icon

Bez detí neodídem - dokument

zuzana581
16. sep 2012

Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..

lambr
17. sep 2012

Pre Gabrielu1987 - tak si ten dokument prosim ta niekde na nete pozri a pochopis. Aj mojmu synovi (inac tiez rocnik 1987 ako Ty), ked bol uplne malicky, zaparila sa mu ritka, lekar nam dal masticky ale nevolal hned na nas socialku a neobvinil mojho muza zo sexualneho zneuzivania vlastneho syna.

stardust
17. sep 2012

@jolinka napodobne 😉

jolinka
17. sep 2012

@stardust no comment

jolinka
17. sep 2012

inak to kr aaavo nepatrilo tebe

rolandik
17. sep 2012

Dievčatá na Facebooku stánke TV joj. Tam je ten dokument.

jolinka
17. sep 2012

@rolandik uz to blokli. autorske prava ☹

stanushqa85
17. sep 2012

@rolandik a je tam nejake stanovisko VB idem to kuknut

rolandik
17. sep 2012
winona24
17. sep 2012

@rolandik nie je tam nič 😕

strawberry17
17. sep 2012

baby ja som vcera tiez nemohla zaspat. Najprv som nadavala na anglicko a potom ked som zhliadla dokument a rozmyslala o tom, tak som ZNECHUTENA, ze vlastne co si mali anglicke urady mysliet, ked NASA strana, vlada, ambasada, urady neprejavili ZAUJEM aby sa vratili tie 2 deti na Slovensko, nase urady v dobe co mali NIKDY nereagovali, a to mali dokonca dlhsie lehoty na reagovanie...Kebyze som anglicky sudca a vidim ze slovensko kasle na tie 2 deti zvysoka, ze nebude im teda na slovensku zabezpecene co ma byt kedze na nich kaslu, nehovoriac o tom, co si o nas ostatne krajiny myslia staci si pozriet film hostel1 a hostel2, ja ked som volakedy mala frajera rakusaka, tak ked isiel na Slovensko so mnou tak ho kolegovia strasili ze ho tu zabiju, okradnu, zakopu, keby ste videli aky dosiuel ozbrojeny nozmi 😀 , na sebe nahorsie stare handry co nasiel doma 😀 , hodinky, retiazku tiez nechal doma 😀 a isiel sem s posratou ritou zmiereny s tym, ze to tu neprezije..,.jasne nakoniec sa mu tu pacilo...v rakusku ked som tam robila casto sa ma pytali ze ci mame splachovacie zachody, pracku, chladnicku, zehlicku!!!! mikrovlnu...No ked si toto o nas mzslia rakusaci hned ya rohom tak co potom este ostatne krajiny. Tym si nezastavam anglickych sudcov, urady...len chcem povedat, ako babka tych deti, ze keby nase urady konali mohli byt deti uz v oktobri 2010 na Slovensku...Takze tak. Nehovoriac o tom, ze slovenske urady nepomozu slovakovi (neratam romov) ked je v nudzi ani na Slovensku, staci si pozriet Modre z neba, a kto vudel vcera ten dokument a nie je slepy a sprosty tak videl aki ludia sedia na dolezitych postoch...akoze fakt na grc a este to lezie do telky, fakt nemaju hanbu v sebe ani chrbtovu kost 😠 😠 😠 😠 a ze vraj to stiahli z archivu? zas sa nejake "vyssie sily" do toho zamontovali, aby zakryli svoje pochybenie? 😠 😠 😠 chvilami som vcera mala pocit, ze niektorym vcera v tom dokumente ani nedoslo ze ide o 2 detske ludske bytosti 😠 😠 😠 Dufam, ze napriek vsetkemu vsetko dobre dopadne a co NAJSKOR, boze ked si predstavim, ze ja by som bola bez maleho aj sekunda by bola pre mna dlha ako hodina a hodina ako tyzden...

kaja73
17. sep 2012

@winona24 ale je 😉 chvilku pockaj,potom chod nizsie a tam to najdes.Zatial.

drobec33
17. sep 2012

http://www.joj.sk/noviny-o-12-00/noviny-o-12-00... tu je link z JOJky.
15:55 si posunte, tam je ta reportaz. TREBA NA UVOD ODPOVEDAT NA STRANKE NA TO AKE STE POHLAVIE A PUSTI VAS POZRIET SI SPRAVY! DNESNE NOVINY O 12TEJ!

rolandik
17. sep 2012

@winona24 treba sa posunúť dole, ja to vidím na ľavo.

ajkalc
17. sep 2012

ja som pozerala cely dokument.aj celu diskusiu.navyse moj brat aj s rodinou uz roky zije v Britanii. ja som mala moznost tam okusit ich debilne zdravotnictvo a aj "navstivit" slovensku ambasadu. a moj zaver?do Anglicka ist len na vylet.popozerat,oddychnut,poobdivovat a koniec.ale to je o inom.ku tomu pripadu.matka tej pani,cize stara matka deti prisla na diskusiu perfektne pripravena,mala vsetko zdokumentovane.padli konkretne obvinenia.na konkretne osoby,ktore jej mali pomoct a nepomohli.som zvedava,ci sa bude riesit nieco,ked obvinenia su konkretne a zdokumentovane.to nebolo len nafuknutie,alebo nejake histericke blabotanie matky.ta stara matka to ma nastudovane od A po Zet.zdokumentovane.ako to uz bolo napisane od niekoho vyssie,tie ksichty najvyssich...... ten nafukanec zo zastupitelstva...... toho fakt nic netrapi,len to,aby mal vyplatu na ucte a svaty pokoj.a tie baby co tam boli,tie len dookola papagajovali naucene veci.a pravnik co tam bol?odcitovat anglicke pravo vedel perfektne,ale stara mama mu vsetko vyvracalamze v praxi to tak vobec nefunguje.a navyse to mala aj zdokumentovane.ten mi pripadal,akoby dostal facku.pred ocami akoby sa mu rucalo pravo,spravodlivost.nechapal,ze ako to,ze to tak nefunguje.no chudak,luto mi ho bolo

evita138
17. sep 2012

@stardust
@jolinka
Aj horsie.... 🤐

rolandik
17. sep 2012

@strawberry17 Veľmi výstižne si to napísala.

stanushqa85
17. sep 2012

vraj deti definitivne urcili na adopciu, nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

baklik
17. sep 2012

to sa cloveku ani verit nechce, ze nieco take je mozne v dnesnej dobe a ze sa to deje v GB a nie v nejakej moslimskej krajine...alebo skorumpovanom Rusku ☹

stanushqa85
17. sep 2012

Bojkotovať anglicko!!!!!!!!!!!!!!

stanushqa85
17. sep 2012

@zeleny_cajik Si super ze si to tak napisala, pod toto sa podpišem aj ja

winona24
17. sep 2012

http://udalosti.noviny.sk/pochybne-adopcie-deti...

http://www.facebook.com/photo.php?v=4610923360364

ja tam vidím len toto ...a nie celý dokument... mne je to v podstate jedno...ja som ho videla.... hoďte konkrétny link...nie na FB stránku ako takú 😉

drobec33
17. sep 2012

@zeleny_cajik BEZ CHYB!

winona24
17. sep 2012

@stanushqa85 odkiaľ máš tú info? 😨

lubiky
Odpoveď bola odstránená
stanushqa85
17. sep 2012

@winona24 http://udalosti.noviny.sk/pochybne-adopcie-deti...
v tom videu to ku koncu povedal reporter

stanushqa85
17. sep 2012

@lubiky a naco referendum, snad to je automatika ze sa to bude riesit, este aby to chceli tie svine politicke, referendum 😠

dadka212
17. sep 2012

zajtra je nejaké zhromaždenie pred ambasádou https://www.facebook.com/IvanaBoorovaChceSvojeD...

stanushqa85
17. sep 2012

@dadka212 baby ale ak to bude ako demonstracia, netreba to ohlasit?

winona24
17. sep 2012

@stanushqa85 ale veď to hovorili už aj včera...či sa mýlim....??? že deti sú už určené na adopciu....