icon

Čo si myslíte o dojčení detí v piesku alebo vo vani?

oveit
6. nov 2017

áno?

Strana
z2
lindusss2016
6. nov 2017

@babulkomale
Aha takto, no tak s tym musim len suhlasit, ale ja ani len v okoli takuto fanaticku nemam. Viem, ze existuju, ale iba z internetu 😀
Ja som malej davala vodicku hned s prikrmami, ale je pravda, ze do roka takmer nic nevypila.
A k tomu telu matky: ja som bola cely zivot trosku anemicka a v prvom tehu som brala po cely cas ferro folgama a aj tak som mala vzdy malo zeleza podla vysledkov. Toto tehu som kojila do piateho mesiaca, uzivala som len prirodnu stavu s obsahom zeleza a od zaciatku super vysledky, az tomu sama neverim. Ale je pravda, ze akonahle som zistila, ze som tehotna, zaradila som do stravy ovela viac ovocia a zeleniny, takze mozno kvoli tomu som to zvladala dobre.

ziwka
6. nov 2017

Ospravedlnujem sa vopred za svoju nevzdelanost... ale pod pojmom dojcit vo vani sa mysli ze ked je dieta hladne sadnem do vane a nadojcim a fantazirujem ze som na zimnych OH v dvojboboch alebo ze sa kupem a doleti za mnou dieta ze chce jest? Resp ked este nelieta prinesie mi ho muz ze je hladne?

lindusss2016
6. nov 2017

@ziwka
Ja sa s malou doteraz kupem spolu (19m) nepride mi na tom nic divne. Ked si vypytala vo vani, tak sa dojcila vo vani. Asi to nebolo myslene na trojmesacne dieta...

ziwka
6. nov 2017

@lindusss2016 jaj tak. Naozaj som len bola zvedava akosi mi nenapadlo ze existuje aj moznost kupat sa s dietatom 🙂 akosi som na nu pozabudla. V tom pripade je to podla mna v poriadku. Ja sa s detmi nekupem 🙂 to je vysostne moja hodinka raz za mesiac abo dva ked si doprajem a lahnem do vane pritom citam knihu 🙂

moonlighting
6. nov 2017

😲

lindusss2016
6. nov 2017

@ziwka
Tiez som to tak planovala, ale kedze po minute, co som sa zavrela v kupelni, mala chodila za mnou, tak to padlo 😀

moni73
6. nov 2017

To je sranda😀. Dceru som kojila 25 mesiacov (z toho pokial sa nemylim iba raz vonku). Fantazie ma kopec. Zeby to bolo tym, ze piesok a vanu si musela vyfantazirovat?

Strana
z2