icon

IVF kliniky pre darované vajíčka: Ktorú kliniku odporúčate?

helenky11
Dnes o 11:51

Ahojte,
po dlhych neuspesnych rokoch snazenia sa o vlastne babatko, sme zacali s partnerom uvazovat o darovanych vajickach.
Tie,co ste toto absolvovali. Na akych klinikach ste boli a aku odporucate. Ako to prebieha? Z kolkych darkyn budem mat na vyber ....
Dakujem za kazdu radu

katarinaschober
Dnes o 13:15

@helenky11 ahoj ja som dnes mala transfer z darovanych vajicok Reprofit Brno

evitka83
Dnes o 14:58

Ja som to nebsolvovala, ale poznam dva pary, ktore na slovensku neuspeli a podarilo sa im az v Brne

anonym_31642f
Dnes o 15:01

@helenky11 my mame syna z DV...boli sme v RF Brno...chceli sme Iscare v MT, ale v Brne nám našli skôr darkynu

helenky11
autor
Dnes o 15:33
@anonym_31642f

@helenky11 my mame syna z DV...boli sme v RF Brno...chceli sme Iscare v MT, ale v Brne nám našli skôr darkynu

@anonym_31642f @evitka83 @katarinaschober....my tiez uvazujeme o Čechach aj z dovodu, ze urcite maju vacsiu databazu a aj ja mensia sanca, ze nebodaj by na svk skor natrafilo na svoju biologicku mamu.

helenky11
autor
Autor odpoveď zmazal
helenky11
autor
Dnes o 15:35
@katarinaschober

@helenky11 ahoj ja som dnes mala transfer z darovanych vajicok Reprofit Brno

@katarinaschober a ako to cely proced prebieha,,od vyberu z databazy az po vklad. Kludne napis aj sukromnu spravu🙏

helenky11
autor
Dnes o 15:36
@anonym_31642f

@anonym_31642f a mozes mi prosim napisat aj cely proces ako to prebieha, kludne aj sukromnu spravu