icon

Bez detí neodídem - dokument

zuzana581
16. sep 2012

Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..

janano
20. sep 2012

Lajcak uz posiela kontrolu na velvyslanectvo...uvidime, co z toho
http://www.pluska.sk/spravy/z-domova/konecne-ni...

irriss
20. sep 2012

@janano
Jen aby "kontrola" neskoncila jen jako "medialni snaha"...u slavnostniho obeda na Velvyslanectvi za penize danovych poplatniku...

Skoda, ze neexistuje NIC, kdo by a co by sledovalo "Kroky" podniknutych kroku...😉

"kontrola"...zrejme papirova..papir je velmi "citliva vec"...at uz je toaletni nebo ten uredni....lehko se da "splachnout"

gfedor
20. sep 2012

Ahojte , normálny človek si to ani nevie predstaviť, ako veľmi sú tí naši darmožráči v tom parlamente a v rôznych teplých miestach vyťažení. A teraz príde niekto a nehorázne ich žiada aby sa zaoberali niečím takým ako sú slovenské deti niekde vo svete. Normálne ich defenestrovať, vyhádzať celý parlament, zákonodarný zbor a urobiť revolúciu ako to urobili na Islande. Bolo to síce pre zadlžené banky, môžete to pohľadať na internete " Islandská revolúcia 2008" neviem presnú adresu, ale kto chce sa dopátra. Ne ide mi to do hlavy , ako sa môže stať, že o slovenské deti nemal a nemá nikto záujem, alebo ako je to možné, že úrady zoberú deti len tak, podľa svojho uváženia. Veď keby aj čírou náhodou bola pravda, že deťom ublížil ich otec, predsa nie je možné tie deti zobrať matke a štátu . Jedine ak sú na príslušných úradoch nekompetentní lajdáci ktorým je jedno čo sa deje s občany tohto štátu a za to by si zaslúžili jediné, ísť na úrad práce a hľadať si inú robotu ako manuálny pracovník a nič iné. Naši papaláši sa vedia pobiť o pána Mela, ale deti sú im, ľahostajné. Veď podľa toho ako sa zachovali voči tím úbohým deťom a ich rodinám, vlastne vyslali signál do sveta kde akým zločineckým organizáciám, Berte našich občanov hoci aj do otroctva, nám je to jedno. Ja len veľmi dúfam, že odteraz bude všade na úradoch rozvešané, že do Anglicka len na vlastnú zodpovednosť, lebo v tej krajine funguje obchod s deťmi a nám ako štátu je to jedno, že prídete o svoje deti.

irriss
20. sep 2012

@gfedor
Podle meho "naprava" je vazne mezinarodni konflikt..protoze je cela situace velmi daleko..v pokrocilem stadiu..
Kdysi se to mohlo svest na pochybeni urednice...lekare...ale ted?
Je to ve stadiu,kdy by se prokazalo pochybeni systemu..a zpochybnilo se tim padem vse..nejde uz jen o deti Ivanky..ale jde o vsechny deti, co byly odebrany..."byla -bude"(?) z toho lavina..nekonecna lavina....
Je tu ale sance, ze kdyz se omlouvaji za 30.-70. leta..ze by to shrnuli...aby se uz nemuseli omlouvat "priste"...
p.s. Ja osobne bych se obratila na novou "Princeznu Dianu".😉 .at projevi sve kouzlo osobnosti realnym zpusobem......at projevi sve skutky, kdy nestaci jen "dite pohladit pred kamerou"🤐

fra
20. sep 2012

už ste tu spominali tuto peticiu?
http://www.petice24.com/ivana_boorova-_bez_deti...

czechzuzanaba
20. sep 2012

@irriss A vis ze jsem taky na to myslela, na tu Kate 🙂

digysa
20. sep 2012

@fra Uz som ju podpisala....aj za sestru 😅

irriss
20. sep 2012

@czechzuzanaba 😉 🙂
Jde o to, zda ma jeji slovo vahu i jinde nez ve sponzorskych darech... 😎 🤐 🤐 🤐

zuzana581
autor
20. sep 2012

@cinderella. kurnik, to je akoby povedal, prepáčte že som vám šlapol na nohu... Je mi naozaj na grc... za to mal prísť o svoj flek.. veď zničil tým luďom život a deťom tiež, lebo nie sú so svojou rodinou.. ☹

digysa
20. sep 2012

🙄 - ikona grcu

zuzana581
autor
20. sep 2012

@irriss aj mňa to už napadlo, že či by trošku nepomohlo kontaktovať Kate a poprosiť ju o aspom nejakú malú pomoc.. Aj keď nie hneď, možno do budúcna, by vedela niečo zmeniť..
Inak jedna mamina písala na FB stánku http://www.facebook.com/#!/TheBritishMonarchy Back our children! a zablokovali ju.. Už sa tam nedá pridávať statusy.

evkasus
20. sep 2012

a dnes bude okrem spav niejake specialne vysielanie?

dana_l
20. sep 2012

@janano ani z pohladu pravnicky "dotycna" osoba nam vlastne nic nepovie pretoze neide k faktom ale k jej "vlastnemu" myslienkovemu pochodu ze cela rodina - otec, matka i babka su vinovaty.

kimmie
20. sep 2012

Videli ste tento link? Je to o migracii deti z UK, zacalo to uz v 1869 a konecne to zrusili v 1970. Pocas tohto casu vyse 100 000 deti bolo odvlecenych (alebo ako to nazvat) z Britanie a poslanych do Australie, Kanady, Noveho Zealandu, a Juznej Afriky. Vo Februari 2010 UK Prime Minister Gordon Brown sa formalne ospravedlnil rodinam deti ktore boli tymto postihnute. Tito Briti su obycajni smelinari s detmi, ved je to ich historia☹.

http://en.wikipedia.org/wiki/Home_Children

zeleny_cajik
20. sep 2012

@drobec33 zmazane prispevky ma netrapia... Ale zmazali mi profilovu fotku po dvoch mesiacoch 😠 No na "tejto" ma asi vidno lepsie 🙄

irriss
20. sep 2012

@zeleny_cajik
Vyber si tady..ale at jeTi videt dobre do tvare..!!!
https://www.google.it/search?q=zeleny+caj&hl=it...

zuzana581
autor
20. sep 2012

@zeleny_cajik a prečo? Veď si tam bola iba s deťmi.. Plno iných mamín tu má takú profilovku, ako si mala ty..

zeleny_cajik
20. sep 2012

@irriss 😀 😀 😀

natas4
20. sep 2012

@liave to komu rozpraval, ved tam nik nesedi 😒

liave
20. sep 2012

@natas4 ale sedia len ich nieje vsetkych vidno ;) poslem ti anglicku verziu? 😉
mimochodom vcera som pisala asi 3 x na daily ail a nepresli mi ani jeden koment 😖 a dnes zas a zas nepresli! 😠 hadi nevim co take zle som pisala ale dufam ze po mne nikto nepojde jak po udenom 😕

mata1976
20. sep 2012

@natas4 aspon vidime, ze anglicka vlada dava od toho ruky prec tak ako nasi poslanci 😠 😠 😠

natas4
20. sep 2012

@liave posli 😉 aj zeleny cajik tam pisala a nepreslo nic..akurat hajankin koment je tam...inak nikdy by ma nenapadlo, ze tam bude takato cenzura 😲 😲 😲

natas4
20. sep 2012

@liave no ale dvadsat by sa ich naslo 😀 vsak oni maju tusim horsiu dochadzku ako ti nasi trtkovia co sa vznesene nazyvaju poslanci

natas4
20. sep 2012

@liave hmmm tak dokonca ani dvadsat 😒 kym sa dostal na rad, tak v sale ostali len dvanasti 😕

liave
20. sep 2012

@natas4 niekde zacat treba podla man sa to bude tlacit ja to rozposielam uz po svojich "zahranicnych" kamoskach 😉 tak duufajme ze bude zas o par ludi viac ktory sa budu do toho tlacit a starat 😉

cinderella.
20. sep 2012

kto su kristianko a deniska ? vraj tych uz 7 rokov anglicko nechce pustit na slovensko ... mohli by sa aj ostatne rodiny takto zverejnit, nech mozme podporit aj ich, nielen boorovcov.