icon

Bez detí neodídem - dokument

zuzana581
16. sep 2012

Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..

ervenka
17. sep 2012

Treba odvolat velvyslanca, pretoze NIC nespravil. NEch teraz sa vsetci ludia z mimovladnych a aj z vladnych institucii postavia zo svojich stoliciek a zacnu konat!!! Skoda,ze sa to nestalo v NL, vedela by som im pomoct. Ale v GB systeme sa neviznam ☹ .. SS- myslela som si,ze ukoncenim ll.svetovej vojny zanikli take praktiky, ale ako vidim, SS zostane SS... 😠

ervenka
17. sep 2012

@dennethor ako sa vola skupina na FB? Pridam sa velmi rada a pozvem aj mojich priatelov...

ervenka
17. sep 2012

Zda sa mi,ze pokial im Ian Joseph nepomoze, tak uz asi nikto... tu je jeho webka http://www.fassit.co.uk/ian_joseph.htm http://www.forced-adoption.com/introduction.asp
webka Johna Femminga... http://www.justice-for-families.org.uk/

fotoarch
17. sep 2012

http://translate.googleusercontent.com/translat... ☹ hotovy biznis staci si len vybrat a asi aj podstrcit obalocku

solass
17. sep 2012

Ja celú situáciu vnímam ináč. Bez najmenšej príčiny, by deti nezobrali. Matka sa mala rýchlo rozviesť a pokiaľ ešte boli deti pri pastorovi, mala odísť na Slovensko. Čo toľko čakala? Babka sa o skutočnosti dozvedela asi veľmi neskoro a so súdmi sa nedá zahráva.
Ja by som nezvaľovala vinu na Slovensko. Život v cudzej krajine prináša riziká aj pre nevinných a tu sa niečo muselo diať, keď sa manželia tak rýchlo odcudzili (manžel sa pred kamerou neobjavil, prečo?) a keď teraz o deti bojuje babka. Rodičia museli urobiť chybu a posudok anglických psychológov sedí, matka nie je celkom v poriadku. Okrem toho, keby mne zobrali deti, netvárila by som sa úplne normálne a neusmievala by som sa s nalakovanými nechtami do kamery. Najnormálnejsia z celej rodiny mi naozaj pripadá babka.
Ja mám veľa priateľov a priateliek v Anglicku. Majú krásne a šikovné deti, niektoré aj 5 a nikto im ich nechcel zobrať.
Ako by ste postupovali, ak by ste zistili, že deti sú naozaj sexuálne zneužívané?

palomka
17. sep 2012

@solass nerozviedla sa preto lebo ju nechu rozviest ani po 3tej ziadosti. Ked by matka nebola v poriadku nedaju jej povolenie starat sa o cudzie deti a ak by boli sexualne zneuzivane co sa nepotvrdilo tak matka ich sexualne nezneuzivala, tak preco by s nou deti byt nemohli? myslim, ze je to velmi nespravodlive a zaroven velmi smutne, ze az po neuveritelnych 2 rokoch takychto prietahov sa to dostalo k nam na verejnost a za cele 2 roky nebolo slovensko schopne nic urobit. ved ten sudca nie je boh, musi byt nieco alebpo niekto kto to dokaze napravit....
(tym neutocim na teba 🙂 ) ale takto to vnimam ja

dennethor
17. sep 2012

staci si vyhladat skupinu bez deti neodidem, hned prvy link.

natas4
17. sep 2012

@solass ved sa chcu rozviest, ale neumoznili im to...mne pride matka tych chlapcov, uplne normalna, dokonca z nej citit velku lasku k detom, citit z nej silu a bojovnost...ked chce o deti bojovat, nemoze sa zosypat a byt troska...preco mala odist na Slovensko? ty by si odisla z krajiny kde su tvoje deti???

eliska666
17. sep 2012

@solass A čo má podľa Teba robiť ta chudina matka? Ved musí byť silná kvôli detom!!! Celé to smrdí špinavosťou zo strany britských úradov a ja fakt nechápem, že sa u nás stále nájdu takí ľudia s takými absurdnými komentármi!!!

anett98
17. sep 2012

@solass tak mali dokázať, že sú deti zneužívané...toľko posudkov urobených a nič sa nepreukázalo...takže prečo taký razantný krok a hneď adopcia! nik nebol za nič odsúdený, takže sú asi nevinní,nie???

zuzanocka
17. sep 2012

@solass presne nad takym niecim som uvazovala aj ja.. podla mna "ani v UK" neexistuje, aby si clovek zil normalnym, pokojnym zivotom a zrazu niekto pride a zoberie mu deti (socialka)...
ale neviem, pripad velmi nesledujem, neviem ako to bolo "od zaciatku"... no ked je takych afer viac, mozno bude ozaj nieco zhnite v state anglickom... 😒

stanushqa85
17. sep 2012

@luk25 ved oni tam tie deti vystavuju ako na trhu!!!!!kurnajs toto co je? ja ani neviem co povedat 😠 🤐

stanushqa85
17. sep 2012

@solass oni toho otca ani neobvinili, ved keby mu to dokazali siel by do basy, to vravela aj ta mama a nic sa take nestalo, tam su vykonstruovane dovody, aby im deti odobrali koli zisku

elwka
17. sep 2012

nemam slov dufam ze aj ini sa dozvedia o tom.mali by to davat aj v inych krajinach

luy
17. sep 2012

@solass chcem pridat koment k tejto vete:
,,Okrem toho, keby mne zobrali deti, netvárila by som sa úplne normálne a neusmievala by som sa s nalakovanými nechtami do kamery"

Možno to napadne viaceré.Určite tá mama ,má za sebou preplakané dni a noci a vela rozmýšlala.Urobila ten najlepší krok,vstala,prestala plakat,lebo ak by hysterčila,majú další dôvod na negatívnu vetu do posudku ,predstav si,že by soc. prac. trhala deti z rúk - hneď ju v putách odnesú,musí byt silná.Plače určite v noci

adri2211
17. sep 2012

Ja ani neviem,co k tomu napisat, na taketo nieco nemam slova. Vcera v noci som len hladela na moju a malu, a dakovala Bohu, ze aj ked nemame vsetko, sme spolu a zdravi. Ja nechapem,ako sa taketo daco moze stat vo vyspelej krajine a zarabat na detoch, doslova ich predavat. modlim sa,aby sa mamicke podarilo vybojovat svoje deti spat. Je to silna zena. Ja by som to nezniesla. A deti takisto, su velmi statocni, moja by asi nechapala a ani nechcela chapat,ze musi byt odomna prec. Vobec nemyslia na deti, ze im spravia traumu, odtrhnutim od rodiny. To nie su steniatka, ktore darujeme. SU TO DETI !!!! dalej musim vyjadrit moj hnev k ludom, ktori vcera v studiu sedeli. Ten Pacolak,ci jak sa volal tam sedel jak tela a prikyvoval, dobre,ze sa nesmial, strasne ma vytocil. Vobec nemali s mamickou sucit, a brali to len ako nejaku ´kauzu´ .

adri2211
17. sep 2012

@solass keby nebola v poriadku, tak by nedostala certifikat na opatrovatelku deti. to coi ma byt ? o cudzie sa starat moze a o vlastne nie ?

stanushqa85
17. sep 2012

@adri2211 ano aj mna ten konzular strasne vytacal, same omacky, omacky, ziadne poriadne kroky, a som za odvolanie velvyslanca a aj tej konzularky(ci jak sa to povie) co sa nedostavila do studia a bola tam o nej reč, a mali by sa spametat politici a ich manzelky by mali apelovat na nich, ako rodicia predsa nemozu byt bez srdca

svetllana
17. sep 2012

@solass Manžel nebol na kamere. Prečo? Asi preto, že bol obvinený zo sexuálneho zneužitia vlastného syna..kto by sa s takým štítom išiel prepŕdať na verejnosť? Asi nikto. Okrem toho, padlo tam dosť dôkazov a argumentov na to, aby bolo jasné, že toto nie je vymyslený príbeh..vykonštruované veci sú presne tie, ktoré podsúva SS UK, aby mohla odoberať deti. Normálny biznis. Že mala Ivana nalakované nechty a usmievala sa? Nalakované nechty - bolo by lepšie, keby sa totálne opustila a niekde sa lutovala v kúte? Ona bojuje z celých síl, prečo jej teda vyčítať sprosté nalakované nechty?...(rečníka otázka). Usmievala sa, ale aj plakala a dosť plakala, a ak neplakala, tak jej do plaču bolo. Môj názor je, že ak by nechala voľný priechod emóciám, nepovedala by všetko to, čo by chcela, čo bolo potrebné dostať na verejnosť. Habkala by tam ako kôpka nešťastia a v závale nahromadených emócií by povedala azda polovicu. Preto je len výborné, že sa dokázala ovládať. Ja jej tlieskam, rovnako ako jej mamine. Na ostatné Tvoje otázky myslím nie je potrebné odpovedať, nakoľko boli zodpovedané v tom dokumente. Každý to vidíme po svojom...a ako povedala v závere Ivana - kto neverí, nech vypne televíziu a nesleduje to. Len toľko..

niki080
17. sep 2012

@elwka uz nejake maminky písali redaktorom a médiám aj iným krajinám.

svetllana
17. sep 2012

Okrem toho, manžel na kamere bol - na viacerých fotkách, ak Ti chýbala jeho podobizeň..

adri2211
17. sep 2012

@stanushqa85 ja hned na zaciatku relacie, ze ´´ ano verime, ze sa to skonci dobre´´ ci tak nejako to tam vraveli a prikyvovali. vsak uz davno mali daco robit. Mne UK nikdy nebolo sympaticke,ani ludia ani system co tam vladne. Som si ista,ze tam NIKDY v zivote nezakotvime.

sonicc
17. sep 2012

prosim vas, kde si to mozem pozriet?
na youtube to uz nieje

adri2211
17. sep 2012

@sonicc zevraj to jojka stiahla kvoli nejakej licencii ci co ...

sonicc
17. sep 2012

@adri2211 no ved to
som to vcera nevidela,tak nie som v obraze o co vlastne presne islo

kaja73
17. sep 2012

@adri2211 este pred hodinkou to tam bolo-holt idu aj oni /TV JOJ/ zarabat na nestasti druheho-asi to malo vysoku sledovanost-tak podme zarabat 😠
A to sa tvaria ze chcu pomoct. 🙄 a pritom to bloknu na nete.

stanushqa85
17. sep 2012

to čo prečo to nejde na youtube? ako to mame posielat dalej?

sonicc
17. sep 2012

@stanushqa85 asi nechcu,aby sa to posuvalo dalej...

winona24
17. sep 2012

autorské práva si vyhradzuje produkčná spoločnosť čo im to vyrábala...nie JOJka samotná....

stanushqa85
17. sep 2012

nejaky kontakt na vedenie televizie joj? ci co sa teraz ide diat?