Dvaja partneri, dá sa zistiť, kto je otcom dieťaťa bez testov ?
Ahojte,idem si k vam po radu.Sice ani neviem ako to vysvetlit,lebo je to take komplikovane. Známa menila partnerov v lete. Sex.pauza 2týždne medzi nimi. V auguste sa dozvedela,že je tehotná a už v 8tt+2. Prvy sex s novym mala 1 jula.Jej novy partner jej vypočítal,ze ak je to jeho,tak sa dieta narodí 1 apríla,ale dr jej dal termin na 24marec.Da sa teraz nejak laicky bez testov povedat ,kto by mohol byt otec?
Šťastný to chlap ten, čo bude dieťa jeho..... Taká partnerka sa veľmi ťažko hľadá....😊 ..... Pre neho to bude výhra.....
Tu je to napinavejsie ako na v telke.😁
Známa sa ti s niečím takým zdoveruje? 🤔
@lucinka1988 zle si napisala, nie ku dnu pocatia, ale k 1.dnu poslednej menstruacie
Mozno o par dni sa.vyspi z toho celeho stresu a nepochopenia z tretim,tomu potom povie,ze byde stastny otec....porodi "akoze"predcasne.....a vsetci budu stastni.
@veronikaszabova nlebo ide o nu a nie kamosku- okate tahy
@malinovci vsak rovno povedz ze sa to tyka teba a nie znama 😂
@belllinka nie, dobre som napísala, tehotenstvo trvá od dňa počatia cca 267 dni, to je presne 9 mesiacov mínus pár dni dole. Ja som napr otehotnela 28.07, pôrod som mala presne na deň a to 20.04, termín oplodnenia som vedela úplne presne a potvrdila mi to aj bazálny teplota. Lekár mi rátal termín na 15.04 na základe poslednej ms, podľa neho som 5 dni prenášala, ale ja som presne vedela, že som v termíne a neprenášam. Autorke to vychádza rovnako, ak 01.07 došlo k oplodneniu, 24.03 je reálny termín pôrodu
Ja by som za otca brala toho zabezpečenejšieho! Čo sa budem ondiť s výpočtami?! 🙂
@veronikaszabova urcite je to ona sama, za 73 dni rodi to by sedelo.😉
poznam podobny pripad.. Chlapik sa dal do kopy so zenou, ktora bola zadana. Chvilu to tahala s oboma, potom zostala s nim, avsak tehotna. Nemala ani tusenie, ktory z nich je otcom. Tento chlap sa teda rozhodol, ze zostava s nou a ked sa dieta narodi, poziada o test otcovstva. Dopadlo to vsak tak, ze ziadne testy sa nekonali, pretoze on sa rozhodol, ze nechce vediet pravdu a funguju ako stastna rodina uz viac ako 10r. Vselico sa stava.. 🙂
Tak táto téma ma pobavila, normálne čakám na pokračovanie, nájde sa ten správny otecko? 😃😃. Tiez mi divne príde, že známa sa zveruje s takými detailami, že kedy, s kým, ako a podobne..
@abbey1 ale ona si nemoze vyberat. Problem je ze ten sucastny rata ci je otec ci nie. A vyratal si prvy April 😆mamicke je mozno aj jedno ktory je bio otec asi skor ide o to aby ten sucastny partner bral to dieta ako svoje. Ale alimenty bude musiet cvakat bio otec. Cele sa to vyriesi az po porode DNA testom. Bolo by fajn vediet ako to dopadlo. 😀
Paci sa mi vyraz "menit partnerov". Niektore baby si roky nevedia partnerov najst a niektore nemaju vooovec ziaden problem. Tie druhe asi vysoke naroky na muzov nemaju, preto menia ako ponozky. A potom od kazdeho muza dieta. Zakladatelka temy uz do toho vlaku nastupila. 🙄
@miriam1983 takym sa hovori "vesela v rozkroku"😅
"známa" 😂😂😂😂
@malinovci ze na.prstoch😂😂😂 dieta sa vyvíja roznym tempom.v roznych obdobiach a aj najskusenejsi gynekolog s najspickovejsim pristrojom.nevie presne urcit kedy bolo splodene, je jedno ci robi ultrazvuk.prvy alebo.posledny mesiac...nech si pozrie Brigit Jones 3ku😉az krvne testy ukazu kto.je otec...
@malinovci tak tomu sa hovorí promiskuita ako z encyklopédie 🤦♀️ ja tak rýchlo nevymením ani kabelku keď sa mi pokazí zips 🤔😏
@montemotherone moja kolegyna hovori: nevieme co je zivot 😁😂
Že..." Známa" 😁😁😁😁
@0silvia0 nestíhame 😁

@majah212 šušku nezbednu 😆 ale ked boli tie okolnosti ako mala Bridget 😊tak je to celkom pochopitelne a odpustitelne lebo ona je rozkošny exot 😍🤣