Čakám na zákrok kvôli zdravotným komplikáciám
Ahojte, prosim neodcudzujte ma… som momentálne v nemocnici a čakám kým ma vezmú na zákrok. Mám zdravotné problémy zo srdcom som po operácíí katetrizácií srdca, ťažko sa mi dýcha nevládzem sama zo sebou, pravdepodobne mám astmu, čakám na pľúcné vyšetrenie. Beriem lieky od srdca ktoré škodia plodu. Bojím sa strašne čo ma čaka a ako to zvládnem sa stym vyrovnat.😞😞😞
@annegustik a urcite vies ze to dieta je uz teraz chore ?
Ženy ženy...vy mate rozum v hlave?
Plod je živá bytosť ktorému bije srdce !
Zobudte sa ze to nie je vražda!
Vražda to je vždy! Či sa vám to páči alebo nepáči...ospravedlňujte si to keď chcete ale pravda je len jedna 🙂!!!!!!!!!
@laura9214 necakaju a su studie, ktore to potvrdzuju. Nestaraj sa do druhych.
@laura9214 do 10.tyzdna je to embryo, od 10.tyzdna hovoríme o plode... Zapnutý caps lock neznamená že niekoho presvedčíš o svojom názore 😊
@laura9214 velke pismena a milion vykricnikov. Presviedcas o svojej pravde nas ci seba ? Ak si to myslís. No tak mysli alw ostatné nechaj na pokoji a nevypisuj im kraviny len aby si im ublizila. Lebo len o to tu ide. A to je dost ubohe. A nepresviedcaj o svojej pravde ostatnych ako o jedinom spravnom pravdivom nazore. A hlavne. Pisat toto zene, ktora cakala na interrupciu zo zdravotnych dovodov je ozaj nemiestne a drze. Chces jej sposobit este vacsiu bolest ? Kazdy tu mozme byt hrdina. Otazne co by sme robili na jej mieste vsakze. A este. Cakala.. minuly cas. Príspevok z pred mesiaca. Fakt nepochopim ako dokazu byt niektori ludia na seba zli a sudit druhych pricom o tom vedia trt
@vikiki29 právna definícia kedysi hovorila že zabiť otroka je ok, právna definícia kedysi hovorila že zabiť židov je ok, právna definícia teraz hovorí, že zabiť nenarodené dieťa je ok… 🤷🏻♀️ za zničenie oplodneneho vajca orla je trest, lebo orlí zárodok raz bude chránený orol, ale zárodok človeka človek nie je, ale asi sliepka alebo neviem čo 🤷🏻♀️
@lucia147852 presne, nie je to človek, je to zárodok. Čiže aká vražda?
Čítam niektoré príspevky a teda musím skonštatovať, že niektoré ste neskutočne bezcitne.moj manžel sa dlhodobo venuje mentálne a fyzicky poškodeným deťom a verte mi, že by ste to nechceli zažiť, je to trápenie aj pre dieťa, aj pre celú rodinu, väčšinou sa manželstva rozpadnú, pretože je to bezvychodiskove a čaká sa len na koniec….preco jej vyčítate, že to je vražda? Ja si myslím, že je to racionálne vyriešenie situácie, nikto to nerobí pre radosť, ani pre zábavu.
Iba sprostá sebecká žena si nechá decko, ktoré určite bude postihnuté a bude sa trápiť celý život.
@sisska96 iba človek ktorý nechce prijať kriz a nevie ho niesť ..a hlavne nechce! Môže napísať takéto niečo...
Mám dcérku ktorej diagnostikovali počas tehotenstva vývojovú poruchu ...
JE UPLNE ZDRAVÁ a NÁDHERNÁ! MA UZ 6 MESIACOV. VĎAKA BOHU!
Sebecká si ty že sa chceš zbaviť človeka kvoli svojej pohodlnosti postarať sa a slúžiť niekomu z lásky. Take deti dajú inak podla vlastných skúseností od iných Mám s postihnutým dieťaťom oveľa viac lásky než si vieš predstaviť!!!!
@vorkola veru sla by som na eutanaziu, keby mi nebolo pomoci a bola by povolena. Ked psovi vedia dat injekciu aby ukoncil ten strasny koniec, preco trapime ludi na tomto hnusnom svete
...ja len tak čítam, že to ešte nie je človek, dieťa ani plod, LEN zárodok, bunka, embryo...no áno, ale ak by ho matka ,,nezrušila,, tak by z toho dieťa bolo 🫣 Pre mňa je to už dieťa (v počiatočnom štádiu vývoja)
😃😃😃😃😃😃ved všetci prideme pred Boha a uvidíme potom kto mal pravdu. Buďte šťastné!!!
A ešte niečo... ze urážať človeka svedčí o vašej inteligencii🙃🙃🙃 baj
@simsalabim 😃😃😃😃si si citala niekedy niečo od žien čo šli na potrat ?? Ak nie...tak ti radšej pošlem zopár takých textov... ked sa robíš hrdinkou
@laura9214 ak sú ženy veriace, tak ano, prídu pred boha a ten ich bude súdiť. Nie my sa tu navzájom sudime na zemi. A neplatí to len v prípade potratov ale aj samovrážd napriklad
@laura9214 dakujem, netreba. Kedysi som pracovala v tejto oblasti. A viem sa orientovat vo vedeckych studiach a aj uznat, ze nic nie je iba cierne ani iba biele. Su zeny - a podla niektorych studii je ich dokonca viac - co potrat nepoznacil. Ty sa staraj o svoju maternicu. A maternicu druhych zien nechaj na pokoji. Tak, ako mas ty na svoj nazor pravo, mam ho aj ja a nevnucujem ti ho. Ty, prosim, nevnucuj mne ten svoj.
@marhulka13 pred Boha pridu aj neveriaci, nie len veriaci 🙂
@laura9214 ale nespletaj. Kebyze mas postihnutie dieta o ktore sa musis starat 24/7 az do svojej smrti pretoze sa nevie ani len najest samo tak by si tu nevypisovala hluposti. A po smrti rodicov co bude s takym postihnutym clovekom? Supnu ho do ustavu. Nadherny zivot fakt.
@lonsdaleka88 moji známi sa starajú o takéto dieťa 🙂 vieš čo.. skoncila som ..nema to zmysel
@hendikep to ano, trochu blbo som to vyjadrila, myslím, že kým sme nažive, nie všetci veria, že prídu pred boha. Skôr som tým len chcela povedať, že nech už veríme čomkoľvek, súdiť druhého nemá nikto .
@laura9214 fúha, vždy, keď trocha zapochybujem, prečo som opustila spoločenstvo veriacich, príde niekto, kto ma preberie a dá ešte ďalej. Boh je láska a miluje všetkých ľudí. Lásku a podporu pre všetkých, ktorí sa rozhodli akokoľvek vo svojom živote. Ale vy, tradiční veriaci selektujete a nemilujete naozaj.
Žena sa rozhodne sama a nikto ju súdiť nebude (len ty a tebe podobní) Boh ju určite neodsúdi, tak ako ty.
@dota6 vieš Boh posiela to dieťa. Ak toto nepochopí človek a aj ty tak si môže hovoriť o láske koľko chce. Neviem načo by potom Pán Ježiš hovoril Nezabijes 🙂 a neurazaj ma laskavo! Ja neselektujem . Jediny kto moze povedat ako milujem je BOH! takze si toto nedovoluj a nerob sa vsevediacou keď nie si!
Mrzí ma ze si zažila zle veci v Cirkvi a odišla si..
@laura9214 nie som vševediaca, ale ty veľa vecí tiež nechápeš, si slepá a je to dobre pre teba. Nech ťa to nemrzí, ja som šťastná a obklopujem svoj svet láskou. Nikde som ťa neurazila. Nebuď tak citlivá na seba, skús byť na druhých. Hovorí sa tomu empatia, riadime sa ňou my neveriaci.

@vorkola vazne tu toto musis pisat ? Uz len toto ta zena potrebuje pocut/citat. Ak si to myslis, tak mysli a nechaj si to pre seba. Nevies cim si prechadza, ake lieky ma aku chorobu ma. Mozno si povies, ze sa to da, ze to zlahcuje. A mozno je to ovela ovela horsie. Nie sme v jej kozi. Ty by si to dieta nemusela odrodit ani vychovat. Na nete je kazdy hrdina. Nesud ju a nechaj ju. Aj tak to uz nrzmenis. Pisala to vcera, cize uz to ma za sebou.