Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
@liave a podobne aj lekari, ci bezni ludia a susedia...jedni mozu byt ok, a najdu sa taki, co bonzovanie pokladaju za obciansku povinnost.
Tu zase nikoho nic nezaujima, co tiez nie je dobre. Tu u nas na sidlisku je par deti, co by ich v UK uz 100x socialka brala...a tu sa nic nedeje... v case skoly zobru pred obchodakom, chodia do aut pytat peniaze, na ihrisku od 3 rokov sami, 2 rocny brat strazeny 9 rocnou je ok, policajti na to nic 😖 podotykam ide o biele deti
@jolinka no ved to ze slovenskoo je zas uuuplny extrem na opacnu stranu ...ved to mozeme vidiet aj v tom aky postoj zaujali voci pripadom predtym ako ich zverejnili v TV 😠
ja som to videla tiez na sk ked sme boli aj BA je plna vselijakych pripadov ...aaa vidis ani to s tou 5 rocnou babulkou co ju mali 3 roky v byte ..ved to musi byt hrozne...niekedy ked take veci citam s pytam sama seba ako je mozne ze takyto ludia vobec ziju?ako to dokazu?ved niekedy kniha a film nieje tak dobre napisana ako ludia v skutocnosti dokazu robit zverstva horsie ako zvery! 😠 ☹
@jolinka ano u ans uz boli...ja som to pisala uz predtym tu...ze u nas boli ze mam svoju skusenost no nemozem povedat kriveho slova velmi namn pomohli,aj tento ivankin pribeh m,a donutil otvorit si nase papiere a vidim ze sme mali statsie tetusky ma vyopbjimali a potlapkali po pleci si dobra matka ktora lubi svoje deti a isli do prec...no ked som otvorila papiere zistila som ze sme zabudli poslat nejake veci podpisane 😒 tak dufam ze ked im nechybaju uz rok tak na nas aj zabudli 😒 ale uz sme v systeme a podla vyrokov niektorych ludi ako ivanky tak aj inych to nieje dobre ☹
práve som si dočítala o dieťatku Babe P je mi hrozne.............veľmi zle........................ toto je fakt peklo na zemi...............už nezaspím............Ivane držím palce........aby sa mala svoje deti pri sebe.............aj SR posledné dievčatko utýrane.............HOROR HOROR HOROR.....!!!!!!!!!!!!!! chuďatá bezbranne deti..........anjelici
@sendy182 panboh zna...hlavne ten lekar ze sa nezaujimal . mezdi 5 a 6 rokom je ockovanie, potom na 8 rokov preventivka. ZS tiez zlyhala. ja som bola pri prvom zapise dcery v nemocnici so synom...no a chlapi aki su 😀 samozrejme ten moj nevedel do ktorej skoly podla obvodu patrime, tak isiel do vedlajsej...a ta "nasa" skola sa ozvala, ze preco sme tam dieta nezapisali, respektive mame uviest kde malo dieta zapis.
@irriss si v pohode? Nebuď smutná, je to za vami.. ja viem, že zostali jazvy na celý život, ale buď silná..
Ja už kolkokrát ani neviem, čo napísať.. slova ako to je hrozné, hnus, .. atď sú naozaj už slabé na to, čo sa vo svete a nielen tam deje.. Ludstvo zahubí samo seba.. ☹
mam depku z tej stranky "david", co tu dala liave ☹ . teraz uz nebudem spat ☹ . pri navstevach s detmi nesmu rodicia detom spomenut, preco ich od seba odtrhli, nesmu spolu rozpravat o peknych zazitkoch z minulosti, atd. atd. atd. SS si vymyslia podmienky take, aby to rodicia ani splnit nedokazali. Ak nieco porusia, ss zrusi stretnutie a detom narozpravaju, ze ich rodicia nelubia, lebo keby ich lubili, dodrziavali by pravidla. 😢 mam pocit, akoby sa to dialo uplne v inej krajine. ved ked sa pozriem okolo seba, nic take nevidim, vacsina su mili ludia, milujuci rodicia, ktori svoje deticky miluju nadovsetko. neviem si ani predstavit, ze by napriklad na skolskom dvore u maleho v skole, mal niekto z rodicov ss za chrbtom.
a dnes som si pozerala videa na youtube. normalne to lutujem. 😢 nechapem, ze toto sa fakt deje okolo mna, v tejto krajine. ved sa uplne citim, akoby som zila v saudskej arabii alebo v kuwaite, a nie na zapade. uplne mi zimomriavky po tele behali. ale vela som sa aj dozvedela, tie pravidla, co treba robit, ak si vas vytipuje ss. take veci, ze nesmiete poziadat nikoho z rodiny ani znameho, aby vas odviezol na letisko, lebo za to pojdu oni do basy. ze treba ist taxikom, platit v hotovosti, vsetky peniaze z uctu si vytiahnut, nebrat si so sebou mobil, najlepsie neletiet lietadlom, ale len busmi a vlakmi a v ziadnom pripade v inej krajine nepouzit pri navsteve doktora svoju nhs kartu. boze, az mi je zle, normalne presne akoby som bola v arabskej krajine, kde mi chce muz vziat dieta a stat je na jeho strane, a ja s detmi na uteku. pripomina mi to Bez dcery neodidem. 😢
a videli ste to video na youtube, kde mamicka odchadza zo stretnutia so synom? ako zle to ten malicky znasal? najprv zacal hryzt a podobne veci, tlacil sa za mamou do dveri, potom nejak chudak akoby preletel tymi dverami, padol na zem, hrozne sa rozplakal, mama uplne kludnym hlasom ze zajtra zase pride, a chlapceka drzala socialna pracovnicka a on plakal. ako moze niekto takto strasne ublizovat svojim detom? ved to je psychicke tyranie. 😢
"In criminal courts you are innocent until proven guilty. In family courts you are guilty until YOU can prove you are innocent."
Bohuzial vraj az 98% ukradnutych deticiek skonci v adoptivnej rodine. 😢
@irriss
@liave tak ja som do Walsallu chodila tlmocit. Vsetko to boli romske rodiny. Tam ich je strasne vela a vsetko to boli problemove rodiny, myslim tym, ze nezamestnanost a vela deti, bez penazi, dokonca jedna mamicka bola aj tyrana muzom.....takze ak brali deti, tak tam. Moj muz robil dokonca vo Walsalle na pohotovosti niekolko rokov, takze to tam trochu poznam. Liave, nemusis sa bat. Stat sa to moze/mohlo hocikomu, mozme dakovat Ivanke, ze uz sa zrejme nic take stavat nebude a ak aj bude daky problem, uz vieme, ako ho riesit. Ale ja si myslim, ze teraz daju SS od nasich ludi ruky prec, myslim tie bezdovodne odobratia. I ked v pripade Conkovcov sa im az tak necudujem, teda nepoznam cely pribeh, ale podla vsetkeho tam isla vo vysokom stadiu tehotenstva a hned v den prichodu zostali na ulici a ak som spravne zachytila, par dni prespavali v dodavke? SS to mohli vyhodnotit ako nezodpovednost a ohrozenie tych deti, ved normalny clovek nepojde so 4 detmi a s piatym na ceste takto do zahranicia. Mal ist najprv muz vsetko zabezpecit a potom po porode mali prist za nim. ja viem, niekto im slubil pracu, tak si mysleli.....ale toto UK urady nemuselo zaujimat. Cize chudoba naozaj nie je dovod na odobratie, ale vystavenie deti takejto situacii mohli urady vnimat ako ich ohrozenie. Ved nemali co jest a kde byvat, ale na SK maju kde byvat a zrejme aj co jest. Rozumiete, co tym myslim, nie? Mne to pripada, ako keby si povedali, ze podme skusit a ak to nevyjde, pojdeme na benefity, ako ostatni, daju nam dom a vsetko bude fajn. Tak ziju aj ti, ktorym som tlmocila. Kopec deti, 8 a viac a cely cas sa riesilo, ze nedostavaju to a to a ze malo, atd. Nech uz to bolo akokolvek, velmi sa tesim, ze im deticky vratia a snad si z toho zoberu ponaucenie aj ostatni, ved kolko bab aj tu na MK uz vypisovalo, ze idu len tak na blind do UK, aj s detmi, nemaju nic zabezpecene, ani pracu, ani ubytko, ale uz dopredu vedia, ze urady sa postaraju....no postaraju, ale aby to nebolo ako u Conkovcov 😖
@sendy182 ja som si v stredu vyhľadala príbeh Baby P... nie som precitlivelý typ, ale slzy sa mi liali prúdom, ani nepamätám, kedy som tak plakala ☹
a k tomu dievčatku z ružinova??? tiež mi ostáva rozum stáť ??? sociálka nekonala, ako mala... ale preboha, ako si mohla pracovníčka vyplácajúca PnD (a to je oblasť, ktorej sa čiastočne rozumiem) nevšimnúť, že dievčatko má / malo by 8 rokov... resp. ako jej nemohol chýbať doklad o povinnej šk. dochádzke ??? na základe čoho teda tie prídavky vyplácala? veď porušovala zákon 😝
tak mne to nedalo a ja som velku cast toho clanku (davidicke) prelozila do slovenciny a hodila na fb, aby si mohli aj ludia, ktori nevedia po anglicky, urobit lepsi obraz o tom, ako tento utajeny system funguje. hodim to aj sem, snad to nikomu vadit nebude, lebo je to dlhe.
Utrzky z anglickej stranky, ktora sa tomuto obchodovaniu s detmi zaobera:
"Rodicia, pozor:
Kradnutie deti je vykonavane vladnymi agenturami. Beru stastne, zdrave, sikovne a co najmladsie deticky prec od nevinnych rodicov. Sudny proces porusuje uplne vsetky ludske prava voci rodicom, ako aj detom, su neferove a neexistuje tam sloboda prejavu. Vladni pracovnici klamu, aby zabranili kontakt rodicov s detmi, aby ich co najrychlejsie odcudzili. Rodicov sa musia pozerat na to, ako sa im detom zhorsuje psychicke zdravie z odnatia. Ked je uz rodic z toho poriadne vystresovany, najdu psychologicku, ktorej zaplatia niekolko tisic libier, aby napisala spravu o tom, ako matka aj dieta trpia depresiou. Rodicov obvinia z nepravdivych, ale velmi vaznych veci. Pocas kontaktu je zakaz robit fotky, natacat video, deti sa nesmu rozpravat s ostatnou rodinou. Stretnutie hned konci, ak matka ukaze co i len naznak smutku, ak detom povie nieco o navrate domov, ak sa zacnu rozpravat o zazitkoch z minulosti, alebo ak matka povie nieco, z coho by deti mohli mat predstavu, preco nemozu ist domov. Potom ss detom klame, ze nemozu ist domov, pretoze rodicia su bud chori alebo nebezpecni alebo nahnevani. Novym pestunom klamu o tom, preco je dieta odobrate a vykreslia rodica ako sialeneho a nasilneho. Pestuni potom pomahaju dieta odcudzit od rodicov.
Ak ss chce dieta ukradnut rodicom, najprv si precita o Vas uplne vsetkym mozne zlozky, ktore o Vas stat drzi. Vacsinu z toho ignoruju, pretoze su to pozitivne veci, ale sustredia sa na malickosti, ktorymi poukazu na to, ze sa o deti nestarate (napisu do spravy, ze nemate doma zabranu na schody, hoci dieta je uz tak velke, ze to netreba, alebo ze ma dieta vsi, je bez nalady, alebo ze prislo do skolky oblecene v pyzame), prejdu si vsetky zdravotne zaznamy rodicov, ci nahodou nebrali antidepresiva, a ak ste ich nahodou brali trebars pred 7 rokmi len 2 tyzdne, tak do spravy napisu, ze mate psychicke problemy a tym padom nie ste schopni naplnit citove potreby dietata. Ak nemate zapis v registri trestov, tak Vam ho "vyrobia" a do registru napisu, ze Vam museli byt odobrate deti pre ich ochranu.
Policia im velmi pomaha. SS pravidelne vola policajtov, ze su deti v nebezpecenstve, a tak Vam policajti casto klopu na dvere. Zakazdym musia napisat o tom spravu, v ktorej vzdy spomenu, v akom stave vyzeral Vas dom, ako ste sa ako rodina spravali, co robili deti (ked ich policajti pozorovali napriklad cez okno). Ak sa policajtom zdalo vsetko v poriadku, povedia to SS. Avsak SS potom napise spravu, ze policia bola upozornovana, pretoze matka mala sebevrazedne sklony. Vobec nespomenu, ze to boli oni, samotni SS, ktori policiu volali.
Velakrat rodic vola SS, pretoze sa chce poradit alebo potrebuje pomoct. Avsak SS zacne rodica uplne stresovat, zacnu robit rozne vysetrenia a zacnu pisat falosne spravy, len aby mohli dieta zobrat a dat na adopciu. BOHUZIAL 98% TAKTO UKRADNUTYCH DETICIEK KONCI V ADOPTIVNEJ RODINE.
Cely proces velmi zle vplyva na dieta a strasne mu uskodi. SS nemaju proti rodicom ziadne dokazy, takze nasledovnych 40 tyzdnov, ktore drzia dieta oddelene od rodicov, SS zbiera rozne dokazy. Specializuju sa na to, ze stresuju matku tym, ze si vymyslaju vazne, ale falosne obvinenia, klamu na sude, pisu falosne spravy a rusia dohodnute stretnutia s detmi. Radi si povymyslaju tolko roznych podmienok na stretnutiach, ze velakrat je uplne nemozne ich dodrzat. Ak rodic nejaky prikaz porusi, stretnutie je zrusene a SS povedia detom "Ak by ta mama lubila, dodrziavala by pravidla. Asi ta velmi nechce vidiet." Potom dietatko ma pocit hnevu a odmietnutia, a najhorsie na tom je, ze Vy mu nemozete vysvetlit, ze ho lubite, ze ho neodmietate, nemozete mu povedat, co sa naozaj deje, a ze o neho bojujete, pretoze ho ukradli SS, aby ho dali na adopciu.
SS Vam nikdy nepomoze, aby ste ostali spolu ako rodina a nemaju ziadne plany, aby Vas s dietatom dali znovu dokopy. Ak niekto z rodiny alebo blizkych priatelov ma zaujem o adopciu, prerusia s tymito ludmi uplne vsetky kontakty, a potom povedia, ze adopcia tymto ludom je odmietnuta, pretoze tam nie je ziadne puto. Ak sa o adopciu hlasi rodinny prislusnik, SS by mala 3 dni navstevovat a kontrolovat tohto cloveka, avsak v takomto pripade SS vobec nepride. Sustreduju sa hlavne na rodicov, ktori samotni boli v pestunskej starostlivosti alebo rodicov, ktori maju minimalnu podporu od rodiny.
Velakrat sa stava, ze deti su v pestunskych rodinach sexualne zneuzivane alebo tyrane. Pridu na Vase stretnutia s roznymi modrinami. Ak aj rodic dokaze, ze dietatu bolo ublizene, ani tak SS nevratia dieta rodicom, budu ochranovat pestunov.
Sudcovia vyhoveju SS - neberu na ohlad dokazy rodicov. Matka musi mat naozaj poriadne dokazy o tom, ze SS klamali, co je ale vacsinou velmi takze ziskat, kedze vacsina obvineni voci matke vznikli, ked bola matka uz oddelena od dietata.
Pravnici, ktori by Vas mali zastupovat, Vas donutia priznat take veci, ktore ste nikdy neurobili. Ich oblubena fraza znie:"Ak sa k tomu nepriznate, Vase deti budu adoptovane." Povedia Vam, ze nemate ziadne pravo sa odvolat, ani pravo na obhajcu. Ale aj obhajca Vam zakaze na sude povedat, ze Vase deti boli ukradnute nelegalne, hoci je to pravda. Pravnici maju rozne stretnutia, kde diskutuju o Vasom pripade, ale Vy ste z tychto stretnuti vyluceni.
To, co sa deje v tejto krajine je strasidelne, a je potrebne to urgentne adresovat."
@cinderella. idem to aj ja hodiť na Fb... inak strašné praktiky... skratka "SS" ich tak neskutočne vykresľuje ☹ ☹ ☹
The experienced social worker told a Sunday Express investigation that council managers are frequently putting pressure on him and colleagues to rewrite reports considered “too positive”.
They are demanding “more dirt” on mothers and fathers to increase the chances of securing court orders that place their children into care and which boost councils’ Ofsted ratings.
Toto je riadny humus !!! Fuuuuuj !!! Vraj nadriadeni nutia socialnych pracovnikov, aby prepisali reporty, ktore su oznacene ako "prilis pozitivne". Ziadaju "viac spiny" na matky a otcov, aby zvysili sance zabezpecit sudne nariadenia, ktore umiestnia ich deti do starostlivosti, a ktore zvysia Ofsted hodnotenia councilu. Tak toto je humus. Kvoli nejakym hodnoteniam nicia ludom a detickam zivot ???
chcem grcajuci smajlik 😠 😢 ☹ 😒 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕
@cinderella. opakujem len nadmieru výstižný citát: "niečo zhnité je v štáte BRITSKOM" 😝 😝 😝 😝 😝
ked som kukala to video s davidom icke-om som si spomenula na pripad z Kuřimi z CR r.2007, ako sa prislo nahodou na to ze matka+iní ludia tyraju jej dve deti, bolo z toho velke halo, a okolnosti pri ktorich rpzum stoji , kto si na tento pribeh spomina asi pochopi ze to co David hovoril nebude blbost o tych satanistickych a pedofilnych organizaci...(gracajuci smailik)
Dievcata....tiez mam v hlave tento pripad...nejako ho nemozem vypustit z hlavy..
Ale teda, ake internetove stranky ste dokazali vyhrabat, to je fakt sialene....samozrejme som si ich vsetky precitala... a
musim skonstatovat:
Chyta ma depresia za vsetky "cudzie" rodiny z Wallsalu, UK. Nechcene sa tato diskusia zmenila (pre mna) na jednu z najdepresivnejsich a najnegativnejsich diskusii, ake som citala....
Nie preto, ze sme prispievate a prinasate take "zle" spravy z internetu, ale preto, ze taketo svinstva su vazna realita.
Ja si musim oddychnut....nemozem to tu uz citat, pre vlastne dobro...Dnes som ani do roboty nesla...
Myslela som si, ze mam len taku lenivu naladu, lebo je piatok...ale nie....nejako ma to fyzicky vycerpalo citat tolko zla naraz....
A @irriss netusila som, ze sa v tvojom zivote stala taka hrozna vec. Je mi to luto...ani si neviem predstavit, co zazivas...to sa neda predstavit... ☹
Idem... idem nabrat pozitivnu energiu 😔 😔 😔
tak som vsetko docitala a citim sa ako @digysa.
Toto je hruza, ani neviem opisat svoje pocity, moj mozog tomuto nedokaze uverit. Len dufam, ze sa lady pohli a podari sa mnohe deti zachranit. Ani sa nemozem hlbsie zamyslat lebo mi je az fyzicky zle, ked si predstavim to mnozstvo nevinnych deti a ich rodicov ako musia nekonecne trpiet. Neviem ako by som mohla pomoct, tak sa aspon snazim ziskat aku taku silu a posielat pozitivnu energiu. Baby modlite sa, alebo posielajte energiu, ak verite, ze by to mohlo pomoct.
@luciask - ano, osobne mam pocit, ze sme "nieco" postradali - nemyslim si, ze je spravne odlucit rocne alebo aj mensie dieta od rodica na vacsinu dna (jasle, skolka) ☹ Prve 3 roky v zivote cloveka su najdolezitejsie pre jeho buducnost a rodicovsku naruc nenahradi nic, ani skvela skolka ci jasle, ani opatrovatelka - na detoch sa to proste podpise, ci sa nam to paci alebo nie. Sme proste taka generacia a je to na nas "vidno" - a bude to "vidno" aj na detoch, ktore to zazivaju dnes - je proste taka doba, nie je to vina rodicov, ale je to na skodu deti. Spolocnsot na nas proste tlaci, ze treba ist pracovat a zarabat peniaze. Bohuzial.
To iste vlatne tak trosku plati aj pre Ivanku a jej deti - sice len okrajovo, lebo oni to odlucenie maju vsetci podstatne stazene a situacia je diametralne odlisna. Ale tiez sa jedna o odlucenie deticiek v utlom veku od rodiny - hoci okolnosti su uplne ine. Ale tato tema tu nepatri, bola to len moja reakcia na jednu babulu tu.
Zdieľame od našej diváčky voľný preklad textu z tejto anglickej stránky (http://www.davidicke.com/forum/showthread.php?t...)
"Rodicia, pozor:
Kradnutie deti je vykonavane vladnymi agenturami. Beru stastne, zdrave, sikovne a co najmladsie deticky prec od nevinnych rodicov. Sudny proces porusuje uplne vsetky ludske prava voci rodicom, ako aj detom, su neferove a neexistuje tam sloboda prejavu. Vladni pracovnici klamu, aby zabranili kontakt rodicov s detmi, aby ich co najrychlejsie odcudzili. Rodicov sa musia pozerat na to, ako sa im detom zhorsuje psychicke zdravie z odnatia. Ked je uz rodic z toho poriadne vystresovany, najdu psychologicku, ktorej zaplatia niekolko tisic libier, aby napisala spravu o tom, ako matka aj dieta trpia depresiou. Rodicov obvinia z nepravdivych, ale velmi vaznych veci. Pocas kontaktu je zakaz robit fotky, natacat video, deti sa nesmu rozpravat s ostatnou rodinou. Stretnutie hned konci, ak matka ukaze co i len naznak smutku, ak detom povie nieco o navrate domov, ak sa zacnu rozpravat o zazitkoch z minulosti, alebo ak matka povie nieco, z coho by deti mohli mat predstavu, preco nemozu ist domov. Potom ss detom klame, ze nemozu ist domov, pretoze rodicia su bud chori alebo nebezpecni alebo nahnevani. Novym pestunom klamu o tom, preco je dieta odobrate a vykreslia rodica ako sialeneho a nasilneho. Pestuni potom pomahaju dieta odcudzit od rodicov.
Ak ss chce dieta ukradnut rodicom, najprv si precita o Vas uplne vsetkym mozne zlozky, ktore o Vas stat drzi. Vacsinu z toho ignoruju, pretoze su to pozitivne veci, ale sustredia sa na malickosti, ktorymi poukazu na to, ze sa o deti nestarate (napisu do spravy, ze nemate doma zabranu na schody, hoci dieta je uz tak velke, ze to netreba, alebo ze ma dieta vsi, je bez nalady, alebo ze prislo do skolky oblecene v pyzame), prejdu si vsetky zdravotne zaznamy rodicov, ci nahodou nebrali antidepresiva, a ak ste ich nahodou brali trebars pred 7 rokmi len 2 tyzdne, tak do spravy napisu, ze mate psychicke problemy a tym padom nie ste schopni naplnit citove potreby dietata. Ak nemate zapis v registri trestov, tak Vam ho "vyrobia" a do registru napisu, ze Vam museli byt odobrate deti pre ich ochranu.
Policia im velmi pomaha. SS pravidelne vola policajtov, ze su deti v nebezpecenstve, a tak Vam policajti casto klopu na dvere. Zakazdym musia napisat o tom spravu, v ktorej vzdy spomenu, v akom stave vyzeral Vas dom, ako ste sa ako rodina spravali, co robili deti (ked ich policajti pozorovali napriklad cez okno). Ak sa policajtom zdalo vsetko v poriadku, povedia to SS. Avsak SS potom napise spravu, ze policia bola upozornovana, pretoze matka mala sebevrazedne sklony. Vobec nespomenu, ze to boli oni, samotni SS, ktori policiu volali.
Velakrat rodic vola SS, pretoze sa chce poradit alebo potrebuje pomoct. Avsak SS zacne rodica uplne stresovat, zacnu robit rozne vysetrenia a zacnu pisat falosne spravy, len aby mohli dieta zobrat a dat na adopciu. BOHUZIAL 98% TAKTO UKRADNUTYCH DETICIEK KONCI V ADOPTIVNEJ RODINE.
Cely proces velmi zle vplyva na dieta a strasne mu uskodi. SS nemaju proti rodicom ziadne dokazy, takze nasledovnych 40 tyzdnov, ktore drzia dieta oddelene od rodicov, SS zbiera rozne dokazy. Specializuju sa na to, ze stresuju matku tym, ze si vymyslaju vazne, ale falosne obvinenia, klamu na sude, pisu falosne spravy a rusia dohodnute stretnutia s detmi. Radi si povymyslaju tolko roznych podmienok na stretnutiach, ze velakrat je uplne nemozne ich dodrzat. Ak rodic nejaky prikaz porusi, stretnutie je zrusene a SS povedia detom "Ak by ta mama lubila, dodrziavala by pravidla. Asi ta velmi nechce vidiet." Potom dietatko ma pocit hnevu a odmietnutia, a najhorsie na tom je, ze Vy mu nemozete vysvetlit, ze ho lubite, ze ho neodmietate, nemozete mu povedat, co sa naozaj deje, a ze o neho bojujete, pretoze ho ukradli SS, aby ho dali na adopciu.
SS Vam nikdy nepomoze, aby ste ostali spolu ako rodina a nemaju ziadne plany, aby Vas s dietatom dali znovu dokopy. Ak niekto z rodiny alebo blizkych priatelov ma zaujem o adopciu, prerusia s tymito ludmi uplne vsetky kontakty, a potom povedia, ze adopcia tymto ludom je odmietnuta, pretoze tam nie je ziadne puto. Ak sa o adopciu hlasi rodinny prislusnik, SS by mala 3 dni navstevovat a kontrolovat tohto cloveka, avsak v takomto pripade SS vobec nepride. Sustreduju sa hlavne na rodicov, ktori samotni boli v pestunskej starostlivosti alebo rodicov, ktori maju minimalnu podporu od rodiny.
Velakrat sa stava, ze deti su v pestunskych rodinach sexualne zneuzivane alebo tyrane. Pridu na Vase stretnutia s roznymi modrinami. Ak aj rodic dokaze, ze dietatu bolo ublizene, ani tak SS nevratia dieta rodicom, budu ochranovat pestunov.
Sudcovia vyhoveju SS - neberu na ohlad dokazy rodicov. Matka musi mat naozaj poriadne dokazy o tom, ze SS klamali, co je ale vacsinou velmi takze ziskat, kedze vacsina obvineni voci matke vznikli, ked bola matka uz oddelena od dietata.
Pravnici, ktori by Vas mali zastupovat, Vas donutia priznat take veci, ktore ste nikdy neurobili. Ich oblubena fraza znie:"Ak sa k tomu nepriznate, Vase deti budu adoptovane." Povedia Vam, ze nemate ziadne pravo sa odvolat, ani pravo na obhajcu. Ale aj obhajca Vam zakaze na sude povedat, ze Vase deti boli ukradnute nelegalne, hoci je to pravda. Pravnici maju rozne stretnutia, kde diskutuju o Vasom pripade, ale Vy ste z tychto stretnuti vyluceni.
To, co sa deje v tejto krajine je strasidelne, a je potrebne to urgentne adresovat."
Britain's child snatchers are a scandal - David Icke's Official Forums
www.davidicke.com
Britain's child snatchers are a scandal Today's News
@digysa som na tom rovnako. Prestala som sem prispievat, len citam a nemam silu nic dodat. Dlho ma nic tak nevzalo.... Davam si pauzu a idem rozmyslat, ako urobit svet lepsi svojou troskou... Pekny vikend vsetkym...

@jolinka my sme uz v systeme joli ☹ preto som pokakana u na suz boli ale koli inemu ...nam pomohli no modlim s aby nas "case" nepadol nejakemu hajzlovy do oka ☹ normalne mam uz pripraveny escape pla 😅