ahoj kočky, v stredu idem na kyret. Doktorka my to aja vysvetlila aj všetko, len som bola v takom stave, že som ju aninevnímala, poradte mi, čo si mám vziať so sebou, ako dlho to bude trvať a na čo si mám dať pozor? za všetky odp. dakujem
baby aj vy ste po potrate tak strasne pribrali?Ja neviem cim to je,ale v zivote som take brucho nemala a to sa ani nenapchavam,mm sa mi smeje ze ci som v 6mesiaci ze ake mam brucho,myslite ze to moze mat s potratom nieco spolocne?Ale beriem aj femibion uz polroka a citala som niekde ze vraj z neho sa pribera,je to pravda?
Ja som zatiaľ nepribrala, práveže tie dve kilá čo som pribrala v tehu tak som aj zhodila. Neviem, čím to je, nestrestuješ sa velmi? Niekto ked sa stresuje, viacej papká a priberá, niekto opačne...Ževraj z nijakých liekov sa nepriberá, len môžeš mať väčšiu chuť do jedla z nich, nemôže byť to? Držkaj sa a hlavne nato nemysli...ja mám aspoň také skúsenosti, že čím viac chcem schudnúť, tím viac priberiem....teraz mám obdobie že sa o tom nestarám, ale dávam si pozor, veľa ovocia, zeleninky, a vitamíny pred tehu, čo verím, že čoskoro budem 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 a aj vy!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@helenka333 no sa prave ten typ co ked ma stres alebo problemy tak nejem vobec,hned mam zaludok stiahnuty a nezjem nic a som schopna vtedy schudnut 8 kg behom 2tyzdnov,ale teraz jem normalne ako vzdy pribrala som z 58 az na 62 co je uz dost na mna,ale mne je to jedno,pokial budem zdrava a bude babo tak kludne nech priberem,nastastie mam mm ktoremu sa to paci,nema rad ked schudnem 😀 aspon nejake pozitivum
@myskahryzka333
Vsaaaaak!!!???🙂
@katus193 moja skusenost je takato....od novembra 2010 som brala Femibion - hned ako sme sa zacali snazit a na konci marca som mala +7 kg !!!! a to som sa vobec neprepchavala....stravovala som sa tak isto ako aj pred tym ...takze ja uz femibion nechcem v zivote vidiet...teraz beriem kys. listovu .....a co je najhorsie, tie kila nechcu ist dole ani za svet....vzdy som mala tak 58-59 kg a tera mam 66 kg a je mi zo seba na grc 😨
@majuska251 nebud smutna...cas sa brutalne spomalil...tie 3 mesiace isto budu pripadat ako rok...ale...ako moj drahy hovori...VSETKO BUDE aj BABATKO BUDE, akurat to nemusi byt vtedy ked ty chces...ale vtedy ked bude zdrave a v poriadku aby ti robilo iba radost po tomto vsetkom...drz saaa...
ahojte...tak nam zajtra drzte prsty...caka nas kyret 😔 😔 😔
babyy...to fakt po potrate sa mi mozu zbesniet hormony a pribrat? ja som horko tazko pred tehu schudla mojich vytuzenych 7 kil...a teraz som dufala, ze by to mohlo tak ostat 😖
@noja2210 no ja som teda pribrala, ale potratila som 17 t a brala som aj nejaké hormóny na zastavenie tvorby mlieka a na úpravu cyklu... a to som dala hore 6 kg...
Ahote aj ja som pribrala asi 4kg po kyrete asi aj preto lebo som brala antikoncepciu 3 mesiace .
babyyy, nevyhovarate sa vy na tie hormony? 😉 sme ma nastrasili....vsak dost som nabobtnala z toho femibionu.....rychlo treba otehotniet a nie priberat 🙂
ahojte mozem sa spytat za aky cas po potrate ste dostali menzes? ja som tiez povedali mi ze o 4 tyzdne dostanem a zajtra je to 6 a stale nic
@aaangella
No to sa mi zda dost vela. Ja som po 4 tyzdne a tiez nic. Je to rozne, su tu babulky, ktore dostali mrsku po 5 tyzdnoch, ale pisala sem aj kocka, ktora nedostala ani po 80 dnoch a dvoch vyvolavacich injekciach. Takze vobec netusim, je to zjavne individualne! Asi som Ta moc nepotesila, vsak?!
@katus193 neboj moja, a hlavne ked sa dobre cítiš ty a páčiš sa aj mm, tak je to super. Možno to bude aj femibion tak ako aj katusap píše, že vtedy pribrala. Ja tiež mám 61 kg a nejak to teraz neriešim, vyzerám tak ako vyzerám, hlavne že sa cítim dobre a páčim sa mm 🙂.Onedlho sa budeme tešiť z toho, že priberáme keďže budeme jesť za dvoch 🙂 len aby to už bolo 🙂 🙂 🙂 držkaj sa!!!
ja beriem Femibion od januara,ze co ak sa podari a pribrala som 4kg 😒 Ale co uz neurobime preto aby uz konecne bolo mimi.
kockyyy...kde ste kupili gynex kvapky? ja mam dojem ze to nemaju nikde...
Ahojte kočky, tak moja váha skáče, raz hore a raz dole, ale zatiaľ nie viac ako 1kg, no uvidím, zato mám dosť naháňačie a stresov a samozrejme aj z mojich 2MA ☹
Renatka.manakova....prečo ti dali antikoncepciu na 3mes?
Odrik....už sú to 3t od hematológie a výsledky nikde 😠 😠
noja2210..drž sa
@noja2210 kupis to na stranke www.energy.sk tam to najdes,ja som si tak objednala uz dvoje
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@odrik to heslo je bombovééééé🙂))))