icon

Čo si vziať a ako sa pripraviť na kyretáž?

anniqa
26. jan 2009

ahoj kočky, v stredu idem na kyret. Doktorka my to aja vysvetlila aj všetko, len som bola v takom stave, že som ju aninevnímala, poradte mi, čo si mám vziať so sebou, ako dlho to bude trvať a na čo si mám dať pozor? za všetky odp. dakujem

rebekag
5. mar 2017

baby, čo ste/sme čakali na výsledky z hemato, už viete výsledky? ako to máte? Už sa snažíte? ja už výsledky konečne mám, ale samozrejme, že mi ich nepovedala do telefonu, objednala ma o 2 týždne :( zase 2 tyzdne, potom zase s tým ku gynekologovi, nech ma este pozrie ci je vsetko ok, ci sa mozme snazit o babo... to je nekonecny pribeh toto :(

desza17
5. mar 2017

@rebekag aj ja cakam,maju mi ich poslat domov,povedali ze do mesiaca,7.meho bude mesiac a zatial nic.

nataliaondrejkova
Odpoveď bola odstránená
eliskaevicka
6. mar 2017

@rebekag ahoj , ja som bola akurat druhý krat na krv . Uz sa snažíme po tých prvých výsledkoch ze môžme . Tak cakam či dnes dorazí mrcha . A 22.3 idem po výsledky . Ja som sa sa objednala vtedy rovno aj gynekológovi a všetko som mala v jeden deň . Tak skús aj ty tak . Aby si zas nečakala pokial ta on objedná .

@desza17 ujalo sa ? Držím palce ❤❤

korkova
6. mar 2017

Dakujem vsetkym za podporu, velmi mi to pomohlo. Aj za informacie. Zatial teda spinim, vcera to bolo dost vyrazny hnedy vytok s "kusmi". Neviem ci uz je to spontanny potrat alebo nie, o tyzden pojdem na kontrolu co mi dal moj gyn papier do nemocnice, tak uvidim ci treba cistit, alebo uz to bolo ono.

desza17
6. mar 2017

@eliskaevicka snad ano,tesim sa este len potišku,na testiku bol dnes duch💕

galaktic
6. mar 2017

@desza17 to je super správa,držím palce ☺

desza17
6. mar 2017

@galaktic este som opatrna,ale dakujeeeeeem💕

eliskaevicka
6. mar 2017

@desza17 oooo teším sa (potichúčky teda) držím držím palce

desza17
6. mar 2017

@eliskaevicka dakujeeem💕

violet1609
6. mar 2017

@desza17 jeeej dusiiik........potichucky sa tesim s tebou 🙂

violet1609
6. mar 2017

@eliskaevicka tebe prajem,aby mrcha nedosla. Testovat si neskusala?

eliskaevicka
6. mar 2017

@violet1609 ešte nie a ty si ako natom ? Makate ? 😊

violet1609
6. mar 2017

@eliskaevicka makali sme,ale asi som mala ovulku riadne posunutu,lebo mi 4 dni meskalo a nakoniec mrcha dorazila v plnej parade.takze ideme dalej makat 😉
A kedy budes testovat?

eliskaevicka
6. mar 2017

@violet1609 och svona jedna . Asi to nechám až keď mi budú meškať . Lebo cítim ze sa ta mrcha chystá na mna . Len dufam ze nepríde . Ale asi ak by nedošla tak až na další týžden , Ach pred chvíľou so. Sa dozvedela ze mi kamarát umrel 😢 Co je toto za obdobie ...

violet1609
6. mar 2017

@eliskaevicka ach to mi je hrozne luto.......uprimnu sustrast...... 😢

S testovanim to rozumiem,mne uz z nich hrabalo....... pockaj a uvidis....... ale velmi ti prajem aby mrchana nedosla 🙏
A kopec sil s touto smutnou spravou ☹

eliskaevicka
6. mar 2017

@violet1609 ďakujem veľmi pekne . ❤
Aj tebe to prajem aby sa na další mesiac uz podarilo .mozno to bude potom darček pod stromček .
Ja si skor namýšľam a hladkam brucho . Tak na tajnasa .. asi mi uz hrabe s toho

violet1609
7. mar 2017

@eliskaevicka aj ja dakujem ❤
Potom daj vediet,ze mrchana nedosla 🙂

macoo13
7. mar 2017

Ahojte dievcata ako sa mate? My fajne 😉😚tento mesiac sme sa uz aj ky pojusali o babatko ...mrcha ma dojst 18.3. Tak uvidime ale najradcej by som si uz spravila test 🤗🤗drzim vam vsetkym palceky 🙏 👍

galaktic
8. mar 2017

@macoo13 ahoj, tak držím palce aby už nedošla ☺

pincsike
8. mar 2017

@nataliaondrejkova vyplnené☺

violet1609
8. mar 2017

@macoo13 drzim palce ,aby sa zadarilo. A kolko dpo si? Ja som min.mesiac testovala a uz som bola z toho na nervy.teraz mi skoncila 3.ms tak ideme dalej snazilkovat.

desza17
8. mar 2017

Dievcata,potišku sa tesim,kazdej z vas to prajem,z celeho 💗

eliskaevicka
8. mar 2017

@desza17 supeeeeer gratulujem ❤❤ teším sa . Držím palce nech je všetko v poriadku .

@violet1609 zatial dva sní mešká , tak uvidíme . Ale bolesti take pred ms sú stále . Tak neviem . Držím palce aby to tento mesiac vyšlo 😉 Makajte Makajte 😊

desza17
8. mar 2017

@eliskaevicka dakujeeeem pekne

juliett99
8. mar 2017

@desza17 jejjj superr tesime sa s Tebou... moc moc Ti to prajeme.😘😘😘

desza17
8. mar 2017

Dievcata kedy vam prisli vysledky z hematologie?

majusqa77
8. mar 2017

@desza17 ja som po mesiaci volala. boli ok, tak mi ich posielali postou

desza17
8. mar 2017

@majusqa77 v bb posielaju domov,uz su tam vyse mesiaca. No teta bola,sa mi opytat na,tej hematologii kde mam tie vysledky,tak ze to trva aj tri mesiace😮😮😱😱,a ze potom sestricka hladala v pc a nasla ma,a ze,teta videla ze tam mam nieco vysvietene cervenou..takze asi nieje vsetko ok,ale nepovedala ze co len ze ak pride dnes primar,tak ze mu to da na posudenie...ale zrejme neprisiel,som z toho na nervy,lebo mam //.

eliskaevicka
8. mar 2017

@desza17 hlavne klud , možno to je len kúsok nad normou , aj ja som tak mala výsledky a doktor povedal ze ešte to ke v norme . A nedá sa tam zavolať ? Popýtať sa ? Aké vyšetrenia ti vlastne robili ? Držím palce nech to neni nič vážne . A zas na druhej strane ak niečo našli tak urcite dajú aj lieky , aspon budeš vedieť co spôsobilo tomu prvému