icon

Dvaja partneri, dá sa zistiť, kto je otcom dieťaťa bez testov ?

malinovci
9. jan 2020

Ahojte,idem si k vam po radu.Sice ani neviem ako to vysvetlit,lebo je to take komplikovane. Známa menila partnerov v lete. Sex.pauza 2týždne medzi nimi. V auguste sa dozvedela,že je tehotná a už v 8tt+2. Prvy sex s novym mala 1 jula.Jej novy partner jej vypočítal,ze ak je to jeho,tak sa dieta narodí 1 apríla,ale dr jej dal termin na 24marec.Da sa teraz nejak laicky bez testov povedat ,kto by mohol byt otec?

miadi
9. jan 2020

@majah212 šušku nezbednu 😆 ale ked boli tie okolnosti ako mala Bridget 😊tak je to celkom pochopitelne a odpustitelne lebo ona je rozkošny exot 😍🤣

irusa
9. jan 2020

Šťastný to chlap ten, čo bude dieťa jeho..... Taká partnerka sa veľmi ťažko hľadá....😊 ..... Pre neho to bude výhra.....

hivanik
9. jan 2020

Tu je to napinavejsie ako na v telke.😁

jana_eyre_2
9. jan 2020

Známa sa ti s niečím takým zdoveruje? 🤔

belllinka
9. jan 2020

@lucinka1988 zle si napisala, nie ku dnu pocatia, ale k 1.dnu poslednej menstruacie

terezka1947
9. jan 2020

Mozno o par dni sa.vyspi z toho celeho stresu a nepochopenia z tretim,tomu potom povie,ze byde stastny otec....porodi "akoze"predcasne.....a vsetci budu stastni.

katarinka89
9. jan 2020

@veronikaszabova nlebo ide o nu a nie kamosku- okate tahy

majah212
9. jan 2020

@miadi ak toto bude citat Evita tak podla mna tento rok v zime mame v kinach novy trhak s podtitulom "napisal sam zivot" :D

miadi
9. jan 2020

@majah212 no co uz pri meneni partnerov treba mat aspon mesiac odstup potom by sa to otcovstvo lahsie ratalo. 😊ale ked to niekto potrebuje surne ako tu pracku chladnicku .. su veci bez ktorych žena nemože existovat. 😆

haileybaileys
9. jan 2020

@malinovci vsak rovno povedz ze sa to tyka teba a nie znama 😂

lucinka1988
9. jan 2020

@belllinka nie, dobre som napísala, tehotenstvo trvá od dňa počatia cca 267 dni, to je presne 9 mesiacov mínus pár dni dole. Ja som napr otehotnela 28.07, pôrod som mala presne na deň a to 20.04, termín oplodnenia som vedela úplne presne a potvrdila mi to aj bazálny teplota. Lekár mi rátal termín na 15.04 na základe poslednej ms, podľa neho som 5 dni prenášala, ale ja som presne vedela, že som v termíne a neprenášam. Autorke to vychádza rovnako, ak 01.07 došlo k oplodneniu, 24.03 je reálny termín pôrodu

skumavka
9. jan 2020

@miadi alebo ako pneumatiky na aute🤣

abbey1
10. jan 2020

Ja by som za otca brala toho zabezpečenejšieho! Čo sa budem ondiť s výpočtami?! 🙂

oli18
10. jan 2020

@veronikaszabova urcite je to ona sama, za 73 dni rodi to by sedelo.😉

beronsche
10. jan 2020

poznam podobny pripad.. Chlapik sa dal do kopy so zenou, ktora bola zadana. Chvilu to tahala s oboma, potom zostala s nim, avsak tehotna. Nemala ani tusenie, ktory z nich je otcom. Tento chlap sa teda rozhodol, ze zostava s nou a ked sa dieta narodi, poziada o test otcovstva. Dopadlo to vsak tak, ze ziadne testy sa nekonali, pretoze on sa rozhodol, ze nechce vediet pravdu a funguju ako stastna rodina uz viac ako 10r. Vselico sa stava.. 🙂

jaskolka
10. jan 2020

Tak táto téma ma pobavila, normálne čakám na pokračovanie, nájde sa ten správny otecko? 😃😃. Tiez mi divne príde, že známa sa zveruje s takými detailami, že kedy, s kým, ako a podobne..

miadi
10. jan 2020

@abbey1 ale ona si nemoze vyberat. Problem je ze ten sucastny rata ci je otec ci nie. A vyratal si prvy April 😆mamicke je mozno aj jedno ktory je bio otec asi skor ide o to aby ten sucastny partner bral to dieta ako svoje. Ale alimenty bude musiet cvakat bio otec. Cele sa to vyriesi az po porode DNA testom. Bolo by fajn vediet ako to dopadlo. 😀

hivanik
10. jan 2020

@abbey1 ....😂
Ale obavam sa, ze tu ide o to ci nadejny oteckovia sa nechcu zbavit zodpovednosti....alebo im doslo, ze ich bolo minimalne 2 a nechcu mat s nou nic spolocne.

oli18
11. jan 2020

Paci sa mi vyraz "menit partnerov". Niektore baby si roky nevedia partnerov najst a niektore nemaju vooovec ziaden problem. Tie druhe asi vysoke naroky na muzov nemaju, preto menia ako ponozky. A potom od kazdeho muza dieta. Zakladatelka temy uz do toho vlaku nastupila. 🙄

oli18
11. jan 2020

@miriam1983 takym sa hovori "vesela v rozkroku"😅

ja_lucik
11. jan 2020

@oli18 🤣😂

nice202
11. jan 2020

"známa" 😂😂😂😂

oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
seva22
11. jan 2020

@malinovci ze na.prstoch😂😂😂 dieta sa vyvíja roznym tempom.v roznych obdobiach a aj najskusenejsi gynekolog s najspickovejsim pristrojom.nevie presne urcit kedy bolo splodene, je jedno ci robi ultrazvuk.prvy alebo.posledny mesiac...nech si pozrie Brigit Jones 3ku😉az krvne testy ukazu kto.je otec...

montemotherone
11. jan 2020

@malinovci tak tomu sa hovorí promiskuita ako z encyklopédie 🤦‍♀️ ja tak rýchlo nevymením ani kabelku keď sa mi pokazí zips 🤔😏

0silvia0
11. jan 2020

@montemotherone moja kolegyna hovori: nevieme co je zivot 😁😂

predajmamina
11. jan 2020

Že..." Známa" 😁😁😁😁

montemotherone
11. jan 2020

@0silvia0 nestíhame 😁

whatever1
11. jan 2020

@malinovci Toto je napinave😅, daj vedieť ako to dopadlo. Podla výpočtov to vyzerá na toho nového. Poznam jednu co nevedela s ktorým to ma, mala dva úlety kratko po sebe, asi mala hladnu šušku😂😂😂...

miadi
12. jan 2020

@malinovci nasla som na nete ze ked vies datum ovulky a priratas 266dni mà ti vyjst termin porodu. Tak mne vyslo ze otec je ten novy partner. ( ze ste splodili tak do tyzdna od prveho sexu) ale nemala som jednotku z matiky 😆takze ten DNA test treba pre istotu.