Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
mamičky zo Serede pridajte sa dňa 6 oktobra o 14-tej hodine na podporu https://www.facebook.com/IvanaBoorovaChceSvojeDeti bude sa konať paralelný protest prosím zdielajte a pozývajte s okolitých dedín a miest čím viac nás bude tým lepšie ďakujeme za pomoc 🙂
@irriss ak neodpovie na kladene otazky a nebude spolupracovat tak len ohrozuje vysledok jednania.samozrejme ze je lepsie odpovedat.hlavne poucena advokatom.a ziadat zapis z jednania. tu je na tebe vidiet ako ludia bez skusenosti v danej veci mozu radou nechtiac viac uskodit ako pomoct.
@irriss je to strasne to dievcatko má normalne amok, rozumela som len tolko, ze jej mama vravi moja laska a aby sa ukludnila ale to dievcatko naliehavo prosi a place...preco to tam pípa stále a akoby sa to prerusi...inak na dalsich videach na YT je vidiet taku blondynu, to je jej mama? U vas v IT sa toto deje tiez v takom rozsahu ako v UK, alebo je to tiez utajovane? Teraz som v soku, ze v Taliansku sa tot deje tiez ?!
@alice107
To myslis vazne? Ja jsem bez zkusenosti?? 😠 😠 😠 😠 😀 😀 😀 😀
Prave ze dobre vim, co znamena mluvit v cizim jazyce a co znamena, nemluvit..
Nemluvit znamena vyuzit zakona..
NESMI mluvit bez pritomnosti pravnika!!!a to ani ve skole ani na policajtech..nikde..
Alice,ty si na pravnicku jen hrajes..ale to vime uz nekolik mesicu..a nejsem sama..
Prestan davat rady, ktere si umime domyslet vsichni...
@alice107
Alice!!nebo jak se jmenujes...
Reagovala jsem na toto..coz je blboost!!!
alice107 @irriss ak neodpovie na kladene otazky a nebude spolupracovat tak len ohrozuje vysledok jednania.samozrejme ze je lepsie odpovedat.hlavne poucena advokatom.a ziadat zapis z jednania. tu je na tebe vidiet ako ludia bez skusenosti v danej veci mozu radou nechtiac viac uskodit ako pomoct.
Dnes o 23:13 • Odpovedz • Páči sa mi to • •
Tematu se venuju uz 97 stran!!!
Pises v mem zaujme?To co ma znamenat???
Ja Ti naTve rady z vysoka seeeeeeeeeeeee....a to vis uz od januara!!
Nejsi schopna rict jeden jediny paragraf..nejsi schopna vytvorit jediny text alias pravnicky text...Pises neporadne, tak advokati nepisou...mozna uklizecky, co na soudu uklizeji a u kose obcas neco zaslechnou...
Kdyz jsem po tobe chtely cislo paragrafu pri Tvych cetnych radach , rekla jsi nam , ze nereknes,,protoze ti zato neplatime..
No ubohost a sprostost...
nevsimej si mne prosim!!
?????????????????????????
alice107 @irriss ak neodpovie na kladene otazky a nebude spolupracovat tak len ohrozuje vysledok jednania.samozrejme ze je lepsie odpovedat.hlavne poucena advokatom.a ziadat zapis z jednania. tu je na tebe vidiet ako ludia bez skusenosti v danej veci mozu radou nechtiac viac uskodit ako pomoct.
Dnes o 23:13 • Odpovedz • Páči sa mi to • •
@slavka1212 http://www.forced-adoption.com/introduction.asp...
... toto je od pravnika, ktory NAOZAJ vie, o com pise, zaobera sa pravnou pomocou prave rodicom, ktorym SS vzali deti a to dlhe roky. Dala by som na jeho odporucania...
z linku, co som dala: ... Family Courts:- 99.7% of parents lose against the "ss" in court and those who win are usually those who represent themselves as most legal aid lawyers in family courts are "professional losers" not on your side at all.... 😕 😕
babulky inak som vam chcela povedat ale stale sa k tomu nemozem dostat lebo riesim ine...dnes som videla foster babatko ☹ krasne modre ocka ,blondate ...na spapanie...upokojuje ma iba vedomie ze nahradny rodicia co s ao neho staraju su naozja skveli ludia!!!a na tom babatku to je aj vidiet tak krasne spokojne babao som uz dlllho nevidela...smutno mi bolo len pri pomysleni ze bohvie preco ho vzali 😒 ak preto lebo bolo naozja v ohrozeni bohu vdaka ze je tam kde je ...no co ak je to dietatko ktore oplakava jeho mama???a viem aj to ze malicke je u nahradnej rodiny od narodenia ,dnes ma 9 mesiacov ☹
@irriss ja uz nie som schopna pozerat a pocuvat tie veci, co tu davas linky 😔 prepac... nechcem rezignovat na vieru v dobro v ludoch a kazde take video mi z nej kusisko zbura...
@liave ☹
@liave ☹
@liave to je OK 😉
..vsak na to som tu dala, aby to pomohlo 🙂
@slavka1212 prosim ta co si nove vybavila???? ja sa tu o teba bojim jak tvoja mama 😅
@alice107 fakt si trufas davat pravne rady, ked nemas prehlad a skusenosti s britskym pravnym systemom ani social services a ich postupom a praktikami? 😕
dakujem vam vsetkym za pomoc ...velmi velmi dakujem zo srdca ....uz som rozpisala co sa dalo ....a este volam aj volat budem ....len aby ste vedeli ze na ambasade dnes uz maju fajront 😖 zajtra napisem ze co a ako ...ale do skoly musim ist aj ja 😠
@zeleny_cajik a ako ty vies ake ja mam ci nemam skusenosti?my sa pozname?
@slavka1212 Drž sa.. A volaj hneď ráno aj Cisárovú, aby vedela, čo sa chystá, potom aj toho právnika čo ti dala link zeleny_cajik a volala by som aj Hemmingovi..
Ja zas ani nezaspím..
@alice107 uz som sa ta na tvoje skusenosti pytala a neodpovedala si... a podla toho, co pises, s britskymi SS skusenosti nemas....
@alice107 Bože môj Alica, alebo ako sa voláš.. Normálne som sa potešila, keď som videla tvoj prvý aj druhý príspevok, lebo som mala pocit, že ideš pomôcť.. ale tvoje ďalšie príspevky svedčia skôr o tom, že si si zasa prišla len zdvíhať ego.. Prestaň prosím a choď preč z tejto témy, lebo požiadam o tvoje zmazanie z nej.. Ďakujem..
@liave sukrome poznamky potria do ip.mimochodom ked sme uz pri osobnych hodnoteniach tie tvoje nadavky a vulgarizmy co si tu pisla svedcia o tvoje celkovej urovni.tak ma neprekvapuje sposob tvojho chovania smerom ku mne.prosim aby si mi uz nepisala. len ked sa vyjadrujes k teme.dakujem.
@slavka1212 volaj otravuj az kym s anieco nepohne!!!aj toho hemminga volaj!btw.do skoly veru chod a inak...co je s malickym?toho radsej nemaj pri sebe a do domu ich nevpustaj...ja by som im povedala ze nech pridu na buduce ze nemas cas lebbo...dovod sa da najst vzdy nejaky...a nasledne by som riesila dalej s hemmingom alebo s tou cisarovou
@slavka1212 si si na 100% ista ze mas do cinenia so SS? Pokial viem, SS do predu neohlasuju navstevu. Nebudu to skor health visitors? Aj u nas boli pred dvoma tyzdnami pri synovi (ma 4 roky), boli aj v jeho skole, rozpravali sa s ucitelkami a aj so synom. Tiez som nebola v skole pri rozhovoroch, ale ohlasili sa do predu telefonicky aj pisomne a ziadali o moj suhlas.
@slavka1212 ja som tiez za toho pravnika, minimalne na ten pondelok, bez neho by som s nimi nehovorila. Oni totiz rataju s tym, ze nasinci neovladaju ten system, ani svoje prava a tak maju lahku 'korist'.
@alice107 no ale ja anglicky viem a mam na to aj kvalifikaciu tak preco mi dali prekladatelku a nie nejaku pomoc ...ja som ziadala pomoc nie prekladatelku .... ...mam 18 rocneho syna ten studuje na univerzite tak radsej nech on mi preklada keby uz ide o to !!!.....a nie nejaka "mila pani z londyna,, ...nieco sa mi tu nepozdava ...uz podla toho koho mi pridelili .......ja som ziadala o pomoc ako taku co sa deti tyka ... 😠

@slavka1212 John Hemming kontakt http://john.hemming.name/contact/birmingham.php