Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
baby mne sa neda nevyjadrit...cele je to strasne nafuuuknute a pritiahnute za vlasy..vzdy ked sa nieco taketo deje masy ludi idu proti masam ludi ☹ ivanka mala strasne nestastie natrafila na kupliarov a podvodnikov ☹ na ludi ktory chcu silou mocou zarobit ... ja stale hovorim kazda minca ma dve strany...ja zijem v UK a hoc su mu vela krat az smiesny s ich zivotnym stylom jejich kulturou nemozem si pomoct ale u nam strasne moc pomohli dokonca aj SS...nadalej mi je strasne divne ked citam ako sa pise ze co nesmie rodic robit a co vsetko je v UK trestne 😒 ja za 8 rokov som tu nezazila nic podobne..mozno sme my naopak zatial mali stastie,ale vzdy ked som hovorila so svojou HV o tom ze som pokricala na deti a ze ma to mrzi vzdy povedala ze ved som len clovek a ze to sa stava kazdemu ze dokonca aj capnutie po zadku sa stava 😕 tak normalne nerozumiem ake metre s apouzivaju v tej ktorej council arei v UK...co sa tyka londyna to je stat v state tam s arobia sponavosti 😒 a lahko sa daju aj zalifrovat pod koberec 😒 tak ako my sa citime dotknuty ze si o nas myslia ze zijeme na stromoch tak si teraz pripadaju oni ako stat kriminalnikov...myslim ze za ivaku treba bojovat a za jej deti no hlavne ist proti tym ktory to pachaju a nie proti tym ktory s asnazia pomoct...na hovno maju syste postaveny prave tak aby ho mohli spekulanti vyuzivat vo svoj porspech...ked sa pozeram na pripad ivanky tak mi je aj ako laikovy uplne jasne ze po ivake a jej detoch isli od malinkata malinka ☹ mali ich vytypovanych a tak urobit onkviziciu nieje uz v tejto krajine problem najme pre ludi ktory poznaju zakon ...ja strasne silno verim ze ivanke deti vratia ze sa dostanu domov k mame milujucej mame ...cela som z toho tu rozhadzana je mi smutno pre ivanku pre jej deti ...no zaroven nieje chvile kedy by som nerozmyslala nad tym aky tenky lad je pod nami...a hoc mi tato krajina uzasne pomohla teraz som v strehu a davam si pozor i ked nemam dovod ...ja dufam ze vsetko sa vyriesi a budeme moct vsetci slobodne dychat aj my slovaci v UK a aj anglicania ktory su stale len ludmi ...
PS: @alice107 ja si nemozem pomoct ale zacinam mat obavy z ludi ako si ty...ked riesis pripady nikdy ani na chvilu nezapochybujes ze omyly sa stavaju?a ze mozno si spravila chybu aj ty niekde?predstava ze mi niekto vezme deti a nikdy an to nemal dovod?mozno by som nemala takto verejne ...ale zabijala by som...rad radom by som isla ako seriovy vrah!lebo bez deti by moj zivot stratil vyznam...a vedomie ze niekde ziju a ze niekde nejaky "pravnik" urobil chybu...ci nejaky nenazrany hajzel pre vyssie premie pripravil moje deti i mna o zivot vc laske a porozumeni...rad radom a po kuskoch!
este je otazka ci alica107 je ozaj pravnicka?
videl tu niekto jej papiere o ukoncenom studii a praxi?
v dokumente odznelo ze Ivana sa nikdy deti nezriekla a nevzdala a dnes v nejakom clanku bolo pisane nieco ine
Akurát sledujem Joj Plus. Som maximálne zhrozená!!! Nemám skoro slov! Aké hyeny dokážu spraviť také niečo rodinám? Tomu sa skoro ani nedá veriť. A predsa sa niečo také deje. Ja som pokladala Anglicko za super miesto, ale po tomto sa mi zmenil názor o 360 stupňov.
@natas4 no, lebo okrem snahy z nas vychovat "dospele zeny" 😀 😀 😀 😀 som nic relevantne pravnicke od Alici107 necitala...ziaden paragraf, citaciu zakonov, precedens...samozrejme moze argumentovat ze si tu nikto neobjednal a nezaplatil jej pravne rady 😝 😝 😝
ale ani vychovne poradenstvo pre dospelych si tu nikto neobjednal, ci??? 😀 😀 😀 😀 😀
@aaahoy presne toto iste si hovorím aj ja. NEVERÍM že je @alice107 nejaká právnička. 😎 je to ... radšej nebudem písať. Ja len dúfam, že ZASE nezamknú skrz ňu diskusiu ako sa to veľmi často stáva. Ešte by som podotkla k tejto vete, ktorú napísala na strane 37 "nevies ako to bolo a nebola si tam. " lebo ty alice107 si tam určite bola a všetko si videla ... sorry ale už by si mohla skončiť 😠
@jolinka pravnici su najmudrejsi tesne po skole...az rokmi praxe prichazaju na to, ze recitovanie zakonov nie je ziadne umenie... Ze sa neda kazda zivotna situacia zabalit do paragrafu a ani sa nim vyriesit... Ze mnoho tych situacii spadne do medzery medzi tymito paragrafmi. A ze praca pravnika nie je o len o hajeni paragrafov, ale mnohokrat aj ludi, ktori na ne doplatia...

baby,prosim vas neviete kedy bude ta diskusia? lebo na pluske som to videla.