Dvaja partneri, dá sa zistiť, kto je otcom dieťaťa bez testov ?
Ahojte,idem si k vam po radu.Sice ani neviem ako to vysvetlit,lebo je to take komplikovane. Známa menila partnerov v lete. Sex.pauza 2týždne medzi nimi. V auguste sa dozvedela,že je tehotná a už v 8tt+2. Prvy sex s novym mala 1 jula.Jej novy partner jej vypočítal,ze ak je to jeho,tak sa dieta narodí 1 apríla,ale dr jej dal termin na 24marec.Da sa teraz nejak laicky bez testov povedat ,kto by mohol byt otec?
@ingrid2304 tak nejak
@hivanik odvazne? Ved to tak je a deje sa to. Ja osobne taka niesom,a teda viem s kym kedy spim,ale su zeny,co to neriesia. A dalsia vec nakazit sa zena moze aj od partnera,ona byt verna moze,on vsak byt nemusi... a s tym mam,bohuzial,osobnu skusennost.
@malinovci ak mali sex naplno 01.07, tak termín pôrodu vychádza presne toho 24.03. Ku dnu počatia sa prirátava 9 kalendárny z mesiacov mínus 7dni..K oplodneniu ale mohlo prísť aj 5 dni po styku, čiže ak sa s predchádzajúcim rozišla niekedy v polovici júna a termín vychádza na 24.03, tak veľká pravdepodobnosť, že otcom je nový partner
@0silvia0 uplne blbe,ale aj take su. Poznam ich vo svojom okoli dost a niektore z nich ,,vzorne manzelky,,.
@ingrid2304 tak jedine takto, že okamžite sa trafili do ovulácie s tým novým. A cyklus musí mať ako hodinky, inak ťažko povedať 😃😃
Dceru som mala TP 25.3. A ovulka s počatím bola 1.alebo 2.7., čiže dieťa by malo byt tohto
@malinovci v tom prípade by dieťa terajšieho partnera
@miriam1983 ...nebudem tu moralizovat ale potom sa necudujem, ze niektore maju3 deti a kazde s inym muzom. Nastastie nemam taketo vo svojom okoli a praktizujeme partnersku vernost. A ano som si ista.
@hivanik vasu vernost nespochybnujem. Ja len pisem,ze su aj take zeny. Aj ked je to smutne... a zaujimave je,ze take su plodne a rodia jedna radost a taka co tuzi roky,mat nemoze :/
@jaskolka nezvyknem pridávať komentáre do diskusie "jedna baba povedala". Ja hovorím z vlastnej skúsenosti. Pravidelný cyklus je cyklus opakujúci sa každých 28 dní + - 7 dní. Mám dve deti, pri oboch mi gyn. počítal termín pôrodu podľa dátumu poslednej MS. "Sedí" pri oboch. Prvá sa narodila dva dni pred termínom, druhá dva dni po termíne.
@malinovci a preco si jej neporadila ty, ked ste obe v rovnakom tyzdni? Hmm?
Ono tie tabuľky sú orientačné. Musí byť úplne pravidelný cyklus, ak žena má trebárs menzes, nepravidelne, ovuláciu tesne pred alebo tesne po menštruácii, aj počas nej už boli prípady otehotnenia, tak ťažko počítať. Ú nás v rodine sa, stalo, že termín bol vyratany na začiatku júla a narodilo sa dieťa o mesiac skôr s tým, že bolo normálne do nosené a podla matky práve lekári jej zle rátali, lebo to rátali podľa poslednej "menštruácie." (mala ju už ako tehotná, čo veľmi asi nebrali do uvahy🙂)
@ingrid2304 áno, veď to chápem. Ja len vravím, že mám tiež skúsenost, že v rodine jednu mamičku presviedčali, že dieťa sa jej narodilo o mesiac skôr, pričom bolo normálne v termíne, len jej zle počítali, keďže mala "menzes" už tehotná,a tak uviedla ten dátum,(nevyznala sa až tak v tom) pričom ona presne vedela, kedy otehotnela😃len s doktorom sa nehadala
Tvoja kamoška je Bridget Jones?
@catherine1989 akurat som to isla napisat :D je to mozne, ze sa dockame pokracovania
@majah212 ktovie, či pán Darcy je ten ex, či už ten nový

@malinovci mňa pobavil tie detaily, s ktorým kedy bola.. Preto si ideš po radu ty.. Vždy sa takéto prípady snažia skrývať za "kamošku" 😂😂😂
@catherine1989 a keby este prišiel aj Daniel Cleaver tak to by bola komédia 😁 Podľa mňa Darcy bude ex,taky suchari dobrí sú "nudni"
@majah212
@miadi
Baby, ja z vas nemozem 🤣🤣
@dopolbokaodrata hlavne, ked "kamoska" je v 30tt, tak ako autorka
@miadi. Myslis ze na prave sa prebera paragraf a prakticke skusky typu:slobodna zena, ktota je inak slusna len ma susku nezbednu sa vyspala s dvoma muzmi v rozmedzi 2 tyzdnov. Navrhnite a vypocitaje termin porodu, kto bude platit alimenty a zistite telefonne cislo na danu zenu. Ja som za Darcyho.
Opr. Malo tam byt. "Taki"
@veronikaszabova jj jasne aj knizku teho mà po ruke .. inak mne to sedi na exa iba sa sekla Ta vymena chlapov nebola presne 2t ale tak tyzden maximalne 10dni tak to potom sedi ten utz datumovo inak by to musel byt niekto 3 lebo ten novy by este nemala ukonceny 8tt ani Keby otehotnela hnet toho 1. Jedine ze sa sekli na utz?
@miadi no myslim, ze autorka uz sa neozve 🙈🤣
@miadi este ma napadlo, ci to nie je ta ista, co tiez uz par mesiacov zistuje, kto je potencionalny otec 🙂

@miriam1983 odvazne zeny 😇