icon

Bojíte sa vojny a globálneho konfliktu?

michaela12_34
8. mar 2026

V mojom okolí sa takmer každý človek prestal zaujímať o spravodajstvo. Doslova na ľuďoch vidíte, že to prestali dávať. Sklopia zrak, odmlčia sa, sú totálne disociovaní.

Ja pri pomyslení na súčasnú situáciu vo svete cítim strašnú úzkosť, strach a pocit zúfalstva. Bojím sa vojny a globálneho konfliktu.

Je to, že všetci to prestali dávať, len vec, ktorú som si všimla ja? Je to nejaká názorová špirála (akože som sa obklopila týmto pohľadom a vnímam to skreslene)? Žijú ostatní ľudia v úplne inom svete ako ja? Alebo to takto máte aj vy?

Strana
z3
anonym_c4f388
10. mar 2026

Tie frajerky z obývačky jak si kupujú v pohode letenky 😂 tie sú bombové
Každý uvidí čo je vojna keď ozaj vypukne. A každý si preverí sám svoju psychiku a telo. Dovtedy žime ako vieme a navzájom si pomáhajme. Keď má niekto strach tak ho utešme, nevysmievajme sa mu.

beronsche
10. mar 2026
@anonym_e3d7bc

@anonym_9e859f ale mal . V nelegálnej migrácii 100 % a bude mať pravdu aj v rope a plyne. Krásne sa to ukazuje. Nech je aký je , ale v tomto majú pravdu , celé vedenie EU aj s Trumpom je jedna banda psychopatov.

@anonym_e3d7bc krásne sa hlavne ukazuje mentálna úroveň ich voličov. Aj nasr@t si na hlavu nechajú..
Fico nemá pravdu, ani keď sa pomýli..

anonym_e3d7bc
10. mar 2026
@beronsche

@anonym_e3d7bc krásne sa hlavne ukazuje mentálna úroveň ich voličov. Aj nasr@t si na hlavu nechajú..
Fico nemá pravdu, ani keď sa pomýli..

@beronsche no len tu je taká drobná vada v tvojom myslení , ja som nie ich volička , ani ich priaznivec. Ale dívam sa na veci racionálne a fakticky , čisto pragmaticky. Vďaka Ficovi tu nemám hordu islámskych prisťahovalcov , rovnako tak Maďari a ani Poliaci . Rovnako tak nádherne vidieť aj pri tej rope a plyne že zas mal ten Fico pravdu , nebudeme závislý od ropy od Ruska , ale teda závislosť od USA nám teda vadiť nebude , len to má ten rozmer že to USA tú ropu ani nemajú a preto sa snažia drancovať krajiny ktoré ju majú a rozpútavajú konflikty proti slabším hráčom . Totálna psychopatia ako EU tak aj USA a všetkých ľudí čo toto schvaľujú .

anonym_73a710
19. mar 2026

@michaela12_34 už nie. Strach je presne to, čo chcú dosiahnuť. Už počas môjho života zažívam štvrtú takúto vlnu strachu a nebojím sa už. Je to len vyvolávanie strachu a oni si niekde sa dverami štrngajú s pohárikmi a dohadujú si ďalší plán ako úspešne zarobiť na predaji zbraní a veciach o ktorých sa nám ani nesníva. Pretože za tými fraškami je niečo oveľa oveľa viac

anonym_10eeb3
19. mar 2026
@anonym_962cf7

@anonym_9dff91 myslím, že v Biblii sa píše "NEBOJTE SA!" 365x ❤️

@anonym_962cf7 to je tak pekné ako vy si nikdy fakty neoverujete ale veríte hlúpostiam 😂

Presný počet výskytov slovného spojenia „nebojte sa“ v Biblii závisí od konkrétneho prekladu a jazyka.

V slovenskom sa fráza „nebojte sa“ objavuje približne 60–100×, podľa vydania.

V anglických prekladoch sa podobné výrazy ako „fear not“ alebo „do not be afraid“ vyskytujú spolu približne 100–150×.

Často sa uvádza populárne tvrdenie, že „v Biblii je 365× napísané ‘neboj sa’ (na každý deň v roku)“, ale to nie je presné — ide skôr o symbolické alebo motivačné číslo než o reálny počet.

anonym_36839b
25. mar 2026

@michaela12_34 keď ľudia prestali sledovať správy,neznamená,že nie sú špecializovaní,alebo to prestali zvládať.Co máš zo života ty?Neustály strach a frustráciu.Čiže,kto je na Tom lepšie?Odpovedz si sama😉

Strana
z3