Čo si vziať a ako sa pripraviť na kyretáž?
ahoj kočky, v stredu idem na kyret. Doktorka my to aja vysvetlila aj všetko, len som bola v takom stave, že som ju aninevnímala, poradte mi, čo si mám vziať so sebou, ako dlho to bude trvať a na čo si mám dať pozor? za všetky odp. dakujem
Koceny ako je to stym krvacanim po kyrete?? Mne to robili minuly piatok a v ten den som krvacala odvtedy nic... a dnes z nicoho nic zas. Poradite mi pls
@juliett99 Ahoj. Niekde som tu uz pisala, ze ja napr som krvacala tusim 9 dni, potom 4 dni nic a zase krvacanie, velmi silne.. Isla som k lekarovi, lebo samozrejme som sa zlakla a bola to uz menstruacia.
@juliett99 dnes je to 15 dni...... som z toho nestastna. Dufam len ,ze nebudem musiet znova na kyret. Lekar tiez vravel ,ze pockame a budeme kontrolovat to Hcg,lebo ja vobec nekrvacam a nemam ziadne tazkosti
@macoo13 som z toho na nervy, clovek sa chce co najskor zotavit a nie toto. Ale snad mi to klesne a nebude sa musiet nic robit. Tebe drzim palceky 🙂
@violet1609 och držím palce nech nemusíte ... toho sa aj ja veľmi obávam . A čakám menzes , teším sa na nho viac než na Vianoce ... nech uz mám po kontrole .
@eliskaevicka
@violet1609 kocky kolko po zakroku idete alebo ste boli na kontrole?
@juliett99 ja idem zajtra, to budem 14 dni po kyrete.
Ja som bola na prvej kontrole 9 dni po kyrete. Vcera som bola len na krv a dnes ,ked som mala tie vysledky ,tak ma pozrel znova.
A dakujem dievcata za povzbudive slova 🙂
Vy ste este ani jedna nemala kontrolovane hcg?
@dilaila999 drzim palceky.. cakame infosky
@violet1609 ja budem este len zajtra tyzden po zakroku... a myslim ze dr spominal ze vysledky z histologie budu do 2 tt a potom aj kontrola.
Ja uz som mala aj vysledky z histolky a tam sa samozrejme pricina nezistila.
@juliett99 nech ti vsetko dobre dopadne 🙂
@juliett99 ja som bola 4 dni po , teraz mám ísť až po kramoch . Asi to ma každý inak
Ja som bola na kontrolu 13 deň po zákroku. Výsledky ešte nemám, ale kázal mi urobiť si tehotenský test na hcg a keby niečo ukázal mám mu zavoť. Ešte som ho nerobila 😒 . A po prvej menštruácie mám prísť na kontrolu. Tak ja dúfam, že všetko bude ok.
@bubinka68 ahoj , takze krv na hcg ti nebral? Mas si ho skontrolovat testom......
@violet1609 no tak mi to vravel, ak by vyšiel test pozitívny mám sa mu ozvať.
@bubinka68 a kolko si po kyrete?
@violet1609 zajtra to budú 2 týždne.
@bubinka68 tak to sme skoro rovnako. Ja som mala vcera 2 tyz. Potom daj vediet ako si dopadla s tym hcg. Drzim palceky 🙂
@violet1609 vďaka. Aj ja držím palce 😉
Ahojte ..... dnes mi hcg opat kleslo. Mam ho nejakych 40. V stredu bolo cez 70 . V pondelok idem opat na krv,tak dufam ,ze uz bude vsetko ok. Pekny dnik Vam prajem 🙂
@juliett99 tak kontrola dopadla dobre. Maternice čistá, nič v nej neostalo. Nemám ani žiadnu cystu. Výsledky z histologie nepreukázali žiaden vážny problém, takže po prvej mrche ideme na to znova. Ešte budem mať jednu kontrolu po mrche u svojej doktorky.
Ahojte baby ...dnes som aj ja bola na kontrole vsetko v poriadku ...materbica cista 😊tak som sa potesila ked je vsetko ok...a teraz uz len cakat mrchu a potom sa uvidi😍 ufff pekny vecer 😘
Tesim sa s vami baby 🙂
Ja som dnes mala opat odber hcg a zase sa znizilo na 20. Kontrolu mam o 2 tyz. tak hadam bude vsetko ok. 🙂
žienky robili vám nejaký ultrazvuk ešte pred prvým menzesom po kyrete?
@bubinka68 mne 9 dni po kyrete a potom 2 tyz.po kyrete kvoli zvysenemu hcg. Zevraj tam aj nieco mam,ale nejdu to riesit, ked nekrvacam a hcg klesa
@anniqa nam poeala oktorka ze po prvom menzese a uz cakam zase asi male jeste neni vyet ale doktorka povedala ze je to ok a tez to bolo prve tehotenstvo
Vďaka za odpoveď. :D

@violet1609 to ma mrzi ...hadams a to da este do poriadku...ale tohto sa bojim aj ja.....ja idem v pondelok na kontrolu tak som zvedava 😟