Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
Pokud ma clovek jen jedno..je to jednodussi ...bydlet preventivne ve 12.patre a "zkusit letat ve dvou"..
ve ctyrech- v peti to uz jde hur... 😎
Toto by byl muj "Recept"...protoze letat je lepsi nez zazit valku a umirat pomalu...radeji hned a spolecne..
Obejmout se, zavrit oci..zpivat ukolebavku...a usnout navzdy ale spolecneeeeee
Ze je to strasne? Ze byste to ode mne necekali? Ze takto nemuzu psat? Ze takto nemuzu premyslet? Ale muzu 😔
@irriss Nápad dobrý, ale ja by som ho poupravila. Létat s padákem. A už by nás nebolo 🙂 Ja by som si nikdy nevzala na trikot zabitie vlastného dieťaťa, ani v takomto prípade, že zahynieme spolu..Takže - 12 poschodí, padák na balkóne, výcvik ze zoskoku padákem trikrát absolvovaný a jedeš! 😎
@irriss Džízs, to sú tak strašné predstavy, že sa to aj zle číta 😢 Ale úplne chápem, čo mi chceš povedať!...To by bol asi jediný okamih v mojom živote, kedy by som ľutovala, že som sa stala matkou. Nedokázala som ochrániť svoje dieťa..................................Je mi z toho totálne na ......... zle! 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢
@svetllana
Nedavno jsem napsala v jedne Teme..
ze na mne pusobi dost depresivne veta:
"Zivot je DAR" ☹ ☹ ☹
p.s. no jen rekni, to "Tvoje"posledni video, kdyz uz je slyset jen krik a volani, videokamera je na zemi...kopani a vzpoura, plac a prosby...nebylo lepsi se z toho gauce otocit a utikat s malym k oknu???
@irriss , nemôžem povedať, že viem, ako sa cítiš, lebo som to nezažila. S takouto skúsenosťou by som možno rozprávala podobne. Ale zatiaľ za seba môžem povedať jedno, kým by existovala čo len malá, mizivá šanca, že svojmu dieťaťu/deťom môžem pomôcť, k tomu oknu by som nešla.... 😔
@bodka70
souhlasim, proto k nemu jde jen nekdo..( pred par dny k nemu u nas vedle ve meste sla maminka i s ditetem)
Skocila..ano,skocila..Proc? Protoze jeji zklamani nebylo prvni..protoze uz vedela, jak veci (ne) funguji...Sla od advokata..a skocila.. 😢 😢 😢 😢 )
Ten,- kdo by mel "podruhe" zazit tragedii uz se tou cestou nevyda..vyda se primo..rychle a bez utrpeni.. 😉
@svetllana
No prave...pokud nekdo prestane verit, ze BOJ ma sve hranice a sve viteze - t.j. ze Dobro zvitezi..
Smrt je zachrance..smrt je zivot 😉
tezke,-slozite, ja vim, sama se tyram,ze pokracuju a pisu a pisu..ale prsty mi pisou samotne..jsou jako pomatene..omlouvam se...za myslenkove pochody..vratila jsem se, kde jsem...kde jsem byla...
sama sobe si ublizuju..radeji se pujdu schovat... ☹ at neubllizuju i Vam pri cteni ☹
Preji krasny zbytek vikendu 🙂
@irriss Nikam nechoď, všetko vypíš, čo Ťa trápi, na to sme tu (ja som tu na to)..Občas je dobré vypovedať zo seba všetku bolesť, žiaľ..keď trpí duša a srdce, trpí celý človek, dokonca pri veľkom utrpení a žiale trpíme aj fyzicky. Psychika je tak mocná..Ale Tebe to nemusím vysvetľovať. Mňa určite svojimi príspevkami neobťažuješ, ani neubližuješ. Som rada, ak viem byť nápomocná..kde môžem, pomôžem..
@bodka70 Súhlasím. Ale z času na čas pomôže, keď sa človek vyrozpráva. Aspoň mne..tiež som prežila tri obrovské traumy, z ktorých mám aj následky, a občas som vo vnútri tak vypätá z toho všetkého, že buď by som kričala, niečo roztrieskala alebo sa niekomu vyrozprávala -aj keď viem, že to mi rany nezahojí, ale aspoň na chvílu zase pomastí moje rany..
@slavka1212 slavka, este raz, jedna oslava predsa nie je hriech a nie je dovod na to, aby ta preverovali, aky si rodic 😠 . Ak by ste mali oslavy kazdy druhy den a vela by sa tam pilo, myslim naozaj vela, do bezvedomia, tak nepoviem, ale toto je uplny nonsense. Nechcem strasit, ale podla mna to vobec nie je dobre a urcite by som so socialkou sama nehovorila. Minimalne by som kontaktovala ludi, co ti sem baby pisali alebo si zavolaj niekoho znameho, tlmocnika, pravnika....niekoho cudzieho, kto sa ta zastane. urcite nebud sama s manzelom, ked pridu. Nepodcenuj to! Ak to udanie bolo len na zaklade jednej jedinej oslavy, tak je to vazne. Ak to bol naozaj Slovak, tak sa muselo udiat nieco, o com si sem nepisala. Ludia su sice zlomyselni, ale toto nedava absolutne ziaden zmysel. Ak si priamo ty nebola na mol opita, tak nemal nikto dovod ta nahlasit. ved oslavuju vsetci ludia na svete, pre boha! Stale nerozumiem, ze co sa vlastne socialke nezda. A ze idu vsetko preverovat spatne? dievca, mam vazne zly pocit 😖
@aliza oni musia overit kazdy podnet..urcite treba byt ostrazity..zatial nerobme unahlene zavery
@slniecko77 ved v poriadku, ale co je to za podnet, ze niekto ma doma oslavu????
@aliza uz som kontaktovala ludi....niekoho z londyna mi dali aby ma zastupoval a bol tu ked pridu ....tak neviem co bude ....isto sa jedna o tu oslavu lebo mi to povedali ze iba si chcu preverit ako zijeme ...a ci sa mozu pytat aj susedou a tak ...povedala som ze ano mozu a bodka ...susedku mame co je nicolasova triedna ucitelka ...to ma tak trochu drzi nad vodou
@slniecko77 mame suseda, povodom Ind, ale narodeny tu, cize uz Brit. Sedel dokonca v base za ublizenie na zdravi. Ma rodinu, 2 deti a rad si sem tam vypije. Kvoli alkoholu mu zobrali na rok vodicak, pod vplyvom alkoholu sa pobil s vlastnym bratom, rozbil mu okno na aute a brat mu za to treskol sklenenu flasu o hlavu...policajti boli u nich doma. Potom sa vybral dokonca s mojim mm na pivo do mesta a o polnoci drahy vola, ze je na policii lebo mily sused kopal nejakym cernochom do auta, ked ho skoro zrazili na prechode. Zase bola u nich policia doma....nikdy ziaden ss u nich nebol, nic nepresetroval, chapes? A tu niekto ma oslavu a ma byt akoze zly rodic? alebo sa stalo nieco, o com nevieme.
@slavka1212 ak možes vymaž si vsetky albumy a fotky lebo sa o tebe už rozprava na fb:( nieje tam sice že kto si ale opisuju tvoj pripad https://www.facebook.com/groups/267840946652203/ , a fakt nikdy nevies kto to vsetko cita ☹
@slavka1212 tak to je super! budem silno drzat prsty!
@aliza oslavy ziadne nikdy nerobime ....ani ked sa maly narodil neoslavovalo sa ......jedine ked deti mali narodeniny detske party a tak .....tak ja ozaj neviem ...nie som si vedoma ziadnej chyby z mojej strany .......sme nefajciari a nic sa take neudialo co by som chcela zatajit a nenapisat sem ...a keby som aj fajcila tak co ....vsak anglicanky tu tehotne po ulici s cigaretou v rukach ....aj s pivom bezne ....ja sa im za tu oslavu ospravedlnovat nemienim ani nebudem ....boli tu aj anglicania ...maleho krsny je anglican a jeho zena tiez ucitelka na univerzite .....tak videli vsetko ako to tu prebiehalo ....

@slavka1212
Slavko, na konci 2. videa, co sem pred chvili dvala @svetlana je kontakt na krizoveho pracovnika ..vyuzij ho!!!