Hanbíte sa kúpiť tehotenský test v obchode?
Ja som si dala objednať ako online z BENU a strašne sa hanbím si to ísť vybrať lebo cez ten sáčok je vidieť čo to kupujem
prečo sa hanbíš? celkom nerozumiem ...
@biba_18 príde mi to divne lebo som škaredá a sa hanbím že sa budú čudovať že som mala sex
To je iste ten troll zo vcera, co chcel priatelovi ako darcek kupit tabletku "po".
A tak celkovo no dala som to objednať ešte aj na iné meno aby nevedeli kto som z iného čísla
tak potom je všetko v cajku
Bude to trapne, iba pekni ludia si kupuju tehotenske testy
The end is near...
@biba_18 príde mi to divne lebo som škaredá a sa hanbím že sa budú čudovať že som mala sex
@anonym_autor vydaju ti zavareny nepriehladny sacok, takze nikto nevie ci tam mas kondomy, tehotensky test alebo vitaminy pre babicku.
Ale odporucam zacat riesit svoje komplexy, skor ako ti prerastu cez hlavu a pokazia cely zivot
@anonym_autor hlavne, ze si sa nehanbila sexovat 😀 😀 😀
ale gratulujem, skarede casto nesexuju, mas bohovske stastie 😀 :_D
kks, ze toto niekoho bavi 😀 😀
A ešte aké trápne to bude, keby si bola tehotná a pôjdeš rodiť. Že aj škaredé ženy majú deti... A ešte keď aj to dieťa bude škaredé... to už bude trapas na druhú.
@anonym_autor mala si si s ním objednať aj vibrátor, aby boli ľudia zmätení 😀
A ešte otázka budú to nejak riešiť že to není z môjho mena ? A keď to pošlem vybrať ešte aj inú osobu.
A ešte otázka budú to nejak riešiť že to není z môjho mena ? A keď to pošlem vybrať ešte aj inú osobu.
@anonym_autor
zase je vypadok psychiatrickych liekov ?
Preco by to mala byt hanba? Co mas 5 rokov? Este budes mat dost vela prilezitosti sa citit trapne ak ten test bude pozitivny.
Už dávno som odtiaľ vyberala a bolo to síce zabalené ale taká biela taška a bolo cez to veru vidieť čo tam je keď sa človek lepšie na to pozrel
A ešte aké trápne to bude, keby si bola tehotná a pôjdeš rodiť. Že aj škaredé ženy majú deti... A ešte keď aj to dieťa bude škaredé... to už bude trapas na druhú.
@anonym_c4d854

Je mi trapne za teba.
@anonym_autor nájdi si lepšiu zábavku ako vymýšľať primitívne témy, hanbiť by si sa mal keby si mala 14 rokov.
🍿
Pošli za seba nadejného otecka do lekárne
Kasli na to, strasna hanba
Toto je taky bizar, ze ani Zlty Slonik by to nezvladol😅 ludia a to je este len piatok dnes. Co pride? CO ESTE LEN PRIDE TENTO VIKEND JA SA PYYYYTAM!
Asi preto, ze si skareda, tak potrebujes testy, inak by si si kupila kondomy, ale to skaredym ludom nepredaju. A ked budes rodit, tak jedine so sackom na hlave. 😆
@anonym_autor nie je problém,že si škaredá,väčší prúser je,že si sprostá

prečo sa hanbíš? celkom nerozumiem ...