icon

Chceli by ste vedieť o nevere vo vzťahu?

Dnes o 08:31

Ženy, priateľky, manželky.
Chceli by ste vedieť od 3. Osoby že ste podvadzané v dlhodobom vzťahu? Vraví sa že by sa nemalo starať,do toho do čoho vás nič nie je. Ale prizerať sa, keď žena nič netuší a myslí si že je všetko v poriadku pritom každý okolo to už vie len nie ona? Ťažko sa mi na to prizerá. Podotýkam už 2 roky som ticho a čas beží. Ja osobne by som to chcela vedieť,aby mi niekto otvoril oči.

Strana
z2
anonym_554ff3
Dnes o 08:32

ja by som to povedala ale až s dôkazmi

anonym_61ef07
Dnes o 08:32

ano chcela, zit v iluzii mi bolo omnoho neprijemnejsie, avsak ak o tom vies 2roky a tajis to, povazovala by som ta za rovnako vinnu ako podvadzajucu ci podvadzajuceho

huxy
Dnes o 08:33

Chcela by som o tom vedieť, a čím skôr. Ale bola by som nasratá aj na človeka, čo mi to 2 roky tajil, aj keď o tom vedel.

moze
Dnes o 08:33

Ak nemas dokazy, asi by som to riesila anonymne.

anonym_b9c854
Dnes o 08:35

Tiez by som povedal kamosovi, Miso, vsimol si si, ako sa tvoj syn podoba na suseda?

anonym_b662b7

Ja by som bola na teba napálená, že si sa dva roky prizerala, mrhala som tým pádom mojim casom.Cim skôr by som to chcela vedieť.Lebo niektorí muzi sa dokazu roky pretvarovať a zivot mame len jeden

kocuris

Nerieš. Nie je to tvoj život.

anonym_47d04b

@anonym_autor samozrejme ze chcela , neváhaj... Veľmi by som si vazila človeka čo by mi to povedal

kocuris
Dnes o 08:36

Môže to nakoniec vypáliť presne opačne, a síce, že ty budeš tá zlá.

anonym_b9c854
Dnes o 08:37
@moze

Ak nemas dokazy, asi by som to riesila anonymne.

@moze ano, najlepsie nech posle anonymnu smsku.

anonym_9c6af0
Dnes o 08:38

Áno jasné chcela by som to vedieť

cimage
Dnes o 08:38

Ak to trva tak dlho, tak to mozno aj vie. Mali sme to v rodine a zili spolu do konca zivota. Zili rozne zivoty. Zena sa starala o deti, vnucata a muz chodil na sluzobky, plus za zenami.

petranelkova
Dnes o 08:39

Veru tak, bez nejakého dôkazu by som sa do toho neplietla vôbec. A ak to nie je osoba tebe blízka, tak by som sa držala stranou.

ivik4
Dnes o 08:40

Ano jednoznacne !!! Ani svoje dobre priatelky by som nenechala zit v nevedomosti a nechat z nich robit hlupane

patrike
Dnes o 08:41

Nie, to sa nerobi. Este mozes aj po pysku dostat, z kazdej strany a od kazdeho.

terezia74
Dnes o 08:44

@anonym_autor ja som bola podvádzana 2 roky, všetci vedeli, iba ja nie. Kedy mi exmanžel povedal prevdu, alebo rodina, priatelia, ušetrila by som si potom roky bolesti 🙂

anonym_0d16e5
Dnes o 08:52

Pravda je, ze niekedy to partneri vedia a dokonca toleruju a to "niekto dalsi vie" ich prinuti sa rozhybat a vztah ukoncit aj ked to vlastne ani nechceli, ale spravia to, lebo sa to patri a nikto by to nepochopil...

anonym_0ffe1e
Dnes o 08:53

@anonym_autor keď by to bola.blizka osoba, na ktorej mi záleží a napríklad v rodinnom blízkom vzťahu, ak by som ju poznala dobre a dôverovala jej, tak áno. Ak by to bola známa, kolegyňa, nejaká kamarátka, alebo spolužiačka, proste tak trochu viac od tela, tak nie.Nevies, či to už nevie, možno ani nerieši, možno už dávno vie. Ja mám len sestru takú blízku,.jej by som to povedala, inak by som sa o nikoho nestarala, lebo úplne na 100 percent neviem ako to vo vzťahu, intimita a tak majú.

anonym_b1d87f
Dnes o 08:54

@anonym_autor či pána aj ja poznám také tipy ale nemám absolútne odvahu ani nič to povedať ale každopádne by som napísala normálne na počítači list vytlačila a dala do obálky a do schránky a adresát tú ženu

huxy
Dnes o 08:54
@anonym_0d16e5

Pravda je, ze niekedy to partneri vedia a dokonca toleruju a to "niekto dalsi vie" ich prinuti sa rozhybat a vztah ukoncit aj ked to vlastne ani nechceli, ale spravia to, lebo sa to patri a nikto by to nepochopil...

@anonym_0d16e5 toto je blbosť, sorry....nikto sa nebude rozvadzať, lebo sa to patrí. Praveže mnohé v takých vzťahoch zostávajú, z rôznych príčin. A rozvedú sa tie, ktoré to nemienia tolerovať.

anonym_0d16e5
Dnes o 08:56
@huxy

@anonym_0d16e5 toto je blbosť, sorry....nikto sa nebude rozvadzať, lebo sa to patrí. Praveže mnohé v takých vzťahoch zostávajú, z rôznych príčin. A rozvedú sa tie, ktoré to nemienia tolerovať.

@huxy nie je to blbost... vie o nevere len manzelka a manzel a milenka, je to medzi nimi... vie to suseda, tetka v obchode, kamoska, tak maju k tomu kazdy "nazor" a musia to obhajovat, preco sa nerozvedu a maju tam este tento verejny tlak...

anonym_02c493
Dnes o 08:57

keby to bola jednorázova nevera tak nie, nechcela....

dlhodobú neveru áno, chcela, čo najskôr....

huxy
Dnes o 08:59
@anonym_0d16e5

@huxy nie je to blbost... vie o nevere len manzelka a manzel a milenka, je to medzi nimi... vie to suseda, tetka v obchode, kamoska, tak maju k tomu kazdy "nazor" a musia to obhajovat, preco sa nerozvedu a maju tam este tento verejny tlak...

@anonym_0d16e5 nik sa nemusí pred nikým obhajovať. Je to sprostosť, a darmo budeš písať, že nie. Však sú dôvody: deti, majetok, finančná závislosť...to sú dôvody, pre ktoré sa mnohé nerozvedú, aj keby chceli. A určite sa nerozvádzajú tie, ktoré to nechcú.

anonym_e2b0d0
Dnes o 08:59

@anonym_autor ano, chcela by som to vediet a bola by som vsacna tomu, kto mi to povie

anonym_8346c4
Dnes o 09:02

@anonym_autor chcela by som to vedieť, ale nie štýlom JPP, ale fakty.
Inak každá co poznám povedala, keď sa nevera konečne prevalila, ze o tom chcela vedieť, prečo okolie mlcalo

katkazatka
Dnes o 09:04

Nezabudnite, že mnohé ženy o tom vedia, ale tvária sa, že nie. Vyhovuje im status s manželky, su lenivé so svojim životom niečo robiť, sú pohodlné, nemajú hrdosť, nechce sa im znižiť životna úroveň, alebo sa tvária, že to vydržia kvôli deťom.

anonym_1ed0aa
Dnes o 09:05

Pre mnohých asi prekvapivá odpoveď, ale nie, nechcela by som sa to takto dozvedieť

anonym_0da24e
Dnes o 09:15

@anonym_autor Nie nechcela by som to vedieť. Čo by sa tým zmenilo, len by si ma tým ranila. Aj tak by som s ním musela zostať, keďže nemám dostatok financií aby som od neho odišla a žila sama s dvomi maloletými detmi na krku. A navyše ked ho deti zbožnujú a aj sa nám ako rodine venuje.

minenkaa
Dnes o 09:23

A si si stá že to dotyčná dotyčný nevie
Ako je možné nevedieť ,že je človek podvádzany ,ako le to musí byt v tom vzťahu a ako do seba zahladený musí byt do seba človek aby si to nevšimol

annanoriska
Dnes o 09:23

Ja by som to chcela vedieť čo najskôr. Viac by som sa trápila keby som to zistila až po dlhom čase.

Strana
z2