neda nic urobit, nemozes priviazat zenu, ktora z nejakeho dovodu tou situaciou trpi ku stolu a nutit ju k dacomu. to nie je o tolerancii, svet nie je cierno biely a takato vec sa ni neda vyriesit aby sa niekomu neublizilo 😖 moc tazka otazka
@mamutka ja viem ze deti su roky prec. Ale PRECO im ziaden SK urad nepomohol i ked mali pravomoc? Tam je odpoved a tam i napravu "nespravodlivosti" odporucam hladat.
@novemberova ak mas cas tu vysedavat a minat svoj drahocenny cas na taketo vyvrtavacky skus si najst viac informacii 😝 aleo si precitaj totohttp://www.sme.sk/c/6619668/ombudsmanka-je-hanb... a pripadne preco hladaj na nete a nie tu vrtat a prebijat svoju pravdu ktora ani neexistuje
@novemberova preco, preco, preco 😅 no preto 😅 dievca zlate, ozaj nevies, preco sa obycajny clovek na slovensku na uradoch prava nedovola??? lebo vacsine uradnikov sa nechce nic robit, o 14.00 padla, anglicky ani nevedia, ved su tam len po znamosti a dalo by sa pokracovat...... riesila som po uradoch pracovne hodne veci a je to hrozne, aj smiesne by to bolo, keby to nebolo smutne a platene z nasich dani................... kde ty zijes? blazena nevedomost..............
@novemberova http://www.sme.sk/c/6619668/ombudsmanka-je-hanb... este raz ten link 😝
@liave ja nikoho o ziadnej pravde nepresviedcam. Pisem svoj nazor, to sa nemoze?
@mamutka tak ked sa obycajny clovek na SK na uradoch pravdy nedovola preco ju caka v "nedemokratickom hnusne fasistickom" anglicku?
Uz ti dochadza absurdita situacie ci stale nic?
@alice107 ja som to neadresovala tebe.......sa smejem tiež 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@novemberova viem 😲 😕 Zákon o ľudských právach z roku 1998 ktorým sa zapracoval Európsky dohovor o ľudských právach do práva Spojeného kráľovstva, udeľuje súdom ďaľšiu právomoc, na základe ktorej je možné spochybniť parlamentné zákony.....v ústavnej dokríne "parlamentej suverenity" sa uvádza, že parlament Spojeného kráľovstva je najvyšším legislatívnym orgánom - v tom zmysle že môže vypracovať alebo zrušiť akýkoľvek zákon a že žiaden iný orgán nemôže zrušiť alebo spochybniť platnosť parlamentného zákona..................... a toto sa mi na tom nepáči...........preto je to také zdlhavé..............rozhodujú čo zrušia.....alebo ako zrušia pani Studencovú........lebo sa im namotala do ich "úžasného" a hlavne spravodlivého právneho systému........................
@ewellina tema o interupciach je inde si s a nejak sekla ci? 😝
@novemberova moze ,ale najprv si pozri vsetko o tom o com si vytvaras svoj nazor lebo je mozne ze sa mylis a potom to samozrejme nepriznas aby si nevizerala hlupo...?no kazdopadne podla toho tvojho "preco" vies len nieco o tomto pripade a preto si myslim ze "vyjadrenie" nazoru nieje uplne koseeer draha 😉
@novemberova kto caka? nikto uz necaka................ uz prestali cakat, uz museli zacat za svoje prava bojovat. idem sa ja radsej vyspat, a predstav si, ze aj zabalit vianocny pozdrav pre sudcu. len sa kludne pousmej....
este si alicka moja pekna, ci nepekna nikdy nepocula, ze system sa da zmenit.........ze ludia su na to, aby to dokazali, aby system vylepsovali? cela ludska historia je takychto zmien plna, to co zijeme nie je konstanty stav, ktory nam dakto zhodil z neba......

Vsetci socialni pracovnici bez vynimky robia maximum pre deti a nikdy by neklamali. Vsetci knazi bez vynimky ziju pocestny zivot a nikdy by nezneuzili dieta. Ak je nieco stanovene zakonom, je to urcite dobre /napriklad odsun zidov alebo biblicke vrazdenie neviniatok/.
Zavidim ten zjednoduseny pohlad na zivot, nepripustajuci ludske zlo. 😀 Esteze nie vsetci premyslame ako ovce.
Kedysi v jednej krajine mali pravidlo, ze to, ci dieta bolo sexualne zneuzite alebo nie, posudzoval jediny lekar, najvyssia autorita. Trvalo roky, kym sa doslo na to, ze lekar bol clenom pedofilnej siete. Ta krajina bola Anglicko.