Biochemické tehotenstvo - dĺžka krvácania

melaniiiiia
21. jún 2022

Ahojte. Musím sa niekde vyžalovať a hlavne poradiť 😟
Snažíme sa 3 roky, zatiaľ bezúspešne. Pred necelými 3 týždňami mi vyšiel pozitívny tehu test, digitálny ukazoval 1-2, paličkový slabú čiarku. Koľko radosti ❤️ Skúšala som viac druhov a one step, pepino boli silnejšie, dr max slabučký, in:time slabý duch. Po 2 týždňoch ukázal digi 2-3, pepino a one step rovnako silné ako predtým, dr. Max silnel, ale in:time zase slabý duch. Na sone v piatok nevidela dr. nič, hcg mi vyšlo len 70. Po 3 dňoch na sone zase nič a hcg včera kleslo (neviem na koľko) a začla som silno krvácať, ale trvalo to len cca pol dňa. Tak som z toho na prášky, či bolo biochemické alebo čo. Prosím keď ste mali biochemko koľko Vám trvalo krvacanie? Potom MS prišla až o mesiac? Ďakujem

srdeenko19
21. jún 2022

@melaniiiiia áno, žiaľ tieto biochemicke tehotenstva bývajú stále častejšie a častejšie. Čítala som články a sú hrozivé štatistiky, koľko tehotenstiev konci v takomto rannom štádiu. A keby sa žena netestovala hneď tak skoro, tak ani nevie, že bola tehu. Mne meškali 3 dní, len zo zvedavosti som sa otestovala a vyšiel pozitívny test, ale za deň, dva sa spustil menzes, ktorý trval ako obvykle. Len išli väčšie kusy krvi. Stalo sa mi to dvakrát a neviem prečo. K lekárovi som ani nešla, úplne zbytocne, keďže som bola max. v 4,5 týždni a aj tak by nič nevidel. Menzes vždy dostanem potom na ďalši mesiac úplne načas.
Držím palce nech sa vám bábätko podarí a zvládnete to do štastneho konca. 😊

melaniiiiia
autor
21. jún 2022

@srdeenko19 mávam nepravidelne cykly a trvajú dlho, poslednú MS som mala na konci apríla, takze MS mi už meškala. Prekvapilo ma, že to trvalo len pol dňa a nie pár dní. Tak som celkom vykoľajená. Ďakujem. Tiež držím prsty ❤️

nikol_ke
30. aug 2023

@melaniiiiia ahoj, toto sa deje aj mne teraz, mala som pozitivne testy a potom negativne takze biochemicke a ms teraz len dva dni a tiez sa bojim lebo by som sa mala silno cistit po biochemickom nie tak kratko. Ako to dopadlo u teba prosim?

melaniiiiia
autor
30. aug 2023

@nikol_ke ahoj. Trvalo to pár týždňov, pretože raz HCG kleslo, potom zase stúplo. Podozrenie na mimomaternicove, ale mala som šťastie, pretože som sa sama vyčistila. Ale trvalo to fakt dlho a každý týždeň som chodila do nemocnice na kontroly.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre