IVF kliniky pre darované vajíčka: Ktorú kliniku odporúčate?
Ahojte,
po dlhych neuspesnych rokoch snazenia sa o vlastne babatko, sme zacali s partnerom uvazovat o darovanych vajickach.
Tie,co ste toto absolvovali. Na akych klinikach ste boli a aku odporucate. Ako to prebieha? Z kolkych darkyn budem mat na vyber ....
Dakujem za kazdu radu
Ja som to nebsolvovala, ale poznam dva pary, ktore na slovensku neuspeli a podarilo sa im az v Brne
@helenky11 my mame syna z DV...boli sme v RF Brno...chceli sme Iscare v MT, ale v Brne nám našli skôr darkynu
@helenky11 my mame syna z DV...boli sme v RF Brno...chceli sme Iscare v MT, ale v Brne nám našli skôr darkynu
@anonym_31642f @evitka83 @katarinaschober....my tiez uvazujeme o Čechach aj z dovodu, ze urcite maju vacsiu databazu a aj ja mensia sanca, ze nebodaj by na svk skor natrafilo na svoju biologicku mamu.
@helenky11 ahoj ja som dnes mala transfer z darovanych vajicok Reprofit Brno
@katarinaschober a ako to cely proced prebieha,,od vyberu z databazy az po vklad. Kludne napis aj sukromnu spravu🙏
@anonym_31642f a mozes mi prosim napisat aj cely proces ako to prebieha, kludne aj sukromnu spravu
@helenky11 v centre sme vyplnili dotazník ako ma darkyna vypadať, cize vlasy, postava, farba očí, výška, krvná skupina a pod....do mesiaca nas klinika kontaktovala ze maju darkynu, ona začala stimulovať, mne liekmi zladili cyklus s darkynou...po OPU išiel muz na odber... mali sme 9 vajíčok, 5 sa oplodnilo a 3 boli vhodné na vklad....prvé mi vkladali hneď, z toho som mala MMT...druhé KET nič a z posledného mame synceka
@helenky11 v centre sme vyplnili dotazník ako ma darkyna vypadať, cize vlasy, postava, farba očí, výška, krvná skupina a pod....do mesiaca nas klinika kontaktovala ze maju darkynu, ona začala stimulovať, mne liekmi zladili cyklus s darkynou...po OPU išiel muz na odber... mali sme 9 vajíčok, 5 sa oplodnilo a 3 boli vhodné na vklad....prvé mi vkladali hneď, z toho som mala MMT...druhé KET nič a z posledného mame synceka
@anonym_31642f ja som taky dotaznik nevyplnala nam len oznamili ze nasli darkinu aku ma farbu vlasov oci postva
@anonym_31642f ja som taky dotaznik nevyplnala nam len oznamili ze nasli darkinu aku ma farbu vlasov oci postva
@katarinaschober my sme vyplnali...dokonca aj vieme ze v čase darovania mala 23 rokov a bola studentka
@katarinaschober my sme vyplnali...dokonca aj vieme ze v čase darovania mala 23 rokov a bola studentka
@anonym_31642f tak to vek viem aj ja
@anonym_31642f a robia aj PGT genetiku tych embryi? Mali ste aj garantovany min.pocet embryi? Kolko vas to cele vyslo?
@anonym_31642f a robia aj PGT genetiku tych embryi? Mali ste aj garantovany min.pocet embryi? Kolko vas to cele vyslo?
@helenky11 nedávali sme si robiť genetiku, keďže sme vedeli ze chyba bola v mojich vajickach...garantovali nám tusim 8-9 vajíčok...uz presne neviem...uz je to veľa rokov...
@anonym_e0d40e katastrofa si tu jedine len ty
@anonym_e0d40e a ked sa ta tema Netyka tak sem nepis
@helenky11 nedávali sme si robiť genetiku, keďže sme vedeli ze chyba bola v mojich vajickach...garantovali nám tusim 8-9 vajíčok...uz presne neviem...uz je to veľa rokov...
@anonym_31642f a ako si vedela, ze problem je v Tvojich vajickach? Ci podla toho, ze manzel ma dobry spermiogram? U nas je to asi 50:50, lebo partner nema uplne dobry spermiogram
@anonym_e0d40e uz je to trapne, ze komnetujes kazdu obdobnu temu
@anonym_31642f a ako si vedela, ze problem je v Tvojich vajickach? Ci podla toho, ze manzel ma dobry spermiogram? U nas je to asi 50:50, lebo partner nema uplne dobry spermiogram
@helenky11 vysoký vek, AMH 0, ja som v pohode otehotnela prirodzene, ale vždy potratila...muž mal spermiogram ukážkový
@helenky11 vysoký vek, AMH 0, ja som v pohode otehotnela prirodzene, ale vždy potratila...muž mal spermiogram ukážkový
@anonym_31642f a kolko mas rokov ak sa mozem opytat
@anonym_31642f a kolko mas rokov ak sa mozem opytat
@katarinaschober mala som 43 keď sa nám narodil syn...s IVF sme začali keď som mala cca 38...chvíľu trvalo kým sa podarilo...
@anonym_31642f tak to je zaujomave, ze AMH 0 a otehotnela si. To ja som mala par rokob dozadu AMH takmer 2 a nepodarilo sa nam prirodzene, len raza to som na 5 den ako mi meskal menzed potratila
@anonym_31642f tak to je zaujomave, ze AMH 0 a otehotnela si. To ja som mala par rokob dozadu AMH takmer 2 a nepodarilo sa nam prirodzene, len raza to som na 5 den ako mi meskal menzed potratila
@helenky11 keď sme sa začali snažiť mala som AMH 0,5...potom o rok 0.16...a za ďalší rok už 0...behom tých 2 rokov som 4x otehotnela prirodzene a vzdy potratila...potom sme už začali riešiť IUI, IVF q nakoniec sme išli do DV....
@anonym_31642f ahoj a ake kriteria ste mali prosim Ta na darkynu, resp.aku vam nasli, riesili ste aj poziadavky na vysoku skolu alebo postavu? Pripadne vek a ci ma vlastne deti a kolko krat bola uz darovat?
@anonym_31642f ahoj a ake kriteria ste mali prosim Ta na darkynu, resp.aku vam nasli, riesili ste aj poziadavky na vysoku skolu alebo postavu? Pripadne vek a ci ma vlastne deti a kolko krat bola uz darovat?
@helenky11 nie všetko čo uvadzas sa dá dat do požiadaviek...my sme si mohli vybrať výšku, váhu, farbu vlasov, farbu očí, krvnú skupinu...ostatne nie....ale povedali nám, keď nám vybrali darkynu aj koľko ma rokov a ze je študentka...inak nic viac nevieme

@helenky11 ahoj ja som dnes mala transfer z darovanych vajicok Reprofit Brno