Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
@slavka1212 (a nejen) 😉 🙂
@cinderella.
@irriss dakujem
To co za absurdity sa deju?!!! Precitala som zatial zopar stran a som v soku:-P @slavka1212 drzim palce!
@anett98 pocula som,ze bolo viac tajnych sudov, kde matka nemala pristup a fotky ako evidenciu znazornovali uplne ine, zbite dieta..nikdo nic nebude dokazovat, lebo by isli proti sebe.im ide o to,aby tie deti adoptovali, posunuli dalej, aj za cenu vyfabrikovania dokazov..v anglicku plati stare zname innocent til proven guilty ,takze nieco museli najst si...
@slavka1212 ja nenarazam na nic, ak myslis, ze som pouzila slovicko udajne..tak to bolo myslene tak, ze udajne ta niekto natrel zo Slovakov, ale kludne to moze byt aj zastieraci manever od SS...aj ked si to nemyslim
..ak si mala na mysli nieco ine tak napis...vysvetlim 😉
@aliza tazko povedat kde je pravda, ci ju naozaj niekto bonzol, alebo boli vytypovani 😝
este toto chcem napisat ani moj muz o tom nevie pretoze som to brala ze to tu tak funguje v uk ...ked som maleho porodila prisla ku mne jedna pani v nemocnici a surovo do mna zacala strkat budit ma ...bolo okolo 2.hod.rano......ze mam vstavat a okamzite prebalit a nkarmit maleho ....ja nanu ze maly spi a je prebaleny aj napapany ...a ona ze ju to nezaujima ze pred jej ocami mam prebalit dieta lebo zavola niekoho ........tak som to urobila .....ale uobila iba preto ze to chcela ona ...maly spinkal bolo to 12 hodin po porode ........nedovolili mi ho mat na posteli pri mne .....to chodili za kazdym ze dieta mam laskavo dat do postielky .........ze ho vraj na posteli ohrozujem ...no mne je zle ...kde to ja zijem ....nech sa ten pripad uzavrie a odchadzam ........toto nema buducnost tu uz premna .....
@slniecko77 ok asi som to zle pochopila ...nejak uz nechapem nicomu tak ma pochop 🙂
@slavka1212 tak to co teraz hovoris teda v UK normalne nie je , mala si si vypytat jej meno a stazovat sa jej nadriadenej alebo priamo nemocnici, nemaju k tebe co byt drzi, nemaju radi ked sa deti vyberaju z postielky lebo ak by sa nahodou nieco stalo tak by sa nemocnica dala zalovat, ale ja musim povedat, ze ku mne boli v porodnici vsetci mili, nie teda prehnane ale normalne v pohode, to si nikto nemoze k tebe dovolit, viem ze clovek je vystraseny a vsetko ale odtial potial, treba sa asi aj spravne nasrat 🙂 vela stastia zelam
@slavka1212 nic si z toho nerob 😉 chapem ta, si vystrasena...clovek vtedy 100% neuvazuje
..treba byt pripraveny na vsetky mozne alternativy, mozno vas len skontroluju na zaklade toho udania a bude klud, ale radsej byt pripraveny na vsetko..kazdopadne bud v kontakte s Centrom, ja som ti dala aj cislo na mobil a da sa tam volat kedykolvek v surnych pripadoch..ked sa ti nebude nieco zdat tak okamzite volaj
..ma napadlo, ked SS pisu spravy o jednotlivych pripadoch a ta osoba nevie presne co o nej napisu, neda sa poziadat o nahliadnutie do spravy? Nech je clovek v obraze na co sa nachystat...
@slavka1212 boze, to co za choru osobu bolo? vsak mne museli po porode ukazat ako sa dava plienka, ako sa dojci atd. ... a nie, ze aby ja som im okamzite ukazovala, co viem. nechapem 😖
@slniecko77 my mame vyrozumenie ss kolko boli unas a bolo pozitivne.Len my sme I'm to zabudli poslat spat uuups
@slniecko77 to s tými správami sa mi zdá také zákerné a pokrytecké, mali by ich dať k nahliadnutiu
ako to už tu niekto písal, že na návšteve všetko v poriadku, milá pani, úsmevy, pochvala a zrazu v správe hrozné veci
akurat mi volala ta pani z londyna co nas bude zastupovat ....v pondelok sa ma snimi stretnut v skole ale ja tam nemozem ist do skoly a to som prave chcela ist .....potom idu ku mne .....nicolasova triedna je nasa suseda ...co myslite mam ist za nou a povedat jej ze dojdu alebo uz nechat vsetko tak ako je ......no zaraza ma je za v skole nemozem byt ;....len doma cakat ☹
@slavka1212 to je divne!slavka preco tam nemozes ist???je to tvpje dieta!podla mna to nemozu zakazat tam byt!!!pomaha sa svojich prav necakaj!najdi si info co robit v taken situacii mne to pride divne aj zo stranky tej slovenku co ti ma pomoct.vysvetlila ti nieco?mas info?a podla mna triedna ma uz davno info 😒
@slavka1212 samozrejme, ze triednej vsetko povedz. mala by o tom vediet, nech je pripravena. aby aj ona nahodou neostala zaskocena...
@liave iba zavolala ze pani nebojte sa my vam pomozeme ale v skole nemozte byt.......oni potrebuju rozpravat iba s ludmi co ucili nicolasa .........k vam prideme po skole a tam budete mat moznost sa vyjadrit ...to mi povedala .....no a zas som mimo ......pretoze ked syn rano do skly pojde aku mam istotu ze sa vrati domov ked oni ma tam nechcu ☹
@slavka1212 ja by som triednej nedavala vediet, aby ta nedajboze neobvinili z toho, ze si ju chcela "pretiahnut" na svoju stranu, teda ju ovplyvnit
..skus na ambasadu zavolat a spytat sa preco nemozes byt v skole, vsak sa jedna o tvoju rodinu a mas pravo byt informovana...ale mozno je to preto, aby si nemohla ovplynovat..ceru neviem len dedukujem
@slniecko77 vsak ta pani co mi volala ona je cez ambasadu .........pridelili mi ju ....len ma zaraza ze nemozem byt v skole ...a syn tam bude ...obavy ...co ked sa zo skly uz nevrati ....ja neviem proste .... ☹
@slavka1212 no ved tak som to myslela, ze mas na ambasadu zavolat jej a popytat sa preco tam nemozes byt a popripade sa spytaj, ze ked tam uz nemozes byt, ze by si rada videla zapis o com to v skole bolo...tak by som to spravila ja 😉
..predpokladam, ze sa budu pytat uciteliek na maleho, popripade sa budu pytat jeho ako to u vas chodi..tak ho skus nejak pripravit...je dobre, ze tam niekto miesto teba bude (pani z Ambasady), nemozu si vymyslat a hlavne ovplyvnovat odpovede 😉
@slniecko77 och boze moja hlava to nestiha vsetko spracovat ........idem skusit zavolat a opytam sa ....dakujem ..toto je zly sen ☹
@slavka1212 nic sa nedeje 😉 hlavne zhlboka dychaj a snaz sa co najviac ukludnut, ked je clovek rozruseny robi viac chyb
..napis si na papier co sa jej chces spytat..nech jej nevolas viac krat
..drzim paste, ja verim, ze sa to vsetko vysvetli v tvoj prospech...myslim, ze budu mat respekt ked tam bude niekto z Ambasady, budu viediet, ze nie si vydana napospas ich rozhodnutiu
http://www.kidscape.org.uk/professionals/childa... toto ste videli?
nezletily nemuze vypovidat BEZ rodice a rodic ma PRAVO na pravni asistenci..okamzite advokata..a kdyz nemuzes ty, tak advokat..
I kdyz ti nikdo nemuze zakazat jit do skoly ci vyprovodit syna do skoly...
@irriss hej viem, tak je to na SVK, predpokladam, ze to je tak aj v UK
..mozno chcu dat otazky ucitelom..fakt netusim, je to divne 😝
@zuzana581 no vsak o tom som pisala..vola sa to Systemove tyranie, co poniektori z SS robia 😝

@slavka1212 a budem na teba mysliet v pondelok. som rada, ze si zavolala na urady a posielaju ti niekoho na pomoc, je to lepsi pocit. viem, ze to nevies vypustit teraz z hlavy, citala som si tvoj status. myslim, ze teraz, ked slovensko bojuje proti nim, si nic na tvoju rodinu nedovolia. drzim palce.