Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
fuuuuj ulisnaaaak....
Tak posledne, co Ivane a ostatnym mamickam pomoze, je spolitizovanie celeho problematiky a vzajomne obvinovanie koalicie a opozicie... kde boli vsetci doteraz? Z toho budu mat ukradnute deti fakt vela...
Moj manzel to vystihol prave: " to co je za k-k-ta, pride tam s cervenou kravatou, vyhlasi - ty si p-ca, ty si p-ca, a ty si najvacsia, ale nevracajme sa k tomu, lebo teraz som tu ja" 🙄 grciam
no pekne takze uz aj ona priznava ze nasi obchoduju s nasimi detmi-POVESAT ich na namestiii 😠
@zeleny_cajik pozdravujem manzela, presne toto som mala na mysli 😉
ja sa na toho muza nemozem ani pozerat...uplne je vidiet ako je nervozny a ako si tam odverklikoval pripravenu repliku ....a teraz sa tam osiva a nedokaze ani hlavu zdvihnut...preco asi...
Dubovcova "to nie je zlyhanie britskeho systemu ..." tato teta vyzera tiez velmi angazovane 😠
@natas4 evidentne sa neobtazovala otvorit ani Novy Cas, nieto spisy, co ma na stole...
Tú Dubovcovú by som nafackala, aby otvorila oči.. čo je normálne na tom, že dajú na adopciu dieťa bez súhlasu rodičov?? Ak by aj boli masový vrahovia, sú to rodičia a môžu dať dieťa maximálne do pestúnskej rodiny ale nie hneď adptovať a už vôbec nie v prípade, že sa nepotvrdila hrozba, pre ktorú boli odobraté.. ach jááááááj..
A keď takýto ludia ako Dubovcova majú tým deťom pomáhať, tak teda Boh ich ochraňuj, fakt.. ☹
baby, nemôžem to teraz sledovať live, tak len otázočka, babka tam je ? ??
Baby, toto sa zvrhava na typicky slovensku predvolebnu politicku debatu - len sa obvinuju, kto co neurobil a co mal urobit, kto co urobil a nemal, ale riesenie nikde a skutek utek ☹ Tito veru asi nic neporiesia, uz sa to bude len takto natahovat a nic z toho, az kym to nakoniec neupadne do zabudnutia ☹ ☹ ☹ Ved uz poziadal konecne teda niekto zo SR o vydanie Martinka a Samka na Slovensko??? Ci to uz nie je nutne, ci co? Ci ked sa otvoril pripad znovu, tak sa to uz neda, ci ako??
babkaaaaaa 🙂 🙂 a este im povedz nech si daju vzajomne po facke 😀
Babka ideeees!!!!
mne je z tych ludi na grcanieeeeeeeeeeeeee!!!!
@monnaa ano je a uz utoci 🙂
ze aka ombucmanka...dalsia šp*na
jezisi ta babka fakt nema chybu... ja by som ju poslala do parlamentu...
@katrinka8 tak isto ako ty...ja to nevidim ruzovo 😢
toho chlapa von!!!!!!!!
ten chujko s cervenou kravatou ma tusim irituje este viac ako Pacolak 😠
@natas4 ...a to uz je co povedat...
neviem, ani , čo napísať,je to premna neskutočne bolestivý príbeh matky, ktorá sa ráno zobudza bez deti..ja by som bud už davno postrielala vsetkých alebo možno aj seba...nemám ako pomocť, ale velmi cítim snimi
@zeleny_cajik sak toto...som myslela, ze vacsi imbecil tam uz nepride

jaaaaaaaaaj to co za mladeho komunistu tam dali? 😝 teraz sa tu budu ti dvaja obvinovat a zbierat volicske hlasy...fuj !!!