icon

Bez detí neodídem - dokument

zuzana581
16. sep 2012

Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..

natas4
27. sep 2012

jaaaaaaaaaj to co za mladeho komunistu tam dali? 😝 teraz sa tu budu ti dvaja obvinovat a zbierat volicske hlasy...fuj !!!

evkasus
27. sep 2012

fuuuuj ulisnaaaak....

zeleny_cajik
27. sep 2012

Tak posledne, co Ivane a ostatnym mamickam pomoze, je spolitizovanie celeho problematiky a vzajomne obvinovanie koalicie a opozicie... kde boli vsetci doteraz? Z toho budu mat ukradnute deti fakt vela...

Moj manzel to vystihol prave: " to co je za k-k-ta, pride tam s cervenou kravatou, vyhlasi - ty si p-ca, ty si p-ca, a ty si najvacsia, ale nevracajme sa k tomu, lebo teraz som tu ja" 🙄 grciam

evkasus
27. sep 2012

@katrinka8 no ze sa kona neskorooo...

charlie555
27. sep 2012

no pekne takze uz aj ona priznava ze nasi obchoduju s nasimi detmi-POVESAT ich na namestiii 😠

natas4
27. sep 2012

@zeleny_cajik pozdravujem manzela, presne toto som mala na mysli 😉

evkasus
27. sep 2012

ja sa na toho muza nemozem ani pozerat...uplne je vidiet ako je nervozny a ako si tam odverklikoval pripravenu repliku ....a teraz sa tam osiva a nedokaze ani hlavu zdvihnut...preco asi...

natas4
27. sep 2012

Dubovcova "to nie je zlyhanie britskeho systemu ..." tato teta vyzera tiez velmi angazovane 😠

zeleny_cajik
27. sep 2012

@natas4 evidentne sa neobtazovala otvorit ani Novy Cas, nieto spisy, co ma na stole...

zuzana581
autor
27. sep 2012

Tú Dubovcovú by som nafackala, aby otvorila oči.. čo je normálne na tom, že dajú na adopciu dieťa bez súhlasu rodičov?? Ak by aj boli masový vrahovia, sú to rodičia a môžu dať dieťa maximálne do pestúnskej rodiny ale nie hneď adptovať a už vôbec nie v prípade, že sa nepotvrdila hrozba, pre ktorú boli odobraté.. ach jááááááj..

zuzana581
autor
27. sep 2012

A keď takýto ludia ako Dubovcova majú tým deťom pomáhať, tak teda Boh ich ochraňuj, fakt.. ☹

monnaa
27. sep 2012

baby, nemôžem to teraz sledovať live, tak len otázočka, babka tam je ? ??

katrinka8
27. sep 2012

Baby, toto sa zvrhava na typicky slovensku predvolebnu politicku debatu - len sa obvinuju, kto co neurobil a co mal urobit, kto co urobil a nemal, ale riesenie nikde a skutek utek ☹ Tito veru asi nic neporiesia, uz sa to bude len takto natahovat a nic z toho, az kym to nakoniec neupadne do zabudnutia ☹ ☹ ☹ Ved uz poziadal konecne teda niekto zo SR o vydanie Martinka a Samka na Slovensko??? Ci to uz nie je nutne, ci co? Ci ked sa otvoril pripad znovu, tak sa to uz neda, ci ako??

natas4
27. sep 2012

babkaaaaaa 🙂 🙂 a este im povedz nech si daju vzajomne po facke 😀

zeleny_cajik
27. sep 2012

Babka ideeees!!!!

katrinka8
27. sep 2012

@monnaa - ano, je a paradne im naklada, ze nech to laskavo nepolitizuju!!! Je skvela!!! Len tak dalej - do nich!!!!

liave
27. sep 2012

mne je z tych ludi na grcanieeeeeeeeeeeeee!!!!

charlie555
27. sep 2012

@monnaa ano je a uz utoci 🙂

monnaa
27. sep 2012

@katrinka8 - tak to sa tešííím, že babka je tam, mám v hlave presne tie isté otázky ako si napísala pred chvíľou

katrinka8
27. sep 2012

@monnaa - Teraz ta babka hovori, ze ked deti nastupia do skoly, uz ich sud tu nevyda ☹
A vraj Matko uz do skoly od seprembra nastupil, ci? Baby, ako ste toto pochopili?

charlie555
27. sep 2012

ze aka ombucmanka...dalsia šp*na

zeleny_cajik
27. sep 2012

jezisi ta babka fakt nema chybu... ja by som ju poslala do parlamentu...

natas4
27. sep 2012

@katrinka8 podla toho co povedala to nebude take jednoduche, aby sa vratili na Slovensko ☹ ☹ ☹

charlie555
27. sep 2012

@katrinka8 tak isto ako ty...ja to nevidim ruzovo 😢

zeleny_cajik
Odpoveď bola odstránená
evkasus
27. sep 2012

toho chlapa von!!!!!!!!

natas4
27. sep 2012

ten chujko s cervenou kravatou ma tusim irituje este viac ako Pacolak 😠

zeleny_cajik
27. sep 2012

@natas4 ...a to uz je co povedat...

ma2712
27. sep 2012

neviem, ani , čo napísať,je to premna neskutočne bolestivý príbeh matky, ktorá sa ráno zobudza bez deti..ja by som bud už davno postrielala vsetkých alebo možno aj seba...nemám ako pomocť, ale velmi cítim snimi

natas4
27. sep 2012

@zeleny_cajik sak toto...som myslela, ze vacsi imbecil tam uz nepride