icon

Chceli by ste vedieť o nevere vo vzťahu?

Dnes o 08:31

Ženy, priateľky, manželky.
Chceli by ste vedieť od 3. Osoby že ste podvadzané v dlhodobom vzťahu? Vraví sa že by sa nemalo starať,do toho do čoho vás nič nie je. Ale prizerať sa, keď žena nič netuší a myslí si že je všetko v poriadku pritom každý okolo to už vie len nie ona? Ťažko sa mi na to prizerá. Podotýkam už 2 roky som ticho a čas beží. Ja osobne by som to chcela vedieť,aby mi niekto otvoril oči.

Strana
z2
anonym_4f52a4
Dnes o 09:49

Chcela by som to vediet ...a cim skor

tiezjedna
Dnes o 09:51

@anonym_autor ona to dávno vie, neboj... Ak to nerieši, tak nie preto, že nevie, ale preto, že nechce.

januska12323
Dnes o 09:58

Nechcela by som vedieť od druhého ale zistiť áno.

anonym_727420
Dnes o 10:02

Nechcela by som to vedieť a ani by som to nehovorila tej podvádzanej. Možno o to vie, ale rozhodla sa, že sa cez to prenesie, alebo to bude rešpektovať, možno majú nejakú inú dohodu medzi sebou, možno im to tak vyhovuje... nikdy nevieš, čo je medzi nimi naozaj. Vidíme len na povrch, ale nemáme obuté ich topánky, tak skutočne nevieme, ako prežívajú svoj vzťah/nevzťah.
Možno to tá podvádzaná zvláda lepšie, keď sa o tom verejne nehovorí a možno nemá inú možnosť a jej je pohodlnejšie vydržať, menej sa trápi ako by sa trápila, keby sa rozvádzala, možno jej to aj z hľadiska financií vyhovuje. Naozaj nevieš skutočne, ako to majú medzi sebou...
Prečo to nepovieš tomu mužovi, že to vieš?

anze25
Dnes o 10:02

@anonym_autor určite to povedz ! Nestrácajú čas tak sa trápite obidve ty že to vieš a si ticho a ona že žije v “harmonickom” vzťahu
Ale o tom ako dlho ty o tom vieš radšej Nehovor !!
2 roky sú dosť nato aby si sa vedela zozbybat …mohlo by to skoncit nie len manželstvom alebo aj priateľstvom

brendaa
Dnes o 10:24

@anonym_autor áno chcela, nie som stotožnená s podvádzanim.

lenja1
Dnes o 10:30

Ja som raz nevydržal a kamarátke som povedal. Trápil som sa ako jej to povedať a nakoniec to zobrala v pohode že však je partner od nej o dosť mladší a kedže ona tak často sex nechce tak to chápe 😂 aspoň som sa ponaučil každý nech si robi čo chce. Doteraz som nepochopil jej reakciu kedže nešlo len o taku bežnu alebo jednorazovú neveru dokonca nie vždy dobrovoľnú pre dane ženy.

anonym_bc9eca
Dnes o 10:50

Ak ju považuješ za ozajstnú priateľku, tak jej to povedz ... ja bh som ti bola za to vďačná🙂

anonym_0b5a68
Dnes o 12:07

Moja najlepšia kamarátka o tom vedela, preto je už bývalá. Nič mi nepovedela, až keď som sa jej zverila, že rok sa neustále liečim na gynekológií. Veľmi ma to sklamalo. Nakoniec aj dotyčná dáma netušila, že pánko je zadaný a má dieťa. Môj už ex chodil na služobné cesty a k dotyčnej chodil na pár dní a tak žil dve domácnosti naraz.
Jednu služobnú musel prísť domov skôr kvôli úmrtiu v rodine a nestihol vymazať SMS, dotyčnej som zavolala a všetko nabralo rýchly spád. Ale paradox je, že s dotyčnou sme dlho už kamarátky 🙂

tarvika
Dnes o 12:27

ja na 100% ano. nech viem vsetky fakty o svojom zivote a na zaklade nich sa rozhodnem.

Strana
z2