Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
@digysa
Rekla bych,ze VITEZSTVI bude,kdyz povoli jednani na Slovensku a VSICHNI budou na Slovensku... 😉
Ale urcite i Ty sama vis, kolik je po Svete ve veznicich cizincu i kvuli kravinam a Staty kterymi jsou prislusniky,jsou si bezradni... 😖
Napr. italska obrana proti piratum...uz jsou zavreni v Indii za smrtudajne nevinnych rybaru nekolik mesicu..
Jednaji o tom, zda se strilelo v mezinarodni vode..nebo indicke..kam co prislusi.. 😖 a stejne zzaver je ve vzduchu a oni tam..ajsou tovojaci, takze se za Stat doslova PERE...
Zalezi na mezinarodnich smlouvach a jejich dodrzovani.. ☹ ale casto dochazi k vymlouvani 😉
podle mne, az to utichne, bude vysledek..casto medialni story jsou spis negativni nez prospesne...
Az se to necim prehlusi, prijde vysledek..doufejme pozitivni- at uz je jakykoliv, hlavne pro deti 😉
ps. vydani obcanu do prislusneho statu je velmi obtizne..ne vzdy zdarne
http://karolsykora.blog.sme.sk/clanok.asp?cl=30...
Neviem ci tu niekto dal link na video, nieco som nasla,tak si snad bude chcie niekto pozriet....
ahojte tak tu je link asi ste to uz zhliadli
http://udalosti.noviny.sk/pochybne-adopcie-deti...
baby moje, to vsetko je naozaj neuveritelna absurdita, ticho za vsetkym peknym v UK vladne stredoveka inkvizicia 🙄 ☹
@digysa obavam sa, ze nebude vo "vybrali sme"... admini maju s tou kauzou asi nejaky problem.... nejake baby mi pisali, ze navrhli moj clanok do vybrali sme, ale nie je tam, hoci koluje veselo po fejsbuku a propaguje tak aj tuto stranku 😅
@zeleny_cajik aj ja som navrhla tvoj clanok do vybrali sme...nie je tam? 😕 😕 predpokladala som, ze tam uz davno svieti....inak bola som dnes milo prekvapena ucastou 🙂 🙂 🙂 🙂 trosku som sa obavala, ze nas tam bude pat a pol 😅
@zeleny_cajik aj ja som navrhovala
@natas4 hej, ucast bola super 🙂 a ze tam neboli len maminy 🙂
@zeleny_cajik je tu velmi vela prispevkov, kde najdem ten tvoj navrhovany????lebo ked som citala nejake reakcie na pripad vseobecne dost ma zaskocili...nemam chut stracat cas ....dakujem....to s tym OZ nie je zly napad, ale myslim si, ze uz nejake existuje.... 🙂
@svatava74 https://www.modrykonik.sk/fotoblog/zeleny_cajik...
Je pravda, ze tam vela veci chyba, dnes by som ho napisala asi dlhsi, ale stojim si za nim...
@zeleny_cajik tak tak, aj babky aj oteckovia 😀
@strawberry17 @monika15 @zeleny_cajik @natas4
Baby, aj my s mm sme boli. Malu sme nakoniec nevzali, radsej sme isli len my dvaja. Dokonca som nás našla na fotke, čo pridala @strawberry17 tak som nás označila ako 2 žlté bodky, sme napravo 😉
Chcem povedať, že teraz keď už vieme, že súd dopadol vynikajúco, že žiadna snaha o pomoc nebola zbytočná, do konca života budem rada, že sme aj našou prítomnosťou na proteste dopomohli k tomu aby Ivane vrátili deti. Osobne som hovorila s Dáriusom, naživo je veľmi milý, atmosféra bola super a ten koniec, keď sme vypustili lietadielka nás dobil pozitívnou energiou. Bolo to super, som fakt rada, že sme tam boli a ešte radšej, že je všetko na dobrej ceste a deti sa vrátia domov !
@zeleny_cajik krasny clanok.....osobne by som bola tvdsia....lebo nase deti stale trpia za hlupost nas rodicov, dospelych.....vzdy sa na korupciu a svinstvo doplatia nase deti, ti najbezmocnejsi.....ale som rada, ze ste sa kočky a ludia postavili pred ambasadu...konecne.....treba tejto skorumpovanej spolocnosti ukazat, ze si nedame deti.....ved nikto z nas nema nic vzacnejsie....a ak sa najde niekto kto ma nieco vzajcnejsie ako vlastne dieta, tak to nie je rodic....ale uboziak....pardon, rozhnevali ma niektore reakcie v tejto diskusii....ale zelenycajik dakujem 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@ela19 ja som od vas asi 3 cm vpravo dolu s malou na rukach 🙂
@ela19
@zeleny_cajik aj ja som nas nasla na fotkach 😅 my sme boli na opacnom konci od Vas
@zeleny_cajik jéj, to si bola ty? Teba sa aj pýtali na názor do kamery tusim zo slovenskej televizie boli 🙂
@zeleny_cajik
@natas4 skoda, ze sme o sebe nevedeli, mohli sme pokecat medzitym 🙂
@katrinka8 až teraz sa mi vyjasnilo, prečo suseda so svojím mužom a malým synom2,5r. už rok žijúcich v UK prileteli na vyšetrenie s malým, kvôli mokvajúcemu výrastku na prste- vyzeralo to už veľmi hrozivo....... letenka tam a späť.. 😲 ...........no nik ich našťastie z ničoho neobvinil 😉
@t1nulka je to veľký úspech, a teraz, keď prešetria všetko znova, nebude dôvod nevrátiť deti domov, vzniká z toho slušný medzinárodný škandál a už to nemôžu lan tak ututlať. Kto doteraz neveril, už nemôže zatvárať oči.
@katrinka8 @petka82 baby, na proteste boli všetky hlavné slovenské televízie, už to je veľká vec 😀
@ela19 nie, mna sa nepytali.. ja som bola taka spotena mamina v bordovych nohaviciach a balerinach... Ale priznam sa, lepilo mi, ze to dopadne nejako trapne, tak som polhodinu predtym v aute na kolene napisala tak narychlo "rezervny" prejav ... ze ked bude velmi zle, dam malu nikeomu podrzat, supnem si panaka a chytim sa slova. Nastastie to nebolo treba 🙂
@natas4 no rozmyslala som nad tym, ze by sme si mali dat tricka s logom konika a prezyvkou 😀
@ela19 no hej, bola tam telka, co je super, medializacia vzdy pomoze 🙂 my sme tam mali aj maleho, a taky bol dobrucky, az som neverila 😀
presne ako hovoris, ak sa to presetri, nebude dovod im tie deti nevratit 🙂 kedze ziadne obvinenie proti nikomu z rodiny sa nikdy nepotvrdilo! tam im treba, tam nech maju skandal, nech to hoci cely svet vidi, ake dokazu byt svine hnusne, len pre peniaze, ktorych aj tak zarobia tolko, ze to do konca zivota nestihnu minut... hajzlici. nech sa im to vsetkym vrati, tu firmu SS by som rovno poslala do konkurzu...
@zeleny_cajik 😀 😀 hahááá ja som to pochopila že 3 cm vedľa nás fyzicky, až potom mi docvaklo, že to su 3 cm na fotke, som bývala blondýna, to asi tiez počíta 😀 ale aj teba si pamatám, spotení tam boli asi všetci, veď horko tam bolo poriadne, ale ti poviem, že ked isiel kameraman nasim smerom srdce som mala v gatiach, ze sa ma nieco spyta, hoci aj ja som mala v hlave pripravenych pár viet, len by som sa bála, že či by som nezabudla potom aj ako sa volám, keď by k tomu naozaj prislo 🙂
baby ja to nejako neviem ,nájsť, videla som to ,ale chcela by som to pustiť známej neviete link , kde to nájdem a je to vôbec na nete? Díky
Ja sa tak teším. A aká šťastná bola mamina Ivana, to bol pohlad na nezaplatenie. Je to super, že sa to opäť pohne.. a kolko sa stretlo ludí na tom proteste je úplne úžasné, ja som bola taká smutná, že sa mi nepodarilo prísť, ale zastavila som sa o piatej.. ☹
No teraz len veriť, že to dopadne dobre a nebude sa to ťahať neviem ako dlho.. lebo každý deň bez mami, je pre tých chlapcov velmi zlý..

Prisam vacku, keby som bola na SK, tak poziadam o adopciu tych deti....alebo o opateru....nech maju mamu pri sebe...
Je mi z toho zle...... jaaaaaaaaaaaj, naco to aj citam.... ☹ 😢