Čo sa mi stalo?
Ahojte kočky 🙂
Mám na vás takú otázku. Mohla som potratiť dieťa a telo ho následne vypudilo? Ani neviem či som bola tehotná. Pravdepodobne áno v 6tt, nestihla som si ale urobiť test. Som si tým ale viac menej istá, všetko mi neskutočne smrdí,je mi na zvracanie... tak ako aj maminke keď čakala mňa. Posledné dni mám obrovské bolesti a vedela som, že sa niečo deje.
Skončilo to dnes až týmto. Čo to je? Mohla to byť len nejaká zrazenina? Ak nie, čo dalej? Aktuálne som v zahraničí a ešte týždeň budem, nemam to ani komu povedať, nemám to s kým riešiť, nič... ☹

neviem či takéto fotky sú vhodné sem a či ti tu niekto pomôže alebo poradí, ale radšej si sa mala ísť poradiť s lekárom, alebo ísť na pohotovosť ako to riešiť tu s mamičkami na mk, je mi to lúto ak sa ti niečo také stalo ale mi ti tu moc nepomôžeme ☹
Ak by si mala samovolny potrat mala by si krvacat.podla mna.Ak ho trlo neptijalo.tak ho ds von.tym padom zacne zena krvacat.Aspon tak to virm z rozpravania priatelky.ktora doma potratila.ale uz bola skoro v 4mesiaci.Takto skoro.mozno by to vyzeralo ako silnejsia menstruacia s bolestami.To co sa ti vyhodilo je na dlani?Vyzera ako zrazenina.ale ci suvisi s pktratom to neviem.skus zavolat na nejaku zdrav.linku.tam to mozno budu vediet.
@betunka39 😕 😕 😕 😕 😕 😕 to sa jej nevyhodilo na dlani 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄
@sisqa123 daj si urobit krvny test na HCG skus si ho aj zaplatit ... moze to byt aj krvna zrazenina mozno mas endometriozu ...
kto vie..... a popros admina o zmazanie foto prosim
To mohlo byt vselico - cysta, polyp....ale aj v zahranici su lekari, radsej to konzultuj s nimi a nie tu na mk. Drzim ti dilno palce nech je vsetko v poriadku !
švagriná potratila v 8tt už mala tehu potvrdené dr. vyzeralo to podobne ☹ ...len "vypudila" malú bublinku a viac nekrvácala...musela ísť na kyret...radšej choď k dr.
chod si kupit tehotensky test, ak si bola tehotna, test to mozno este zachyti, ale podla mna je to presne to, co si myslis, je mi to luto.
Urcite ta vysetria aj v zahranici, len ak nemas poistku, budes to musiet zaplatit v hotovosti, drz sa, ak mas niekoho kto ti vie pomoct, prekladat tak si ho vezmi so sebou
Určite si kup tehotenský test. A ukaže tehotenstvo, musíš navštíviť kliniku, tieto vylučky zober so sebou. Musia ti vyčistiť maternicu ak ide o potrat.
A este , ak si nahodou v UK, tak tam tak bezne kyret ako u nas nerobia. Poslu zenu domov, aby sa vycistila sama, az potom kontrola, v pripade komplikacii robia cistenie. Keby si nahodou zacala silno krvacat tak chod tak ci tak, moze to byt nebezpecne.
Ja som mala pri potrate take iste....Ale mala som take iste, ak ked som silno krvacala a plod sa zazracne udrzal (bola to len zrazenina). ako tu niekto napisal zabal to do servitky a chod sa vysterit...sem by som take foto nedavala, nic v zlom....
Test si si uz mohla urobit....aj keby slo o potrat HCG sa este ukaze.
ja som niečo takéto mala aj pri silnejšom menzese. podľa mňa to nemusí byť potrat.
@sisqa123
@marcelatje ospravedlnujem sa, pozerala osm len na mobile, no na to ,že mám 5 deti som si to ani neuvedomila, že čo to je. Myslela som ,že sa ti vyhodila na dlani krvna podliatina. Ja mám s tým problem, preto, mne sa na tele hocikedy vyhodi taka zrazenina, ktora sa časom vstreba. Lekar mi vravel, že to mám nechať tak, pokial mi to nerobi problemy, preto som sa ťa pýtala.
ak máš spontánny potrat, tak by si mala krvácať. niekedy však aj cez menštruáciu takúto krvnú zrazeninu telo vypudí. ženy mávajú spontánne potraty a ani o tom nevedia, vnímajú to potom len ako zmeškanú menštruáciu. ak ti bývalo zle a meškala menštruácia, tak si mohla byť tehotná. ak si toto vypudila, už určite nie si. alebo ti meškala menštruácia a prišla. to, čo si odfotila už nie je dôležité, je to preč. dôležité je, aby si sa dala do poriadku. teraz krvácaš?
my sme potratili prvé bábo, a hovoríme si, že asi nebolo zdravé, keď odišlo.
@sisqa123