Darované vajíčka od konkrétnej darkyne

hyacintka
6. aug 2018

Baby,viete,že v AT sa dá priniesť svoju darkyňu? Nie je to tam anonymné ako v SK a CZ! Využili ste túto možnosť? Prípadne ste mali akože anonym.darkyňu v SR alebo CZ?Prosím píšte,ja mám problém,že moja darkyňa má 32a v AT mi to už nepovolia,u nás a v CZ do 35,len ja anonymnú nechcem!

jana8867
7. aug 2018

Ahoj, ako to funguje, ak ti daruje vajíčka, je to jej dieťa či tvoje? Viem, že to má určité pravidlá, ale naozaj neviem, ako to funguje, tak ak chceš môžeš opísať približne, ako to celé prebieha. Zaplatíš tej slečne/pani zato, že ti daruje vajíčka, ale je to čisto jej rozhodnutie bez nároku na finančnú odmenu. Inak, k tomu, že cheš neanonymnú, chápem ťa, máš o nej asi nejakú predstavu, ako by mala vyzarať a aká by mala byť. Na druhej strane, musíš si uvedomiť, že toto je veľakrat o tom, že človek berie to, čo dávajú.

hyacintka
autor
8. aug 2018

@jana8867
Kto daruje,ten daruje len “material”,kto vynosi a porodi je podla zakona matka.Materialu sa vplyvom dejov v maternici prepisuje do istej miery aj DNA,takze dieta ma geny z troch ludi.

jana8867
8. aug 2018

Aha, zaujímavé, to som nevedela, respektíve je to ,,zahmlená" téma. A smiem sa spýtať, kolko ponúkaš samotnej darkyni? Mám jednu známu, ona vždy nad týmto uvažovala, ale samozrejme chce zato peniaze, myslím, že by vyhovela podmienkam aj náročnym rodičom. Rozprávala som o jej o tom, tak sa spýtala na ďalsie informácie.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre