Čo si vziať a ako sa pripraviť na kyretáž?
ahoj kočky, v stredu idem na kyret. Doktorka my to aja vysvetlila aj všetko, len som bola v takom stave, že som ju aninevnímala, poradte mi, čo si mám vziať so sebou, ako dlho to bude trvať a na čo si mám dať pozor? za všetky odp. dakujem
@janus32 hmm z lekarskeho hladiska to berme tak,ze su to ine struktury DNA,iny sposob zivota a iny cely evolucny vyvoj.
Z nasho hladiska su to stresy,prilis velka opatrnost a prilis velke premyslanie o com ako co bude,zadelenie si penazi atd atd...
Z toho mojho hladiska je to vsak banda (skarede slovo a za nim dalsie),ktori si neuvedomuju a proste neriesia co bude. Idu smelo do toho a bum tralala nase dane na dalsieho ich potomka sa rutia.
Pocula si aby mali problemy,ktore ma bezna zena?Ja veru nie!!!
@juriva no ved prave to,ze ani o jednej som take nieco nepocula 😠 Ked som chodila k svojmu dokimu,tak sa tam aj tri naraz natrepali do ambulancie,az mi zle z nich bolo.Pupky mali pred sebou a vonku v kociku im dalsie deti sedeli.Ja teda fakt neviem kde je spravodlivost 😖 Mozno by sme sa mali naordinovat na ich zivotny stryl a potom sa nam bude darit 😒
@janus32 hmm nemas taku strukturu DNA ani ked sa pototo🙂 ani ja ani nikto normalny🙂 tam to je naozaj ine,ten ich proces,cela ta hierarchia hodnot su u nich na poslednom mieste a u teba na prvom. Ako napriklad dieta.Mnohe chcu,tuzia,maju prostriedky na to a vidis.Tak to je. To je sposob,ktory nevie ziadna psychologia pochopit.
U nich je to prirodezene,ze vie mat dieta a keby mohla,do roka aj 4 by vrhla🙂
Primitivizmus ako sa patri🙂 a super jedna vlastnost: Neriesia,ale ziju zo dna na den🙂
@juriva
@janus32 baby, ked ste u pri tých rómoch 😉 minule som bola s malým u našej pediatričky a do vedľajších dverí, kde je ďalšia pediatrička išla "mamička" - rómka s kočíkom. Som sa fakt dobre pobavila, keď vyšla sestrička a hovorí: "Ideš k nám ty? ...alebo s malým?..." 😀 😀 😀 alebo je to skôr do plaču? 😕 😅
Ahojte babulky, tak už mám po kontrole.. Mám dobré aj zlé správy - tá dobrá je, že stačí počkať len tri mesiace a môžme sa znova snažiť - dr. povedala, že spravíme všetko pre to aby to do tretice dobre dopadlo a tá zlá je, že v maternici mám ešte dosť krvi. Dostala som injekciu a v pondelok idem na kontrolný ultrazvuk, ak krv nezmizne musím ísť znova na kyretáž.. ☹ ☹ Tak mi držte palce.
@jarra fuuuha,vies co,ja som mala aj po porodoch,aj po kyretoch(ake sproste slovo)-mam navrh,vymyslime tomu ine meno 😉 ,no skratka to som chela povedat,ze vzdy som mala problem vpratat maternicu do svojej kozi 😒 stale ma museli pichat kadecim,len aby sa naspät zrolovala.Vidite,este aj ta maternica nechapala co sa deje 😅
@janus32 no je to sprosté slovo, ani mne sa nepáči 😖 Keď mi to robili po MA minulý rok, tak bolo všetko v poriadku a teraz keď treba vlastne dať von už len placentu, tak sa to takto pototo 😒 Najhoršie je, že mi dr. pichla tú injekciu a ja vôbec nekrvácam a ona mi povedala, že bude dobré ak začnem silno krvácať, a nič ☹
Ahojte baby, zasa som sa na vas nasmiala 😀
ja ma zasa taky problem, ze vlastne po nazvem to zakrok, aby som to hnusne slovo nepouzila, aj ked toto nieje o nic krajsie, no proste dr. mi predpisal antibiotika a ako som ich dobrala, tak ma cely "podvozok" svrbi, este aj nejaky vytok mam, no ide ma porazit 😠
@jarra tak to je super, ze sa mozte po troch mesiacoch, ja som velmi zvedava, co povie mne ... drzkam palce s tou maternicou 😉
@diorka 😀 ze podvozok-super slovo 😀 Inak vela zien ma problem prave s tym,ze ked berie ATB,tak to tam svrbi 😒 ,tak potom nas este pre istotu doliecuju zase proti svrbeniu ☹
@jarra no ja som tiez nikdy nejak extra nekrvacala,preto ma stale dobali s injekciami-po porode kazdy den,ta potvora nie a nie sa scvrknut.Dokonca a ni po porode som nemala sestonedelie,ale iba dva tyzdne,take normal 😒 doki hovoril,ze to je O.K 😕
@janus32 suhlasim...vo vrecku sa mi rybicka otvara, ako vidim, ked im stat postavi nove byty, domy atd, a oni to za dva tyzdne zdemoluju, a vykrikuju do telky, nech sa o nich stat dalej postara, kto tak ma zit... 😖 😠 och, nemam ich rada preto, lebo stat sa venujem romskej politike skor, ako svojej buducnosti v mladych rodinach...preto sa vsetci stahuju prec...
no dobre, ale to uz som asi zvrtla riadne tuto temu... 😉
@janus32 no jasne ze si myslia ze su normalne🙂 oni kazda pride do ordinacie a velkym hlasom povie :DOBRY DEN🙂)))
Cigareta z nej ide,uz sa ich spytam,ake je to tajomstvo ,ze vyzeraju aj tie mlade matky tak mlado🙂))
Oni nemaju ani psychicke problemy,ale vazne.Vsak ked nevedia ani co je psychika,ale presne vedia kedy a okolkej ma byt na poste na socialne davky🙂
A potom sa nakupujeeeee do dna resp.buduceho rana a potom sa caka na den sudny,kedy pride dalsia podpora🙂
Naozaj kebyze sa nehanbim ja uz takto zacnem zit🙂 rano motorova pila,nakradnut drevo s muzom,same vytoky co im po kolenach tecu a hlavne je ze je co?No pohoda🙂
Potom "vrhne"dieta,tyzden sa citi v nemocnici ako super **** hoteli,sprachuje sa, ako vo wellness,strava a ze nemotivuj ju prist o 9 mesiacov 🙂
Tento stat nevie aku tu ma podporu a vraj kriza a zle zdravotnictvo🙂 Prd,pre degenerativne plemena je to cista motivacia!
Kazda choroba ma psychicky charakter drahe damy🙂 preto sa netrapte a myslite a zaspavajte s vedomim,ze ked pride spravny moment,aj u mna sa naskytne moznost byt opat nad vodou a nemysliet na haluziny,preco ja,preco nie ta "pipina" co fajci a pije...
Kazde velke dielo ma svoju dan.A ked to dielo pride,na tomto sposobe,ako priroda tresta slusne zeny sa len pousmejeme a povieme si , ja to uz mam za sebou.Ja uz budem robit len dobre ciny,a za kazdy velky cin si zoberiem tehlicku do neba,a ked ich budem mat vela a pride den D,postavim si tam dom🙂
Vsetko je o cinoch a dobrote ....nikdy som tomu neverila,ale uz tomu verim.
@juriva bola som v 15 tt, mne sa predčasne rozbehol pôrod kvôli zápalu v krvi, tak preto mi trebalo dať von už len placentu .. a práve že už vôbec nekrvácam a dr. hovorila, že by som po injekcii mala začať dosť krvácať, že to bude dobré znamenia, a nič ☹, len úplne slabulinké špinenie.

matka priroda to ale obcas riadne prehana,myslim,ze na takom Luniku IX by sa jej lepsie darilo,aj obyvatelia by jej boli asi povdacnejsi a zacali by si vazit zivot 😕