Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
@alice107 alicka...ale..tvrdila si ze ziadny renomovany pravnik takyto pripad nezoberie...to som si velmi dobre zapametala..a...zobral a vyhral...podla mna ...dotiahnu to do konca..kazdy ma narok na omyly neviem netusim asi ivanka urobila par mylnych krokov..ale...to neznamena ze sa maju takto trestat deti..odlucenim od matky...nasilnzm odvlecenim ako ovce...a ver mi..ze ivanka sa vrati a bude s detmi..dalej co je uk ze zakazuje ludom volny pohyb....hlupy naduty aristokraticky narod.ukazali sa v celej imperialistickej krase
@slavka1212 ked uz budete za mlakou doma na SK tak ta chcem pekne poprosit kedby si tu dala viac info, co vlastne bol dovod,ze vas takto trapili. Velka vdaka!!!
Velmi sa tesim, ze siete sa povoluju ze Vy a ostatny o ktoroych sa tu nepise mozu, a budu moct ist domov na milovane Slovensko 🙂
@kvietocek7 dovod nemali ziadny iba nas niekto nahlasil lebo bola u nas oslava ...zasnuby ktore prekilinam do dnesneho dna ze mi toho netrebalo ...a tak to zacalo ......fotky na fb a uz to islo ...ludia su zly ......napisem viac urcite ......
ahojte..... baby.........taká som rada..........až mi srdce tislo ako detičky budila babka Studencová.........tajne som dúfala na návrat detí a modlila sa aby osvietilo SS a pestúnsku rodinu........nech sa vzdajú detí čo im nepatria.........vidno že malý chlapci nemajú žiadnu vážnu ujmu z odchodu super adoptívnej rodiny...... že sú spokojní s babkou a tešia sa na mamu..............teším sa aj slávke že sa im to podarilo..................... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂...................Nový rok začína fakt dobre
@slavka1212 slavka teraz radsej nepis nic..az ked budes doma 😉
@slavka1212 🙂 velmi sa tesim a dufam ze ked prides domov tak nam popises ako ste to vybojovali 😉 velmi som rada ze deticky mate pri sebe..skoda tej skusenosti ☹ ale co vas nezabilo vas posilni xxx
@natas4 viem len mam taku radost ze neviem co so sebou uz balim veci a cakam draheho z prace ....... 🙂 ale mas pravdu su schopny vsetkeho ...no snad papier je papier ked ho mam v rukach .....uvidime ...drzte nam palce dakujeme ...
@slavka1212 verim, musis byt velmi stastna 😵 drzim palce a stastnuuuu cestu 😉 budeme cakat na info 😉
@slavka1212 vdaka! a radsej fakt ked uz budete za vodou 😉
@natas4
@kvietocek7 potom napisem a pridam foto aj snimi aky su mily ...ked vtacika lapaju pekne mu spievaju ..katka a simona tiez bojuju ale oni uz deti nemaju pri sebe .....hrozne a este raz hrozne co sa tu deje ....lucim sa s vami a napisem coskoro ...
@slavka1212 vdaka a este raz sme velmi stastny ze pre Vas zacal tento rok ze '''STASTNY NOVY ROK 2013'' tak nech to vasej rodinka aj zostane po cely rok kazdym dnom -vela stastia uzivajte v zdravi!!!a stastnu cestu 🙂
@slavka1212 katku myslis asi Kosturovu...ale o Simone neviem 😕 je urcite vela rodin, o ktorych nevieme ☹
@slavka1212 slavka moja rada znie letenky asap!!! 😒 viem ze zniem panicky,ale cim skor tym lepsie...veli vam drzim prsty a myslim na vas xxx ak by si nieco potrebovala daj nam vediet pokusime sa pomoct 🙂
@alica107 prosim ta ak sa chces vyjadrovat k tejto teme z pravnickej stranky dostuduj si pravny poriadok VB, lebo pises bludy , spajas nesuvisiace utrzky informacii a z nich si vykonstruujes uplne nezmysly. Chcem ti len napisat, ze ty by si v UK patrila medzi najzranitelnejsiu skupinu, totiz mamicky trpiace akoukolvek formou mentalnej poruchy, dokonca aj poporodnej depresie, sa na zaklade skusenosti boja navstivit psychologa, psychiatra ci svojho GP, aby im nebolo odobrate dieta, toto je len mala vzorka z diskusii:
http://www.mumsnet.com/Talk/feeling_depressed/9...
http://www.mumsnet.com/Talk/feeling_depressed/a...
http://www.mumsnet.com/Talk/feeling_depressed/8...
tes sa, ze ty zijes v krajine, v ktorej si mozes dovolit liecbu bez akejkolvek hrozby z nasledkov, ktore moze mat takyto zaznam v zdravotnej karte na Teba a tvoje deti v buducnosti. Ostatnym mamickam sa ospravedlnujem sa za spamovanie tejto temy.
@kararinka vdaka za info, ale bud tak dobra a nevyvolavaj tu osobu sem do fora, AK MAS SILNU POTREBU NAPIS JEJ DO IP.a poprosim aj ostatnych nech pisu radsej do ip, nech sa tu nestracaju dolezite informacie v nezmysloch co tu propaguje ta osoba. Vdaka za pochopenie!
*N*E*R*E*A*G*U*J*T*E 🙂
Je ozajstrasne zaujimave, ze deti boli odobrate na zaklade vaznych dovodov a to takych, ze je pre ne udajne lepsie byt adoptovane, ako ostat zit s rodicmi. Takze ludia, ktory spachali udajne tak zavazny zlocin, kvoli ktoremu ich deti musia byt chranene najprisnejsim sposobom a to nutenou adopciou, si stale chodia kludne po slobode, kde sa okolo nich motaju stovky cudzich deti, ktore su potencionalne ohrozene moznym chovanimtychto osob. Preco preboha UK nebola schopna udelit trest tymto ludom, ktory tak vazne konali voci vlastnym detom? Pytam sa, ako moze zena, ktora udajne ako matka zlyhala na celej ciare a jej pritomnost pri vlastnych detoch je vyslovene nepripustna, moze aj nadalej disponovat certifikatom, na zaklade ktoreho jej mozu byt zverene do starostlivosti cudzie deti???
Medzi ludmi ziju hyeny.... Je uzasne, ze pripad Boorovych chlapcov sa vyvija takymto smerom a ze sa cely proces moze presunut na SK a myslim, ze uz to nebude trvat prilis dlho a deti budu vratene nielen prakticky do narucia matky, ale aj oficialne sa to dotiahne do stastneho konca....
strašne sa teším , že Samko a Martinko sú už na SK. ja som sa to dozvedela až z relácie Slovensko naživo. konečne som si poplakala od šťastia. 🙂 len teraz sa akosi strácam v prípade Slávky 😒 oni nie sú na SK????
inač, práve som dopozerala ten dokument o juvenilní justici ☹ to snáď ani nemôže byť pravda ☹
@slavka1212 aj ja silno drzim palce, aby ste v poriadku dosli domov! a velmi sa tesim, ze uz mate tuto nocnu moru za sebou, Novy rok pre vas zacal naozaj stastne, takze nepochybujem, ze vas stastie bude sprevadzat aj nadalej. Drzte sa, myslime na vas!!! 🙂

@eaka a ostatní, kopírujem s FB
Zdielam od Milana Horelicana, aby sa aj Nikuska dozvedela, ze preco neprisla Ivanka s detmi domov. Vazene damy, verim, ze mnohe z Vas trapi nevyjasnenost, preco necestovala Ivanka Boorova spolu s detmi. Pretoze Slovensko aj Velka Britania su krajinami Europskej unie a su medzi oboma statmi podpisane mimovladne dohody - vratane uznavania a akceptovania pravnych rozhodnuti sudov v jednotlivych krajinach, tak jeden z dovodov, preco nemohla ist Ivana s detmi bol ten, ze Slovenska republika vratane Ivany Boorovej a jej mamy Eleonory sa ZAVIAZALI dodrzat rozhodnutia anglickych sudov - to bola jedna z hlavnych podmienok, ked budu deti zverene do starostlivosti babky Eleonory. Zatial stale nie je zruseny rozsudok, ktory nedovoloval NEOBMEDZENY KONTAKT rodicov s detmi. Anglicka socialka rozhodnutim Najvyssieho kralovskeho sudu, utrpela velku porazku, lebo za celu existenciu jej cinnosti, NEPREHRALA ZIADEN sudny proces. Uz len ta skutocnost, ze by Ivana letela spolu s detmi na Slovensko, mohol byt dovodom, ze by boli deti NATRVALO ODOBRATE aj s opatere babky Eleonory, lebo bol poruseny zakon. Mohlo dosjt k situacii, ze by socialka poziadala o vratenie lietadla pocas letu, co by letecka splocnost musela akceptovat alebo by socialka poziadala slovensku stranu, aby boli deti eskortovane spat do Velkej Britanie po pristati lietadla na letisku M.R.Stefanika v Bratislave a slovenska strana by to musela urobit. Nastala by tak situacia, ze vsetci pasazieri by museli z lietadla vystupit - vratane babky Eleonory a deti by boli za pritomnosti zastupcov ambasady Velkej Britanie na Slovensku (mozno za ucasti policie) vratena spat a NEBOLA BY UZ ZIADNA SANCA, DOSTAT ICH DO OPATERE MATKY, co by ste si asi ani jedna z Vas nepriali, nehovoriac o Ivane a Eleonore. Co sa tyka otca deti, ten v celom procese pred Najvyssim kralovskym sudom nevystupoval, aj ked sa procesov ako divak zucastnoval. Preco sa spraval tak, ako sa spraval a nebojoval o deti po boku Ivany a Eleonory, vie len a len on sam
Před 2 hodinami · To se mi líbí · 6