Čo si vziať a ako sa pripraviť na kyretáž?
ahoj kočky, v stredu idem na kyret. Doktorka my to aja vysvetlila aj všetko, len som bola v takom stave, že som ju aninevnímala, poradte mi, čo si mám vziať so sebou, ako dlho to bude trvať a na čo si mám dať pozor? za všetky odp. dakujem
@macoo13 Môžem sa opýtať, ohľadom tej štítnej žľazy, ako to, že sa neprišlo skôr na to že je problém?Napr, mne bral gynekológ krv v 16tt na také veľké testy, lebo vtedy toto vyšetrenie robí, a vo výsledkoch bola spomenutá aj štítna, že je ok. Pýtam sa, lebo mne nezistili príčinu, ale ak by bola krv v poriadku ohľadom štítnej, aj tak by mohol byť problém práve tam?
Ja som bola na krv este v 11 tyzdni a kym som mala ist pre vysledky tak medzi tym som potratila v 12 tyzdni a potom ked som sla k dr. Tak mi povedala ze v tych vysledkoch bola ta stitna zlaza zvysena tak ma poslala na vysetrenie a tam doktorka zistila ze aj mimo tehotenstva mam svacsenu stitnu zlazu tak ze teraz beriem lieky a ked zostanem tehotna ma budu pozorovat aby sa to neopakovalo 😉tak dufam ze to uz teraz bude ok ked ze vieme co asi bol dovod
Ahojte dievcata. Aku ste mali druhu mrchu po kyrete? Prva bola po 6tich tyz.a taka normal.Druha sa pomaly rozbieha uz od piatku. Len take spinenie v jeden den na druhy den nic a potom zase len taky fliacik. Prisla aj o 4 dni skor ( co sa u mna stava malokedy) Tak neviem ......😒
Vam prajem aby vsetko dobre dopadlo a mozte ist na to 🙂
@violet1609 ahoj..ja som mala prvu ms po 7tyzdnoch,druha prisla o 4dni skor..a na tretiu cakam,cakam a nic,uz 5.ty den meska...ide ma porazit.priznaky na ms mam uz vyse tyzdna.
@desza17 dik moja.
Na nervy s tou mrchou jednou. A nemozes byt tehu?
@violet1609 mne sa to upravilo , ta prvá meškala dva tri dni a potom som ešte 2 dni navyše mala spineneie , druha bola normálna aj presne prišla . A Cil cítim ze mám ovu, až taká bolestivá je. Ešte jedna mrcha a ideme nato . Teda dufam . Ze to bude všetko v poriadku
@desza17 a neni si s toho nervózna ? Mne asi aj preto meškala , skús urobiť horúci kúpeľ taký poriadny kľudný
@eliskaevicka aj kupel som uz skusala,robila som si aj test..ten bol negativny.skoda ze som si nezacala skor merat BT.uz len cakat a cakat.
@violet1609 aj ja som sa stou myslienkou zahravala ze co ak som tehu,ale test bol negativny.a ja otehotniet spontanne nemozem,teda aspon pred potratom som nemohla,ale dr povedal ze teraz sa moze stat a ze aj ms bude chodit nepravidelne.tak len cakaaaaaam.
Zdravím dievčatá, ja som prvú ms mala na mesiac presne od kyretu a veľmi silnú a dlhú + na konci ešte asi dva dni špinenie. A teraz mám ďalšiu, došla skôr o dva dni ale už v pohode, dokonca ani nie je bolestivá, čo je u mňa zázrak. Takže si myslím že je to ok. Pila som aj alchemilku.
Dik dievcata...... uz mam sama na seba nervy, lebo len chodim a sledujem. A tiez teraz ani bolesti nemam,tak tomu nechapem. Dnes zase zatial nic......
@violet1609 je možnosť že by si bola tehu?🙂
@violet1609 je to hrozne..toto cakanie na tu hnusnu mrchu
@galaktic praveze ani nie je....... davali sme pozor. Chcela som cakat do 2.mrchy....... tak ale neviem teraz....... aj mna to napadlo...... hmm
@violet1609 skús testík, možno budeš príjemne prekvapená a my s tebou 🙂
@galaktic no asi skusim test,ale to naozaj pochybujem. Dam vediet ak nieco nove nastane ;)
@violet1609 Držím palce 😉
Ahojte. Tak dnes sa mi konecne mrcha vo velkom rozbehla. Dievcata kedy by ste zacali ratat 1DC ? Dnes alebo ten piatok?
@desza17 ty ako moja?Prisla ti mrcha?
@violet1609 ahoj,super ze sa pustila,za 1.dc sa pocita den ked si zacala krvacat.mne zatial nedosla,dnes som objednana ku gyn tak som zvedava,som v napäti ci je vsetko ok.
@desza17 ahoj moja a dakovam....uz som bola z toho salena. Ty si ako dopadla? Vsetko ok?
@violet1609 vsetko ok,dr mi pichla agolutin-vyvolavacku,a do 14dni mi ma prist ms...tak uz len cakat.
@desza17 som na tom podobne. Druhá mrcha nie a nie doraziť,dnes som 36dc, test negatívny, príznaky žiadne ani na ms ani tehotenstvo. Už ma z toho porazí ☹ po potrate túžim ešte viac po bábätku. Už normálne uvažujem nad psychológom 🙂
@desza17
@dilaila999
Dievcata uplne Vas chapem. S tou mrchou je to na nervy. Clovek sa docka prvej , mysli si ,ze uz bude vsetko ok a ta druha nie a nie prist. Presne aj ja sa tak citim,ze od MA tuzim po babatku este viac......
Drzim palceky a verim,ze mrcha coskoro dorazi 😘
@dilaila999 po potrate mi dr povedal ze mrcha bude nepravidelna,ze je to ok..a ak bude meskat mam prist na vyvolavacku,tak som aj sla,na 39.dc.verim ze sa vsetky dockame babatinka
@violet1609 @desza17 ešte k tomu všetkému aby toho nebolo málo, som minulý týždeň dostala prvý krát mykózu. už je chvalabohu po nej a tabletky zabrali. možno aj z toho môže meškať, či?
@dilaila999 fuha,ja stymto chvalabohu som este nemala problemy..ale mozno moze byt aj to pricinou.pred tehu si mavala pravidelne cykly?

No vobec nijako ....nema to ziadne priznaky ...ani ja som to nevedela az kym som nebola tehotna a nepotratila som az v tedy mi to zistili ..a dakujem podobne drzim palceky 😍