Chcený aj nechcený potrat - pocity
ahojte chcela by som vediet ako ste sa vysporiadali s potratom na ktorý ste sa rozhodli íst?pre mna je to stále velmi tažké,,neviem akos a cez to preniest ako na to nemysliet,,pomáha mi hlavne že to že mam malu dcerku ktora si kradne všetok moj volný čas,,ale aj napriek tomu cítim že som iná ,,že som sa zmenila,,stále sa mi o tom hroznom dni sníva,,,aj ked sa snažím svoje myslienky upriamyt niekde inde,,ak ste na tom podobne píšte
@mima4 ahoj,,,ano verím v boha,,ale vyspovedat by sa mal skor niekto iný,,,človek pre ktorého tento dažký udel omnoho horšie znašam,,,človek ktorý mal byt v tu chvílu pri mne a nebol,,viete ja som nikdy nebola obzvlášt proti tomu,,proste ked sa nedá nechat babo či koli peniazom alebo koli tomu že už jedno babo ta žena ma a to velmi male,,tak sa nedá,,ale pre mna to bolo tažké lebo ten človek mi povedal tu najhoršiu vec ktoru mže žena počut pred takýmto zakrokom a to že to dietatko nieje jeho,,vynadal mi že je niekoho iného,,a doslova že je to len a len moj problem a zložil mi tel,,musím povedat že je to človek s ktorým sme chceli spolu žit,,medzi nami to bolo už velmi vážne,,aj rodičia aj okolie vedelo o našom vztahu a v jednej sekunde sa na mna vykašlal,, 😢 ,,je to stále velmi ale velmi tažké 😢 v jeden večer sme boli spolu,,,chystali svadbu,,a na druhý den mi oznámil že ma inu priatelku že mam íst na potrat a dat mu pokoj,,neviem ako to zvládnut,,rozmýšlala som aj nad psychologom čo myslíte?
@dievcatko9155 A pomaha Ti ked na neho zvalujes vinu za svoje rozhodnutie?
Neprskajte na seba a nesudte. Ja som mala prvy spontanny potrat tyzden po tom ako som zistila ze tehotna som. Druhy som chcela z osobnych dovodov, co bolo 3 dni po tom ako som to zistila. Pocity su individualne. Cim dlhsie v sebe drzis myslienku ci ano alebo nie tym je to tazsie.
@dievcatko9155 mne chlap povedal nieco podobne. Nech idem na potrat,ze som sobecka a nemyslim na jeho buducnostou,ktoru by som mu dietatom len uskodila. Vsetci okolo mna mali len negativny nazor. Psychicky natlak nie je prijemny lebo mas pocit ze pri tebe nikto nestoji. Ja som sa rozhodla hned. Nechcela dom si spobovat stres myslienkami na to co vsetko stratim tym mat dieta ktore ma len jednu polovicu rodiny. No viem ze som sa rozhodla spravne. Ak sa ale takto zachoval tak ver ze ty a dieta mu budete nicim. Nie kazdy ma zazemie a zvladne bremeno oboch rodicov. To mi doslo velmi rychlo. Chcem raz kompletnu rodinu a chlapa ktory sa sprave o dietati potesi

@milankowa Skus poradnu alexisporadna.sk Venuju sa popotratovemu syndromu.