Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
no nehovorím? 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄
Hana Marková Takže vraj majú súd o transfer odložený na pondelok. a náhradná matka sa bude i nadalej odvolávat a ss by to malo podporovat ... rozhodne výrok že do 4.1 by mali byt na SK je asi 4 výrokom král. súdu...takže boj nie je vyhraný
Pred 3 minútami · Páči sa mi to
Ja dufam, ze do 4.1. uz fakt budu doma a ze to anglani uz nebudu natahovat. Dlzia im to, nakolko povodna dohoda znela, ze deti budu do Vianoc doma. Dlzia im ovela viac, ale o tom sa nejdem rozpisovat.
kopirujem
Ivana Boorová - Slovensko, pomôžme jej vrátiť deti späť Akonahle daju babka s Ivanou vyjadrenie, dam ho sem... ani ja nie som momentalne mudrejsia a zdielam vase pocity
kopirujem
xxx
na jednej strane píšete že máte skvelú správu,na druhej pozerám v správach,že návret detí na SK je neistý.tak ako tomu máme rozumiet???????
Páči sa mi to · · Pred 4 hodinami
Dárius Haraksin TV JOJ To, ze ide o dobru spravu, bol technicky omyl. Ospravedlnujem sa
technický omyl? Hm.. no dobre teda.. 🙂
Martin Krpač TV JOJ
Dnes od rána stříháme včerejší významný den Ivany Boorové a Noriky Studencové, ale už za pár hodin taky vyrážíme do Birminghamu na konferenci s příznačným názvem - Antiadopční týden!!!!
Pred 42 minútami ·
Tak na to som zvedavá, čo nám z tej konferencie prinesú..
KOPIRUJEM komenty účastníka súdu:
Milan xxx Obdivoval som pocas procesu, ako sa Ivana spolu s s maminou-p. eleonorou spravali na sude. Vyzarovala z nich sila, , ktoru bolo sitit akonahle ste okolo nich presli. Najviac sa mi pacila Ivanina odpoved na otazku jedneho pana, ktory sedel vedla anglickej adoptivnej matky: ,,Ja som matkou tych 2 chlapcov, ktorych mi ukradla SS a momentalne ich maju Vasi susedia''. Pan niekolko minut nevladal prehovorit.
Pred 8 hodinami · Páči sa mi to · 11..
Milan xxx Aby ste boli trosku v obraze, s cim apelovala SS : Chlapci nemozu byt prevezeny na Slovensko, lebo su chori a musia podstupit lekarsku starostlivost, ktora je uz objednana na Januar...jeden z chlapcov nemoze vycestovat, pretoze navstevuje logopeda a hodiny sa nedaju zrusit...chlapci nemozu vycestovat, lebo zacal proces vybavovania anglickeho statneho obcianstva...chlapci nemozu vycestovat do Vianoc, lebo je kratky termin, zabezpecit vsetky potrebne dokumenty (termi sa vedel od 16.11.2012)...
Ten najkrajší pozdrav od babičky p.Študencovej 🙂.
od uživatele Ivana Boorová - Slovensko, pomôžme jej vrátiť deti späť dne 15. prosinec 2012 v 11:58 ·
.
Mili priatelia,
vdaka za podporu. Modlitby na ten najlepsi umysel boli vyslysane. Konecne sa anglani zlomili a pustia /?!?/ nas domov. Aspon teda mna a deti.
Ze ideme domov mozno toho 4. januara chapeme ako ich pomstu za trpku prehru nad jednou slovenskou babkou z krajiny, o ktorej si mysleli ze "zijeme v jaskyni a vcera sme objavili pribor"....ako hovori nasa kamaratka a tlmocnicka./mimochodom, ktora ma zajtra vyrocie, presne dva roky, odkedy je v nasom pripade./
Vcera neskoro v noci sme si pozreli spravy a dovolte vyjadrit svoj nazor:
V spravach na STV som sa dozvedela od p. ministra Richtera, ze mi poskytuje socialnu pracovnicku zo Slovenska?!?
Ja o tom nic neviem. A ani ju nepotrebujem.
Pytam sa:
Komu to poskytujete "za odmenu" vianocnu dovolenku do Londyna za chrbtom mojich vnukov, p. minister?
Nikto mi nic take ani neponukol a ani nikto so mnou nikdy nehovoril o pomoci zo Slovenska v Britanii.
Vazeni, zaroven dovolte povedat.
Jedina vdaka komukolvek z ministerstva prace a socialnych veci od rodiny Boor a mojej malickosti bude patrit p. Cisarovej, ktora sa vie "pobit", aj ked sa este musi vela ucit pochopit brutalny pravny a socialny system Britanie a Irska. /A prezradim vsak, ze vo stvrtok vybojovala doslova boj na inom sude v Britani a zachranila dalsie dieta, podrobnosti neviem a ani nebudem sirit/
Okrem p. Cisarovej a jej novemu kolektivu vdaka bude navzdy patrit aj p. Mgr. Hybenovej a jej riaditelke p. Marcinovej, ktore ziadali repatriaciu a konali uz v 2010, bohuzial, ich aktivity skoncili na Min. soc veci nevypocute.
Predpokladam, ze budem moct dalej pokracovat v osvete pre dalsie ohrozene rodiny, aby sa preventivne dozvedeli o moznych rizikach a mali cas konat pre zachranu.
Veronike, Lare a vobec vsetkym na tejto stranke, ktori ste boli aktivni a zapajali sa do diskusii, protestov a dalsich aktivit velka vdaka a tuhe objatie od nas vsetkych.
O vdake dalsim zachranarom urcite bude prilezitost hovorit v televiznej diskusii. Darius a Martin su viditelni hrdinovia, ale za nimi je aj ich sef spravodajstva p. Kubina a ich riaditel p. Borovsky, ktori drzali ochranny stit nad vsetkymi zachranarmi. A tych je viac aj z radov "civilov" tu v Britanii, Katka, Lucka, Marek, Silvia a mnoho dalsich, ktorych Vam dufam, budeme moct raz predstavit.
A tiez vsetkym vdaka za mnozstvo nadhernych vianocnych pohladnic, to je nadhera.
Uz sa tesime domooov na zasnezene Slovensko.
Eleonora
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Ivana Boorová - Slovensko, pomôžme jej vrátiť deti späť PRAVE SME DOVOLALI, A VSETKYYYYYCH VAS VELMI VELMI POZDRAVUJU, SU POZITIVNE NALADENE A PLNE ENERGIE POMAHAT OSTATNYM
Pred 13 minútami · Už sa mi to nepáči · 11
@natas4 dik ze si to sem hodila 😉
http://udalosti.noviny.sk/pochybne-adopcie-deti...
Hovorí Ivana, pozrite si video ☹
Brtitský Premiér zabudol svoju vlastnú dcéru v krčme!
Posted on
Brtitský Premiér David Cameron zabudol svoju vlastnú dcéru v krčme! V nedeľu!
Bude aj jeho dcéra obeťou nútenej adopcie? (Podľa jeho vlastných kritérií by mala byť)
“Zavolal do krčmy a spýtal sa či je jeho dcéra Nancy (9) ešte stále tam. Keď mu oznámili, že áno, išiel si ju vyzdvihnúť…”
(A čo by asi tak spravil, ak by mu oznámili, že ju zobral Sociálny Úrad?)
A tento človek, ktorého deti sú chránené tajnou službou (!), ktorá zabúda deti svojho premiéra po krčmách, podporuje nútené adopcie. Čítaj viac tu
http://www.timeslive.co.za/thetimes/2012/06/12/...
správy STV od 6:35
http://www.stv.sk/online/archiv/spravy-stv
Dárius Haraksin TV JOJ
Sme v Bieminghame na konferencii PROTIADOPCNY TYZDEN. Popri strihaniu do dnesnych novin o 19.30 nakrucame pre vas rozhovory. Su tu taki ludia ako Ian Josephs, John hemmimg, zufale matky a podobne.
@zoyuska trosku sa stracam v tvojom vyjadreni, akoze ''mater''?? ty si ju niekedy stretla,ze si dovolis ju tak oslovit? a ty si potom kto napr pre mna ak si matkou a nepoznam ta, ako si mozem dovolit ta hrubo oslovit??
@katarina6
@kvietocek7 dievcata klidek,
@zoyuska je stara firma...nieco ako alica.......len nema pravnicke frazy,ale reci a oslovenia co sa hodia pre krcmovu dievku
Teda ja som tu pomerne nová a viackrát som počula, že MK je fórum s prísnymi pravidlami diskusie a hneď v téme o SS v UK som si všimla, že admin odmietol riešiť príspevky Alice kvôli pluralite názorov... napriek tomu, že ona zjavne porušovala bežné pravidlá slušnosti, klasický troll. A tu vidím, že aj urážky slušných ľudí, za ktorými stoja desaťtisíce občanov, za ktorých práva bojujú slovenskí zástupcovia, slovenské médiá sú prípustné. Pani Ivana Boorová si zažila a zažíva peklo na zemi a zalsúži si náš obdiv a úctu. Ktorá z nás by dokázala v jej situácii chrániť deti tak ako ona, stále pracovať, neprísť o prácu a dom, neustále bojovať a nezosypať sa, nedovoliť si ani jeden prešľap a znášať aj medializáciu jej osobného života len aby urobila všetko pre záchranu toho, čo je všetkým mamám najvzácnejšie - svojich detí. Neuveriteľná drzosť @zoyuska, okamžite sa ospravedlň a už si toto viac nedovoľuj.
@babajaga 😉
Dievcata @zoyuska ma pravdu. Deti dostane ich babka (co bolo vzdy len otazkou casu), Ivana Boorova na ne nema uz narok ani pravo.
ona sa nemoze vratit na SK- to slovenke mozu zakazat sa vratit na Slovensko? vazne?
@novemberova ano, dostane ich babka ved o to ide, ony idu do nahradnej starostlivosti osvojenia si babke ale to neznamena ze si tu niekto dovoli osocovat niekoho koho osobne nepozna ci??

@zuzana581 ta sprava od Dara zmizla!!!! 😕 o babicke uz nie je na wall...to mam ako chapat? ze nam chcel nieco naznacit ale radsej to rychlo vymazal?