icon

Bez detí neodídem - dokument

zuzana581
16. sep 2012

Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..

novemberova
2. dec 2012

@liave nuz uvideme kto koho nakoniec tahal za nos a kto bude za hlupaka 😉 dajme tomu cas.

alice107
2. dec 2012

@novemberova citam tvoje prispevky a som rada ze mozem citat aj racionalnee ladeny prispevok k teme.je jasne ze prjimanie len jedneho podsuniteho faktu z medii nestaci na racionalne zhodnotenie celeho pripadu boorvych.
a to posielanie pohladnic sudcovi je ozaj uz az tak odtrhnute od reality,ze je to az smiesne. tu vidiet nedostatok znalosti pravneho sytemu ako takeho a hlavne v uk kde postavenie sudcu je zvlast silne.

ewellina
2. dec 2012

@mamutka To je už príliš extrémny prípad, ktoré tvoria možno 1 promile alebo aj menej zo všetkých prípadov interrupcií.

mamutka
2. dec 2012

ale aspon, ze alicka sa ma dobre. ked uz sa jej manzel nevenuje, necha jej doma aj pc, aj laptop, tak moze komunikovat so svetom vcelku bez stresu, ze sa zabudne prihlasit pod druhym nickom

mamutka
2. dec 2012

@alice107 nechaj uz tie media, ludia si hladaju fakty, da sa to na webe, si predstav......... tv a ani nejaku joj netreba sledovat. ci vlastne v akych mediach si to ty postrehla? lebo je informacne embargo...

novemberova
2. dec 2012

@alice107 vdaka, ale vidis, zalezi od uhla pohladu. Zajtra budeme vyhlasene za jednu osobu.

S tymi pohladnicami suhlasim - je mi luto kazit im radost ale vsetky skoncia v kontajneri na rohu The Royal Court of Justice bez toho aby o nich sudca co i len vedel.

ewellina
2. dec 2012

@liave 🙂 To sme k tej téme len tak pozvoľna prešli z tejto. Snáď sa teraz nebudem preklikávať kvôli pár vetám do inej témy. Aj tak všetko so všetkým súvisí a princíp je všade rovnaký.

dusika11
2. dec 2012

@novemberova jeminenku ved tu neide o to kto co urobil neurobil kto koho ma nema za hlupaka..sakra co tu stale riesis ega...dieta ma pravo na vlastnu matku a ulohou spolocnosti je urobit vsetko preto aby dieta vyrastalo so svojou matkou...biologickou a ak zlyha uplne taketo nastavenie tak na prechodnu dobu do deckeho domova...a velakrat sa stane ze sa zlepsia materialne podmienky...vina sa nepreukaze a dieta sa naspet da mamke...aj dieta je len clovek a velmi trpi takymito excesmi//a matka je len jedna...mne to pride ako keby si pisala o kuse nabytku ktory sa len premiestni........deti maju byt uchranene pred nasilim odoberanim ...kto sa zamysla nad tym ake to bude mat cele nasledok na ich psychiku..ty asi nie

alice107
2. dec 2012

@novemberova presne ako pises. niekedy mi to ozaj pripomina konanie deti v materskej skolke.ked si predstavim ake opatrenia su pri poste ktora by mala ist sudcovi.😉 alebo uz len sudu ako takemu. neuveritelna naivita a nevedomost.a nielen pri tomto. cely ten humbuk s protestami je to iste.

mamutka
2. dec 2012

@novemberova ludia nie su naivni a svet nie je cierno biely, bude to vela listov a vsimne si to vela ludi, zacne to postarmi. proste je to snaha pripomenut na kazdom fronte, v kazdej oblasti, ze na tie deticky myslime. Je to velky odkaz pre Ivanu, symbol nadeje. Ja si neviem predstavit to prezivanie vianoc u nej, ked jej deti su prec....... to som si myslela, ze my sme mali pomaly uz kazde vianoce smutne, alebo hekticke.... no vidim, ze to nebolo nic oproti tomu co prezila ona.

novemberova
2. dec 2012

@dusika11 ake ega riesim? Ano dieta ma pravo na vlastnu matku a naopak ale boorova o pravo prisla - i vdaka Sk uradom. Teraz ma na ne narok babka - a zase to znemoznuju Sk urady. Co nevidite jasne?

mamutka
2. dec 2012

@alice107 je to symbolika, ze nam na nich zalezi, ze su to obcania nasho statu a patria sem, ze su to citlive deticky a my sme matky, ktore chapu o com to cele je. symbolika je uz raz taka....... aj ty si uz symbol 😅

sendy182
2. dec 2012

@mamutka tak tak...aj pozabudne 😀 😀 😀 😀 😀 myslíš že má 2 počítače? akože na jednom jeden nick......na druhom druhý nick............aj to je možné

dusika11
2. dec 2012

@novemberova az priliz jasne...niekto si to zaplatil..mozno aj aj podplatil sk..ak by bola dokazana vina..tak by som vahala..ale takto..je to uplne jasne...niekto si urobil kseft..framaceuticke firmy...boh vie kto vsetko...a na toto sa mam pozerat???? nie dakujem..ak by bola borova co len trocha vinna..neboj sa sedela by..........

zuzana581
autor
2. dec 2012

@dusika11 Adresu napíšu zajtra.. potom ju sem hneď pridám, alebo niekto iný, ak nestihnem ja..

dusika11
2. dec 2012

@zuzana581 dakujem..staci.obycajna vianocna???

novemberova
2. dec 2012

@dusika11 za co by sedela? Predstavujes si kriminalne odsudenia moc jednoducho.
Kto by si co platil? Urcite nie v UK. To fakt naivne veris v to ze boorovej deti su jedine "cenne" ze to stoji za medzinarodny skandal? Sk uradom je to proste jedno lebo tam sedia nekompetentni ludia. Tam sa teraz obradte, nech za chyby platia.

mamutka
2. dec 2012

este nieco pre alicku......... no a este cakam na nick decembrova......
teda nieco k tomu neomylnemu UK systemu, uz to tu bolo, tak to vy ostatne necitajte pred spanim, to len pridavam aby si to obhajcovia neomylneho systemu precitali

http://www.theblaze.com/stories/uk-doctors-horr...

............One doctor, acting as a whistle blower, admitted to starving and dehydrating ten babies to death in the neonatal unit of one hospital in a leading medical journal. The doctor describes it as a 10-day process, during which the baby becomes “smaller and shrunken.”.................

zuzana581
autor
2. dec 2012

@alice107 máš pravdu, nechápem.. teba nepochopím nikdy.. ani neochopím, kde ty bereš všetky tie tvoje informácie, ale vieš čo, ani ma to nezaujíma.. Prajem ti pekný zbytok večera.. 🙂

dusika11
2. dec 2012

@novemberova nie po zhliadnuti videi po nocnych luskani som bohuzial pochopila ze tu neide len o borovych deti...boli to nocne horory..dlhe hodiny zahranicnych infomacii..je to kseft...medzinarodny kseft...jeden z mnohych.....ano bola som naivna...lebo som si myslela za sa taketo nieco nedeje...ze zijem v civilizovanom svete//kde mozno niekoho niekto smacne po hlave obcas vylupi banku...bohuzial som sa mylila..zijem v svete kde sa kupci z detmi...

dusika11
2. dec 2012

@mamutka to je ...statom podporovana eugenika

novemberova
2. dec 2012

@mamutka ten blaze link je akoby si linkla zarucene info zo stranky noveho casu. A este raz: ziaden system nie je 100%. Vsade sa robia a stavaju svinstva i smutne veci.
Ludi v UK by napr. sokovalo ze zubari na SK pred vrtanim nepodavaju standardne lokalnu anastezu.

zuzana581
autor
2. dec 2012

@dusika11 čo myslíš? Obyčajná Vianočná? Tie listy pôjdu priamo sudcovi na súd. Alebo niečo iné sa pýtaš?

dusika11
2. dec 2012

@zuzana581 pohladnica...ostatne robia pohladnice a asi len kupim v stanku..obycajnu.

zuzana581
autor
2. dec 2012

@dusika11 aha jasné 🙂 stačí.. 🙂 už mi trošku pomalšie chápe tuto po tých mudrych komentároch 😀

macocha
2. dec 2012

Baby že čierny humor: Písala som ten list Ježiškovi a došlo mi, prečo v UK prestávajú sláviť Vianoce.

No predsa lebo to dieťa bývalo v maštali a nikto ho neodobral nezodpovedným rodičom. 😝 Veď tam bolo riziko nepriaznivého vývoja!

dusika11
2. dec 2012

@macocha sto bodov...ze tam nenabehli pracovnice ss... 😝

liave
2. dec 2012

zienky mala som tazku veceru a bolo mi vselijako...vdaka takym ako je alicka a novembrova sa mi podarilo vygrcat 🙂 mozem sit spokojne spat teda 😎

dusika11
2. dec 2012

@liave je super ze ma niekto iny nazor,,,nuti ma zamysliet sa a viac citat..ber to pozitivne,,,

sendy182
2. dec 2012

@novemberova v Uk normálnych bežných ľudí poväčšine zubár zruinuje......finančne.......samozrejme......kámoška mi radšej šla k Indke zubárke kde ani nebolo zubárske kreslo ale lehátko ...... pri tom výkone ležala............urgentne jej to ošetrila ..... hajde.......... letenka na SK zúbok si urobiť.................asi tak 🙂 😉 🙂 😉