Čo si vziať a ako sa pripraviť na kyretáž?
ahoj kočky, v stredu idem na kyret. Doktorka my to aja vysvetlila aj všetko, len som bola v takom stave, že som ju aninevnímala, poradte mi, čo si mám vziať so sebou, ako dlho to bude trvať a na čo si mám dať pozor? za všetky odp. dakujem
@dilaila999 joooj tak to je pekna pliaga...... poznam........
Ale fakt neviem, ci to suvisi s mrchou......
@dilaila999 to bude asi najrozumnejsie riesenie,ist k dr.aj ja som sla,aspon viem ze som v poriadku,len ms meska..a pichli mi vyvolavacku.
@violet1609 @desza17 keď nedôjde tak budúci týždeň skočím k doktorke 🙂
Ahojte dievcata ako sa mate? Ako sa citite?
@violet1609 ahoj 😊 Ja tak nervózne . Cakam na tie výsledky . A tak . A ty ako ? Uz sa snažíte ?
@violet1609
Ahooj clkom fajn vo stvrtok idem pre vysledky stitnej zlazy ci sa to zlepsilo a pomalicky ale isto sa zaciname snazit 😉
Tak budem na Vas mysliet a verim,ze vsetko bude v poriadku. Sice tebe @macoo13 aj povedali ze asi kvoli stitnej zlaze sa to stalo.tak hlavne,ze to bude podchytene.
Aj my sa pomalicky zaciname snazit,len od toho kyretu to mam take hocijake. Napriklad teraz som 13 DC a dnes som zacala troska spinit. Nikdy predtym som to nemala,tak neviem co to znamena.aj podbrusko ma troska pobolieva. Vy to ako mate? Tak ako predtym?
@violet1609 ahoj,mna caka zajtra hematologia,tak som zvedava.mne tretia mrcha nie a nie prist,aj vyvolavacku mi pichli a nic.stvrtok budu dva tyzdna od injekcie,som zufalaaa.
@desza17 tak to ti verim....... ja by som uz bola na nervy....... ale treba hlavne na to nemysliet ( co je total nemozne) ale skus. Gynekolog co na to? A teraz vo stvrtok mas uz vysledky,ci este len ides ?
@violet1609 dnes sa ms pomaly pusta..uz spinim,tak zajtra sa rozbehne👍.ake vysledky myslis?ja som mala ist k svojej gyn akby som do stvrtka nedostala ms,lebo by to bol uz 15.den od pichnutia vyvolavacky,a do 14dni by sa mala ms pustit.mne sa pusti presne na ten 14.ty.ma vytraaaaaapila
@desza17 jaaaj to som doplietla.vysledky z hematologii som myslela.ci uz budes materaz alebo ides len na krv.
Jeeej a som rada ,ze sa mrcha spusta ! 👏
@violet1609 dnes som bola na vysetreni,zobrali mi 4ampulky krvi a do mesiaca pridu vysledky domov.a ty ako?
Baby, myslím na vás na všetky, ja zamestnávam hlavu písaním diplomovky, ale už sa i snažíme, tak dúfam že takto o týždeň už budem mať v ruke pozitívny test 🙂 Mne nezistili nikde nič, ani na histológii, hematológii, štítna tiež ok,tak už neviem.
Prajem vám pekný deň, držte sa a čakám od vás už len dobré správy 🙂
@desza17 tak budem na teba mysliet. Potom daj vediet ako dopadli 🙂
@galaktic tak to si riadne zamestnana 👍 A ked si mala vsetky vysledky ok ,tak to urcite bola len nahoda. Drzim palceky,aby vsetko dopadlo tak ako ma.
My sa uz tento tyzden snazime,tak snad sa zadari a budu to len dobre spravy. Papa
@violet1609 drzim palceeeee
@violet1609 dúfam, že len náhoda. Ďakujem, aj ja držím palce a teším sa na super novinky 🙂 Ešte budeme spolu v novej skupinke, októbrovky/novembrovky 🙂
@desza17 ahoj možem sa ta ešte spýtať , teraz si bola na druhom vyšetrení? Mne len sestrička brala krv a ze o mesiac a potom keď uz ke to druhé vyšetrenie , to ako prebieha ? Niečo robí doktor ?
Mna strašne bolia nohy a teraz ma začali aj ruky . Uz je to neznesiteľne . Ani vystrieť ich nemôžem . A občas mám z nohou taký problém ze sa mi ako keby niečo dole zasekne a dva dni nemôžem ani stúpit na tu nohu . Tak neviem či to môže byt niečo s tým . 😬😬
@violet1609 ano ze vraj koly tomu som potratila ..uvidime stvrtok co pridu druhe vysletky som zvedava ze ci sa to zlepsielo alebo zhorsilo...a idem aj k svojej dr.lebo odchadzam od nej lebo si myslim ze aj ona pochybila..a co som na nu pocula tak racej menim dr.tak uvidime ...pekny vecer 😍
@eliskaevicka myslis po potrate?jasom bola po 1.ms na kontrolu,na sono,vsetko bolo ok,tobolo v novembri,potom som bola na sono v centre kde chodim,tam mi bolo potvrdene ze som zahojena a sliznica krasne rastie,dostala som odporucenie na genetiku a hematologiu..to som uz tiez absolvovala,vysledky do mesiaca.teraz mi meskala mrcha 20dni,tak som bola na 9.den meskanua u svojej gyn,ktora ma zas vysetrila,ziadna cysta,nic..dala mi vyvolavacku a dnes konecne sa spustaju kramy..na 14.den od pichnutia.zcoho mas tie problemy to neviem.
@desza17 myslela som sa na hematologii . Mne len zobrali krv a neviem co bude j doktora v ordinacii . Či si bola tam len na krv zatial .?
@eliskaevicka ahaaaa😂🤗ano,tiez mi len krv zobrali a ze vysledky mi do mesiaca pridu domov a ak bude treba,aj doporucenie na vysetrenie.
@desza17 nevadí 😂 Aj ja píšem niekedy ako Maďar 😀 Mne uz brali krv , len tam mám ísť . Tak neviem či len kukne do výsledkov a pošle ma , alebo bude robiť aj niejake vyšetrenie
@galaktic verim ,ze aj tie vysledky budu dobre a urcite budeme vsetky spolu tehulkovat 😍
@macoo13 tak drzim palce aby bolo vsetko bez zmeny. A niekedy naozaj treba zmenit lekara......hlavne gynekologa...... my zienky si tolkym prejdeme.....
@eliskaevicka a tie tazkosti co mas to neviem...... zvlastne ....... s tym to asi nic nema. Budem na teba mysliet,aby vysledky dobre dopadli. Potom daj vediet 🙂
Tak pekny vecer dievcata ❤
@eliskaevicka isto podla vysledkov sa uvidi.
Baby ako sa máte ? Uz sa niektoré snažíte ? Ja mám po tretej ms , uz len vyčkať do pondelka a pôjdeme nato (hadam) pekný deň Vám prajem

@desza17 no posledný rok ani nie, tak od 19 dní čo bol najkratší cyklus po cca 38 dní najdlhší. Pred tehotenstvo som mala ale tri cykly po sebe od 30-32 dní. Mykózu som nikdy nemala takže neviem či spôsobuje meškanie. Počkám do pondelka a ak nepríde tak pôjdem k doktorke.