icon

Bez detí neodídem - dokument

zuzana581
16. sep 2012

Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..

drobec33
19. sep 2012

@nicky182 hmm to moze, ale bude musiet svoju nevinu dokazat, ak v tom bol priamo zainteresovany. Co teda bol, ak sa nemylim..

nicky182
19. sep 2012

@bettynka222 jasne , ano, som si aj myslela ....

zeleny_cajik
19. sep 2012

@aliza 😒

bodka13
19. sep 2012

@eaka ja viem moja 😉 mňa zarazilo ako to povedala,tak preto tá moja reakcia na tvoju reakciu(teda zopakovanie jej vyjadrenia)

eaka
19. sep 2012

aké máme svoje baby P?

eaka
19. sep 2012

@bodka13 fu, no ešte že tak...už som sa zľakla, že sa tu budem zvyšok noci len brániť... 😉

blumka
19. sep 2012

@eaka nasli utyrane dievcatko, uz ani neviem kde...tusim 3 roky bola mrtva v byte rodicov ☹ ☹

czechzuzanaba
19. sep 2012

@blumka V BA Ruzinove..

saranata
19. sep 2012

@eaka tri roky mrtve utýrane dievčatko najdene v Ruzinovskom byte

svetllana
19. sep 2012

@blumka Pane Boze! ☹ 😢

sunnysummer
19. sep 2012

uz sa to tu pisalo, ze ivana je asi brmbolo... spominla 2 x pokazene auto, to sa zhoduje s tym, co pisala brmbolo uz pred rokom ☹

zuzana581
autor
19. sep 2012

@alice107 Ale ak ťa zaujíma právna stránka veci, tak si v zlej téme.. Choď do nejakého právnického fora a tam to rozoberaj.. tu sme neni právničky.. nás zaujíma logická, citová, emocionálna, spravodlivá... stránka veci.. to čo sa stalo tej žene a mnohým iným je zlé, zlé, zlé, nech sa na to zákony pozerajú akokolvek.. tu s tebou nebude nikto diskutovať o právnej stranke veci.. chápeš to?

aliza
19. sep 2012

ja placem ako male dieta, to je proste neskutocne....toto sa nemohlo stat, to je zly sen... ☹ ☹ ☹ ☹ ked si predstavim seba na jej mieste, moj maly ma 2 roky, ako mal jej martinko, ked ich zobrali....mne normalne zastavuje srdce, Ivanu neskutocne obdivujem, ako to zvladla/zvlada...

nicky182
19. sep 2012

@drobec33 no to by sme sa nacakali, zase to zametu pod koberec a dobre ....o tyzden sa uz bude riesit nieco ine, ako tu jedna baba napisala ....co sme to za narod ... 😢

zeleny_cajik
19. sep 2012

@zuzana581 ale ved to je to tragicke...pravnik by nemal oddelovat pravo a spravodlivost, ale pracovat na tom, aby sa dostali na jednu stranu, pokial sa niekde rozisli... A nemal by si vyberat, na ktoru stranu sa postavi...

svetllana
19. sep 2012

@sunnysummer Brmbolo pisala ale o inom "postupe" odobrania deti..Tam bolo nieco s rodnymi listami ci co. Nepamatam sa presne..:-/

nicky182
19. sep 2012

a p. "Nikolsonova" zase o com toci ????? nech nechaju hovorit Uvanu ....

sunnysummer
19. sep 2012

@svetllana nie nie, ona varovala inu mamicku ktorej odobrali rodne listy, nech si dava pozor a opisala svoj pripad.

evkasus
19. sep 2012

pozor blondina ide...

blumka
19. sep 2012

boze, dviha mi tlak 🙄

stanushqa85
19. sep 2012

@evkasus 😀

emily3
19. sep 2012

no len aby nieco povedala.... 😒

zeleny_cajik
19. sep 2012

@nicky182 vsetko by bolo ok, co hovori je pravda, ale kde (dpc) bola ako statna tajomnicka mpsvr? Vtedy som od nej nepocula nic... A vyhovorka, ze jej to nejaka uradnicka neposunula 😅

bodka13
19. sep 2012

baby a Ivana písala o svojom probléme na koňa pred rokom?...nemáte niekto link?

mima595
19. sep 2012

citam si vas, citam, k teme sa už nebudem vyjadrovat, len že drzim prsty..mamine aj jej detom...
ale chcela som napisat nieco ine...co nepatri do tejto temy, ale patri to k tomuto problemu..sudnictvo versus ochrana prav dietata..u nas na Slovensku.......neviem, ci si spominate na pripad, policajta obvinili ucitelky z materskej skolky, ze sexualne tzneuziva svoju dcerku..muž je už minimalne 2 roky vo vazbe, prepustili ho zo zamestnania, matka musi robit po nociach / a je pritom na strane otca, lebo BOLI NORMALNA FUNGUJUCA rodina/ aby zaplatila hypoteku..je z nej troska, a avyriesenie v nedohladne...BUD je vinny a nech sud konecne rozhodne a on si odpyka trest ALEBO je nevinny..a niekto niekomu zobral detstvo a uplne zbabral rodinny zivot
@alice107...ked sa venujes tomuto oboru..sledujes aj tento pripad?? poznas fakty?? preco to tak strasne dlho trva???

alebo to natahuju tak dlho, lebo nemaju voci nemu padny argument???? nevviem, pytam sa, nestojim na nicej strane..len ma mrazi z toho, že si napr. hocijaka teenegerka može vymysliet hocico na hociakeho otca rodiny a potom cela rodina za to pyka??? LEBO SUDY......... 😔

nicky182
19. sep 2012

@zeleny_cajik hmmm, no co na toto povedat ....mna by len zaujimalo co VSETKO sa este "neposunulo" ... 😠

czechzuzanaba
19. sep 2012

Bacha, intelektualni oblouk 😀