Čo si myslíte o dojčení detí v piesku alebo vo vani?
áno?
Ospravedlnujem sa vopred za svoju nevzdelanost... ale pod pojmom dojcit vo vani sa mysli ze ked je dieta hladne sadnem do vane a nadojcim a fantazirujem ze som na zimnych OH v dvojboboch alebo ze sa kupem a doleti za mnou dieta ze chce jest? Resp ked este nelieta prinesie mi ho muz ze je hladne?
@ziwka
Ja sa s malou doteraz kupem spolu (19m) nepride mi na tom nic divne. Ked si vypytala vo vani, tak sa dojcila vo vani. Asi to nebolo myslene na trojmesacne dieta...
@lindusss2016 jaj tak. Naozaj som len bola zvedava akosi mi nenapadlo ze existuje aj moznost kupat sa s dietatom 🙂 akosi som na nu pozabudla. V tom pripade je to podla mna v poriadku. Ja sa s detmi nekupem 🙂 to je vysostne moja hodinka raz za mesiac abo dva ked si doprajem a lahnem do vane pritom citam knihu 🙂
😲
@ziwka
Tiez som to tak planovala, ale kedze po minute, co som sa zavrela v kupelni, mala chodila za mnou, tak to padlo 😀
To je sranda😀. Dceru som kojila 25 mesiacov (z toho pokial sa nemylim iba raz vonku). Fantazie ma kopec. Zeby to bolo tym, ze piesok a vanu si musela vyfantazirovat?

@babulkomale
Aha takto, no tak s tym musim len suhlasit, ale ja ani len v okoli takuto fanaticku nemam. Viem, ze existuju, ale iba z internetu 😀
Ja som malej davala vodicku hned s prikrmami, ale je pravda, ze do roka takmer nic nevypila.
A k tomu telu matky: ja som bola cely zivot trosku anemicka a v prvom tehu som brala po cely cas ferro folgama a aj tak som mala vzdy malo zeleza podla vysledkov. Toto tehu som kojila do piateho mesiaca, uzivala som len prirodnu stavu s obsahom zeleza a od zaciatku super vysledky, az tomu sama neverim. Ale je pravda, ze akonahle som zistila, ze som tehotna, zaradila som do stravy ovela viac ovocia a zeleniny, takze mozno kvoli tomu som to zvladala dobre.